Jump to content
Dogomania

*WROCŁAW*Nieudana adopcja-Misia w schronisku!Skrzywdzona.. NARESZCIE W DOMKU :)

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MagYa^^']ja bezpośredniego kontaktu z dt nie mam, ale dostalam info od SdZ, ze musimy postarac sie o nowy domek jesli ma byc dobrze..[/quote]
A co sie stalo?
Dzks o niej myslalam

Posted

Magya poszlo ogloszenie do GW i WW
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Miska[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman]Młoda, śliczna suczka szuka odpowiedzialnego domu. [COLOR=black][B]Bardzo garnie do dzieci[/B][/COLOR][COLOR=black]. Misia będzie wspaniałym towarzyszem życia, oddanym i pilnującym domostwa. Nie jest agresywna ani w stosunku do ludzi ani w stosunku do zwierząt. Jest przecudowną, drobną i delikatną istotką. Sunia dogaduje się z innymi zwierzętami. Sunia zostanie wysterylizowana. Pilnie poszukuje domu, ze względu na brak możliwości pozostania w obecnym domu tymczasowym. [/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Kontakt: 0502 064981, e-mail: [/FONT][EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT][/EMAIL][/COLOR]

Posted

Dziekuje :multi:Dziekuje :multi:Dziekuje :multi:
Ta Twoja pomoc Słomka z ogloszeniami jest nieoceniona!

SdZ chce zabrac Misiowca.. sama rozumiesz gdzie ona teraz jest.. Ja rowniez nie przesadzalabym z goscinnoscia pana doktora...

Posted

[quote name='MagYa^^']Dziekuje :multi:Dziekuje :multi:Dziekuje :multi:
Ta Twoja pomoc Słomka z ogloszeniami jest nieoceniona!

SdZ chce zabrac Misiowca.. sama rozumiesz gdzie ona teraz jest.. Ja rowniez nie przesadzalabym z goscinnoscia pana doktora...[/quote]
Bedziesz dziekowac jak wydrukuja

Posted

Proponuje trzymac kciuki, poniewaz Misia ma szanse na domek :)
Nie chcialabym poki co zapeszac.

Pulsari ma kontakt tel. z Pania ktora chcialaby adoptowac nasza biede ja zas mailowy :) Pani mieszka w Sosnowcu i tam tez musialaby odwieźć Pulsarii Miske, poznalaby warunki w jakich bedzie sie malej zylo a przede wszystkim nowyą, przyszłą rodzine :)

[B]Musimy wspolnymi silami zebrac kwote na transport. Wiem, ze z pieniazkami u kazdego teraz ciezko, ale prosze Was bardzo ladnie chociaz po pare zloty.
W koncu Pulsari rowniez musialaby pokryc transport z wlasnej kieszeni, SdZ nikt nie finansuje (tylko ludzie dobrej woli)[/B]

Posted

[quote name='MagYa^^']Proponuje trzymac kciuki, poniewaz Misia ma szanse na domek :)
Nie chcialabym poki co zapeszac.

Pulsari ma kontakt tel. z Pania ktora chcialaby adoptowac nasza biede ja zas mailowy :) Pani mieszka w Sosnowcu i tam tez musialaby odwieźć Pulsarii Miske, poznalaby warunki w jakich bedzie sie malej zylo a przede wszystkim nowyą, przyszłą rodzine :)

[B]Musimy wspolnymi silami zebrac kwote na transport. Wiem, ze z pieniazkami u kazdego teraz ciezko, ale prosze Was bardzo ladnie chociaz po pare zloty.[/B]
[B]W koncu Pulsari rowniez musialaby pokryc transport z wlasnej kieszeni, SdZ nikt nie finansuje (tylko ludzie dobrej woli)[/B][/quote]

trzymam kciuki za domek:)
niech Pulsari obliczy ile pieniazkow potrzeba na paliwo ,zrobimy zrzute

Posted

nie mam dobrych wiadomości, a powiedzialabym ze mam fatalne wiadomosci..

[U]domek się rozmyślił..[/U]
[B]mydlana bańka pękła i to niespodziewanie[/B]..

Misia dzisiaj żegna sie z Domem Tymczasowym, jedzie na sterylke i ....????
..i wlasciwie dalej nie wiadomo co z nią. Po 2 m-cach oswajania z człowiekiem znowu trafi do schroniska najprowdopodobniej, bo nie ma jej gdzie ulokowac.

TO DLA TEGO PSA TRAGEDIA.. Psychiczny dół..

Siedze i wlosy z glowy wyrywam i nie wiem co robic..

nawet nie wiem co wiecej pisac :shake:

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']nie wiem co kuźwa jest z tymi domami, a już to rozmyślanie to po prostu szopka :placz:[/quote]
Musze sie z Toba zgodzic, ale moze lepiej przed zawiezieniem jej niz po...

Magya nie martw sie - Ty nie mozesz sie stresowac :mad:
Cos bedziemy dumac...

Posted

[quote name='monika083']a jaka Misia jest duza? do kolana czy mniejsza? wie ktos? ciezko mi sie jakos z tych fotek dopatrzyc.[/quote]

Ona jest taka do kolan, moze odrobine wieksza.
Nie jest duza.. na zdjeciach masy dodaje jej futro, ale ona jest drobnej budowy-nie jakis tam kudlaty potwor.

Miska jest we Wroclawskim schronisku.

Posted

o rany, rotek nie wiem :shake:
Miska ma qpe innych ogloszen na portalach, ale czy ma allegro? :crazyeye:

cioteczki, czy ktoras robila aukcję? ja juz ostatnio nic nie wiem.. taka skleroza mojego stanu mnie dopada :roll:

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']wkurzyło, to prawda, ale to chyba dość skuteczne źródło domków, dlatego moje uczucia w kąt. Niestety, ponieważ mam na razie sporo wydatków to mogę zrobić, ale nie mogę sama za nie zapłacić, a takie solidne kosztuje koło 20 zł.[/quote]

podaj mi nr konta na PM to wysle 2 dyszki na to solidne ogloszenie:)

Posted

[I]Oferuję swoją pomoc w ogłaszaniu dziewczynki, ale...[/I]

1. Tekst do ogłoszeń znalazłam na str. 26, więc sobie skopiuję.
2. [B]Potrzebuję zdjęcia (te z DT z pierwszego postu), ale takie normalne, żeby sobie mogła pomniejszyć, wstawiając na portale.[/B]

Ktoś mi to może wszystko w jednym poście zamieścić??:roll:

Posted

ja ja wlasnie na gumtree oglosilam ..
[url=http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=101934438&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200007%3B9034%3B101934438%3B7160551%3B%3B&secev=AQAAAR77otgAAM0AAAABACIxMWYwOTRkOWNmYi5hMGU2NTNlLjdmZGM3LmZmZmZkMGVjAAAAAQAAAAAGE2VmAEZ6VJxfz%2FJTDrfGvEi25tY8YGRm&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_DELAYEDMXAdIdMZ101934438MXGuidMZ11f094d3-c0b0-a0e6-5435-4085ffffeab8MXadDelayedMZ24&wmid=101934438]roczna sunia szuka pilnie domu!!!!!!! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław[/url]

Posted

właśnie jestem w trakcie ogłaszania innych psiaków i zobaczyłam ogłoszenie Misi na gumtree... czy można jej zrobić lepsze zdjęcia??? te, co są w ogłoszeniach są niewyraźne, sunia ginie wśród innych psiaków :-( mam do dyspozycji byle jaki aparacik i nie byle jaki program graficzny, więc oferuję zrobienie jej lepszych zdjęć... Jeżeli ktoś ma lustrzankę cyfrówkę to jeszcze lepiej... ale zdjęcia muszą być nowe!!!