Jagoda1 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Misiu, kochany psiaku, wciąż czekasz...:shake: Quote
phase Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Jagoda1 napisał(a):Może Nowy Rok będzie łaskawy? Oby ... :-( i trzymam za to mooocno kciuki !! Quote
Himena007 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Porzucony, poczciwy, starszy Misio-Olsztyn Quote
Jagoda1 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Misiu..................:shake: Quote
phase Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 `. Biedny Misio :-( Dzisiaj tak się cieszył jak przechodziliśmy koło niego ! Czy on już nie zasługuje na dom !?!? Quote
Jagoda1 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Misiu, wierzę, ze zdążysz mieć dom... Quote
phase Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 `. Biedny Misio, czy on już nie zasługuje na dom? Na to ciepło? :-( Oby Ci się jeszcze udało Misiek! Quote
kate89 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 to sie nazywa godna starość :multi: Misiu dużo szczęścia i radości na nowej drodze życia dla Ciebie i Twojej nowej rodzinki :loveu: Bądz Kochany. Quote
Jagoda1 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Bardzo cieszę się...:lol: A jednak zdarzają się cuda...:razz: Tylko szlachetni ludzie adoptują takie psy jak "mój" Misio. Quote
akucha Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 A wiecie cioteczki, że ja dzisiaj ogąldałam sobie zdjęcia uśmiechnietego, domowego misiowego pychola :lol: Rany, nawet nie wiecie, jak on wspaniale trafił! Najlepiej jak można. Mama jego właścicielki z duma opowiadała mi dzisiaj o wswojej córce (studentce) i jej decyzji przygarnięcia psa ze schroniska.Cała historię Misia poznałam "miłości od pierwszego wejrzenia". Gdy zobaczyłam fotki w felefonie, coś mi zaskoczyło, że ten pies był na dogo :lol: Znam Marlenę osobiście, urodzona psiara, kociara... resztą, czego ona w domu nie miała. Misiu ma raj, ci ludzie kochają zwierzęta. Bedzie sobie przyjeżdżał na wywczasy agroturystyczne i spędzał dnie na wesołych gonitwach z owczarkowata panią. Bardzo kocha swoją Panią, towarzyszy jej na każdym kroku, pomaga się uczyć. Ma wybitną cierpliwość do wspólnego powtarzania materiału. Grzeczny. Ulubieniec sasiadów. Aaaa i wyglada już inaczej, to domowy pieszczoch o uśmiechniętej mordce. Quote
Misio :) Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 :razz:Jestem właścicielką Misia :) wysłałam jego zdjęcia na maile podane na tym forum :cool1: spróbuje później dodać tu kilka jego aktualnych zdjęć. Misio kocha długie spacery i kąpiele we wszelakich zbiornikach wodnych... stał się ulubieńcem sąsiadów i zyskał sympatie dzieci bawiących się w parku... Jest baaardzo kochany :loveu: Pomaga mi w nauce ale czasami zasypia na wykładach :) W domu jest na warkliwej drodze z Sonią ale za to kot go lubi... pozdrawiamy :multi: Quote
Jagoda1 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Witamy Panią Misia:lol:... Przepiękne zdjęcie, tak śmieje się szczęsliwy pies:loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Misiu, jesteś szczęśliwy, życzę ci tylko zdrowia:lol:. Quote
Jagoda1 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Mail przesłała mi Ania:lol:. Misio był moim i nie tylko moim, ulubieńcem, jego się zwyczajnie kocha:razz:. gg zapisuję... Quote
Misio :) Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 witam, właśnie miałam wstawić te fotki :) ale teraz wiem ze czytaliście wiadomość ode mnie bo tak to nie byłam pewna czy to aktualne maile :roll: Ciesze się że zrobiliście taką akcje żeby ktoś przygarnął Misia :) co prawda ja do schroniska trafiłam o niczym nie wiedząc a Misio to była miłość od pierwszego wejrzenia:loveu:... Z żadnym innym nie znalazłam takiej nici porozumienia jak z Misiem on po prostu tam czekał na mnie :multi: Jeszcze Misia czeka wizyta u wet w sprawie tej kulawizny no i oczek bo ma jakieś zamglone a słyszałam o jakiś kroplach na tę "zamglone" oczka więc pójdę z Misiem i się poradzę weterynarza;) A i te guzy to jednak tłuszczaki tzn na razie nie urosły większe i nie ma sensu tego wycinać :) Podam dla zainteresowanych jakiś kontakt do siebie GG 8825607 Quote
Ania_i_Kropka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Oby więcej takich cudownych domów:loveu: dla naszych psiaków. Quote
Misio :) Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 he he ale to dzięki Wam Misio i inne psiaki i kociaki mogą mieć nowy dom :) ;) pozdrawiamy: Misio i Marlena Quote
Jagoda1 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Wczoraj Msio przekroczył Tęczowy Most. Znalazł wspaniały dom, kochał i był kochany. Dostał drugie zycie, które trwało dwa lata i siedem miesięcy. Marlenko, serdecznie współczuję, dziekuję za przygarnięcie mojego ulubieńca. Misiu, teraz nic cię juz nie boli, możesz biegać z innymi psiakami... czekaj na nas. [*] Quote
phase Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Nie wiem co napisać... Sama nie raz widziałam Misia idącego przy nodze Pani... Przykro mi okropnie. :(:( Quote
Nadziejka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 :-(.pamietamy kochany:candle::candle: Quote
Misio :) Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ja też pamiętam... i niezapomne, nigdy... Quote
Recommended Posts