monika083 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 no wlasnie moja mama mowi ,ze jakby nawet 3 dni miala to by juz nie oddala ,,a ona sama jest i troche ma problemy zdrowotne wiec pies to dla niej problem, jednak gdyby trzebabylo psiaka doslownie kilka dni przetrzymac to mysle ,ze na moja mame mozna liczyc(wroclaw), pytam jeszcze znajomych ale narazie cisza... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 słuchajcie, mój tymczas ma jeszcze 7 dni wyróżnionego allegro, ale znalazł już na 99% DS, więc szkoda, żeby się marnowało. Czy mam wrzucić zxamiast niego naszego bohatera?? Quote
MagYa^^ Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Rodzice Maciusia :)']dziewczyny, wy rozmawiacie o bohaterze wątku czy Carym?? :roll:[/quote] O "bohaterze"... Quote
MagYa^^ Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Rodzice Maciusia :)']słuchajcie, mój tymczas ma jeszcze 7 dni wyróżnionego allegro, ale znalazł już na 99% DS, więc szkoda, żeby się marnowało. Czy mam wrzucić zxamiast niego naszego bohatera??[/quote] Jesli tylko mozna skozystac z tej opcji, to BARDZO PROSIMY :oops: :multi: DZIEKI! Quote
monika083 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 super ,tylko trzeba by bylo transport organozowac.,jak to daleko jest? Quote
monika083 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Rodzice Maciusia:) kiedy moglabys go wziasc? MagYa czy w niedziele bedzie na 100% odebrany? nie dobrze ,zeby psiak trafil nawet na pare dni do schronu... rozmawialam z mama...na 90% moglaby go kilka dni(do przewiezienia do dt)przetrzymac, Quote
monika083 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 kurde,Gosia masz racje ...przeczytalam tak szybko.. lipa...szukamy dalej Quote
GoskaGoska Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 z tego co zrozumiala to RodziceMaciusia nie chcą go na DT tylko dac ogloszenie na allegro Quote
monika083 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 dziewczyny, [B]renata5[/B],ma miejsce w hoteliku dla psa ,pod Warszawa, doba 15 zl, czyli na miesiac jakies [B]450zl[/B],no i transport musielibysmy zorganizowac,co Wy na to? trzeba szybko decydowac ,zeby psiak do schronu nie trafil.. Quote
monika083 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 jest jeszcze hotelik w lodzi...to juz blizej [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f937/lodz-caloroczny-hotel-dla-zwierzat-126126/"][COLOR=#000000][Łódź] Całoroczny Hotel dla Zwierząt[/COLOR][/URL] Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 :oops::oops: nie otrzymałam szybko odpowiedzi i wrzuciłam innego psiaka na to moje allegro. :oops::oops: ale za to podtrzymuję moją deklarację wpłat na chłopaka w hoteliku. I pytam po raz któryś, czy zostało sprawdzone czy piesek nie jest poszukiwany/ czy gdzieś trafiły jego ogłoszenia? Quote
monika083 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Rodzice Maciusia :)']:oops::oops: nie otrzymałam szybko odpowiedzi i wrzuciłam innego psiaka na to moje allegro. :oops::oops: ale za to podtrzymuję moją deklarację wpłat na chłopaka w hoteliku. I pytam po raz któryś, czy zostało sprawdzone czy piesek nie jest poszukiwany/ czy gdzieś trafiły jego ogłoszenia?[/quote] ja go oglaszam juz od poczatku na gumtree i dwukropku na gumtree ma sporo ogladajacych ale na tym sie konczy.. sprawdzalam tez w zaginionych --nic nie znalazlam.. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 właśnie ją wrzuciłam na adopcje.org. zbaraniałam... to jest samczyk czy samiczka? :oops: Quote
monika083 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 wlasnie nie wiadomo... dla mnie wyglada na faceta ale kto wie... Rodzice maciusia dziekujemy za bazarek ja zrobie tez jeszcze dla niego ale jak bedzie 100%,ze straz go odebrala, Quote
monika083 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 wstawilam psiaka jeszcze tutaj: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-suczki-w-typie-owczarka-125985/"][COLOR=#000000]Dom dla suczki w typie owczarka....[/COLOR][/URL] Quote
MagYa^^ Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [B]Nie wiemy czy to samiec czy samica[/B] niestety. Nikt z psem blizej doczenienia jeszcze nie mial odkad zostal zlapany. A przed zlapaniem rowniez trudno bylo powiedziec czy to na 100% taka a nie inna płeć (za duzo siersci). Dziewczyna pod ktorej dom podchodzila psina stwierdzila, ze to sucz - ale po czym to wywnioskowala - nie wiem. Trudno, moze uda sie jeszcze jakies allegro wykombinowac. Za pozno zauważyłam posta :oops: monika, chyba nie bedziemy obciazac Twojej mamy - zwlaszcza teraz przed swietami. Psinie w schronisku pewnie nic zlego sie nie stanie. Nie ma sensu hotelikowac jej daleko od nas, bo byc moze bedzie musiala byc jeszcze leczona i diagnozowana (zalezy od stanu w jakim jest). No i ta sprawa karna przeciw temu sku..nowi ktory ją pobił. Quote
monika083 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 moja mama mieszka we Wrocku...jesli bedzie pewny domek to moze go przetrzymac ,ale i tak do mojego przyjazdu-20-ego ,bo ja bede z brunem wiec w domu bylby istny sajgon.. no nic szukamy domu ,moze ktos z ogloszen sie odezwie.. szkoda go do schronu ,jest sliczny Quote
MagYa^^ Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 ehh Monika, nie on jeden piekny znalazłby sie w schronisku.. Tam jest tyle cudakow, urodziwych.. zaluje, ze nie znam nikogo kto studiuje na weterynarii - zawsze nawet takiemu 100-dentowi mozna dac zarobic pare groszy. Quote
monika083 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='MagYa^^']ehh Monika, nie on jeden piekny znalazłby sie w schronisku.. Tam jest tyle cudakow, urodziwych.. zaluje, ze nie znam nikogo kto studiuje na weterynarii - zawsze nawet takiemu 100-dentowi mozna dac zarobic pare groszy.[/quote] moje cudo tez zabrane z wroclawskiego schronu rok temu....:loveu: tylkoze przed swietami malo osob adoptuje psy,no chybaze szczeniaczki na prezenty:mad: bedziemy szukac domku pieseczkowi,,, Quote
MagYa^^ Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 czekamy na dzisiejszy tok wydarzen... trzymam kciuki... i co mozna chciec wiecej? ...[SIZE=1]skromnie powiem[/SIZE], ze domku tymczasowego? [SIZE=1](bo o stalym mozna pomazyc)[/SIZE] Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 czekamy czekamy, i dajcie znać co to za sex :evil_lol: bo muszę ewentualnie ogłoszenie zmienić edit: potrzebuję normalnego zdjęcia, bo admin na adopcje.org odrzucił mi ogłoszenie!! Nie mogę mu zrobić dopóki nie będzie innych normalnych zdjęć :-( Quote
pulsari Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Witam!!! Bylysmy dzis u doktora po psiaka.................... jechalysmy poto aby go zabrac......................zostalysmy zaproszone do domu (porozmawialismy sobie o roznych sprawach dotyczacych zwierzat ) w trakcie rozmowy widac bylo ze tym ludziom nie jest obojetny los tego zwierzacia...........od tego czasu jak go przywiezli do siebie pracuja nad zachowaniem [B]suczki[/B], ..........bylysmy bardzo zdziwione reakcja psa na jednego z panow ktory sie od poczatku nia zajmuje...........co ja tu bede pisac, zaraz wysle zdjecia do Moni a ona je wkleji i same zobaczcie..........:lol: Doszlisli do wniosku , ze nie ma sensu stresowac suki i zabierac ja do schronu , ona calkiem fajnie sie tam zaklimatyzowala i mysle ze nie bedzie jej tam zle..............pomieszka do czasu znalezienia nowego domku, musimy jednak wyczarowac go jak najszybciej...........do tego czasu sunie wysterylizujemy...................A na marginesie mowiac ......NIE TAKI DIABEL STRASZNY JAK GO MALUJA ;) Quote
pulsari Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 zapomnialam dodac, ze suczka nie byla polamana i ma sie bardzo dobrze....nie ma tez czipa i nie ma przy sobie tel do wlascicieli, wiec szukamy nowego odpowiedzialnego domu. Quote
Recommended Posts