Jump to content
Dogomania

*WROCŁAW*Nieudana adopcja-Misia w schronisku!Skrzywdzona.. NARESZCIE W DOMKU :)

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomimo wymuszenia na sobie dobrych myśli nie potrafię sobie ich wmówić, że wszystko będzie OK :shake:
Tyle już było złudnych nadziei..

Jeszcze zniknięcie sobie Miśki od TAK. A Pulsari zapewniała mnie, że psiur nie zniknie, że schron nie ma prawa.. Ehh...

Posted

[B]MagYa[/B] to nie "zniknięcie ot ak" tylko adopcja. I póki nie sprawdzi się, w jakich warunkach [B][COLOR=magenta]MISIA[/COLOR][/B] przebywa, póty nie osądzajmy, że na pewno skończy się to źle dla niej! ;)

Posted

[quote name='Negri']Suka wróciła do schroniska:-( Nie wiem z jakiego powodu jak sie dowiem to napiszę[/quote]

(:angryy:tu sobie przeklnę..:angryy:)

Napiszę tylko, że dobrze, że wróciła... Dobrze, że ludzie jej nie wyrzucili.. gdzieś na ulicy, w lesie..
Ale tak to jest jak się oddaje TAKIEGO psa w JAKIEKOLWIEK ręce.. Byle się wyzbyć. Mam ochotę powiedzieć COŚ tej kobiecie, która wydelegowała psa..
[B]Kompetencji za grosz..!!![/B]:angryy::angryy::angryy:

Negri, dzięki za informacje.

Posted

Miśka w dt obcowała z innymi psiakami.

Ale na dobrą sprawę co będzie jak ten ktoś z Holandii dojdzie do wniosku, że nie da z nią rady? Ona się boi, jest nieufna.. może nawywijać..

Posted

[quote name='monika083']tylko ,zeby znow jej komus nie wydali ,puki domku sie nie sprawdzi..:roll:

biedna Misia..[/quote]

Dlatego uważam, że DOM TYMCZASOWY byłby tu najodpowiedniejszy. Przede wszystkim można by psinę dużo nauczyć.
[SIZE=1](Gdyby nie DT naszej Kamienieckiej Misi to ta NIGDY by do domku stałego nie trafiła - wyprowadzili ją na psa.)[/SIZE]

Posted

:crazyeye:Biedna Miska:-( A jak jej stan psychiczny?
Bidulek...dlaczego ja miałam jakieś przeczucie, ze to się nie najlepiej skończy:placz:

Posted

[quote name='Talia.']:crazyeye:Biedna Miska:-( A jak jej stan psychiczny?
Bidulek...dlaczego ja miałam jakieś przeczucie, ze to się nie najlepiej skończy:placz:[/quote]
Prawie każdy ma takie przeczucia, kiedy wydaje się problematycznego psa nie wiadomo komu i nie wiadomo do jakich warunków.

Dla tych "specyficznych" przypadków adopcje muszą być przemyślane, a nie że [B][SIZE=3][COLOR=magenta]MISIA[/COLOR][/SIZE][/B] śliczna to bierzemy:shake:

Posted

Miśka znów wydana..... tym razem byłam świadkiem adopcji. Najpierw nerwy mnie poniosły baaardzo, ale co może wolontariusz... potem razem z Magdą Ulv i Niemką gadałyśmy z nowym właścicielem. wydał mi się bardzo konkretny, rozumiał czego suka wymaga, jaka jest i podchodził do niej bardzo na spokojnie i suka mu szybko zaufała i całą twarz wylizała :razz: Mam nadzieje że teraz będzie już ok :roll: Dziewczyny ze straży tez rozmawiały z nowym Panem.

Posted

[quote name='Negri']Miśka znów wydana..... tym razem byłam świadkiem adopcji. Najpierw nerwy mnie poniosły baaardzo, ale co może wolontariusz... potem razem z Magdą Ulv i Niemką gadałyśmy z nowym właścicielem. wydał mi się bardzo konkretny, rozumiał czego suka wymaga, jaka jest i podchodził do niej bardzo na spokojnie i suka mu szybko zaufała i całą twarz wylizała :razz: Mam nadzieje że teraz będzie już ok :roll: Dziewczyny ze straży tez rozmawiały z nowym Panem.[/quote]A złożycie mu jeszcze wizytę?