Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

A wiecie cioteczki, że ja dzisiaj ogąldałam sobie zdjęcia uśmiechnietego, domowego misiowego pychola :lol:
Rany, nawet nie wiecie, jak on wspaniale trafił! Najlepiej jak można.
Mama jego właścicielki z duma opowiadała mi dzisiaj o wswojej córce (studentce) i jej decyzji przygarnięcia psa ze schroniska.Cała historię Misia poznałam "miłości od pierwszego wejrzenia". Gdy zobaczyłam fotki w felefonie, coś mi zaskoczyło, że ten pies był na dogo :lol:
Znam Marlenę osobiście, urodzona psiara, kociara... resztą, czego ona w domu nie miała.
Misiu ma raj, ci ludzie kochają zwierzęta. Bedzie sobie przyjeżdżał na wywczasy agroturystyczne i spędzał dnie na wesołych gonitwach z owczarkowata panią.

Bardzo kocha swoją Panią, towarzyszy jej na każdym kroku, pomaga się uczyć. Ma wybitną cierpliwość do wspólnego powtarzania materiału.
Grzeczny. Ulubieniec sasiadów.

Aaaa i wyglada już inaczej, to domowy pieszczoch o uśmiechniętej mordce.

• 3 weeks later...
Posted

:razz:Jestem właścicielką Misia :) wysłałam jego zdjęcia na maile podane na tym forum :cool1: spróbuje później dodać tu kilka jego aktualnych zdjęć. Misio kocha długie spacery i kąpiele we wszelakich zbiornikach wodnych... stał się ulubieńcem sąsiadów i zyskał sympatie dzieci bawiących się w parku... Jest baaardzo kochany :loveu: Pomaga mi w nauce ale czasami zasypia na wykładach :) W domu jest na warkliwej drodze z Sonią ale za to kot go lubi...
pozdrawiamy :multi:

Posted

witam,
właśnie miałam wstawić te fotki :) ale teraz wiem ze czytaliście wiadomość ode mnie bo tak to nie byłam pewna czy to aktualne maile :roll:
Ciesze się że zrobiliście taką akcje żeby ktoś przygarnął Misia :) co prawda ja do schroniska trafiłam o niczym nie wiedząc a Misio to była miłość od pierwszego wejrzenia:loveu:... Z żadnym innym nie znalazłam takiej nici porozumienia jak z Misiem on po prostu tam czekał na mnie :multi:
Jeszcze Misia czeka wizyta u wet w sprawie tej kulawizny no i oczek bo ma jakieś zamglone a słyszałam o jakiś kroplach na tę "zamglone" oczka więc pójdę z Misiem i się poradzę weterynarza;)
A i te guzy to jednak tłuszczaki tzn na razie nie urosły większe i nie ma sensu tego wycinać :)

Podam dla zainteresowanych jakiś kontakt do siebie
GG 8825607

• 2 years later...
Posted

Wczoraj Msio przekroczył Tęczowy Most.
Znalazł wspaniały dom, kochał i był kochany. Dostał drugie zycie, które trwało dwa lata i siedem miesięcy.
Marlenko, serdecznie współczuję, dziekuję za przygarnięcie mojego ulubieńca.
Misiu, teraz nic cię juz nie boli, możesz biegać z innymi psiakami... czekaj na nas.
[*]

• 2 months later...
  • 3 months later...