cholinka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Witam! Wiem, że to może nie mądre ale pomyślałam sobie, że spróbuję. Chciałabym znaleźć ludzi, którzy adoptowali psy z tego samego miotu, w którym urodziła się moja Boa. Fajnie by było wymienić się fotami, porozmawiać o zdrowiu i charakterkach naszych pociech. Może się uda! Moja Boa to hodowlana [B]Bely[/B] z hodowli o nazwie [B]CZAR LABRADORU[/B], mieszczącej się w [B]Zawadzkim[/B] koło [B]Opola[/B]. Ojcem był biszkoptowy [B]Inujasha Górska Fantazja[/B] Matką, czarna Tequila czyli [B]Rising Sun z Grogu Hrabiego Malmesbury[/B] Boa wraz z pozostałą ósemką urodziła się [B]25 listopada 2007 roku[/B]. :p Quote
cholinka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Boa chce szukać... Za niedługo urodzinki, byłby fajny prezent. :) Quote
Iss Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Bardzo fajny pomysł :) niestety my do rodzinki nie należymy :P Quote
martitaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :)i spotkanie urodzinowe mozecie urzadzic:)Super.Moja Andzia jest z hodowli radomskiej,po psach pracujacych w policji podarowanych Polskiej policji przez Krolowa Anglii.Tez moze zaczne szukac,tyle,ze u mnie juz jest swiezo po urodzinach:)A z bratem Ghany mieszka tuz kolo nas:)Pozdrawiamy.Super pomysl!!! Quote
cholinka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='martitaa']:)i spotkanie urodzinowe mozecie urzadzic:)Super.[/quote] No z tym spotkaniem to ciężko by mogło być - patrz moja lokalizacja :roll: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/69052.html"]Iss[/URL] - możemy Was przysposobić :lol: [quote name='martitaa']Moja Andzia jest z hodowli radomskiej,po psach pracujacych w policji podarowanych Polskiej policji przez Krolowa Anglii.[/quote] WOW!!! No to błękitna krew w żyłach - gratuluję. :) Quote
Iss Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [COLOR=Black]hihi [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/83049.html"]cholinka[/URL] dziękować :) może kiedyś... Quote
cholinka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='Iss'][COLOR=Black]hihi [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/83049.html"]cholinka[/URL] dziękować :) może kiedyś...[/quote] :p polecamy się na przyszłość :p Quote
martitaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='cholinka']No z tym spotkaniem to ciężko by mogło być - patrz moja lokalizacja :roll: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/69052.html"]Iss[/URL] - możemy Was przysposobić :lol: WOW!!! No to błękitna krew w żyłach - gratuluję. :)[/QUOTE] Boszeeee:roll:,wiesz co?Widzialam,ze Norge,ale jakos tak wystrzelilam z tym spotkaniem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:jak idio....a:loveu::loveu::loveu::loveu:az sie sama usmialam:)Ale ze mna to mialabys latwiej,bo wyjezdzam co jakis czas do Norwegii,dokladnie do Vallset:)Moze w przyszlym roku:)A Ty ze swoja slicznota tam na stale? Quote
martitaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='cholinka']Witam! Wiem, że to może nie mądre ale pomyślałam sobie, że spróbuję. Chciałabym znaleźć ludzi, którzy adoptowali psy z tego samego miotu, w którym urodziła się moja Boa. Fajnie by było wymienić się fotami, porozmawiać o zdrowiu i charakterkach naszych pociech. Może się uda! Moja Boa to hodowlana [B]Bely[/B] z hodowli o nazwie [B]CZAR LABRADORU[/B], mieszczącej się w [B]Zawadzkim[/B] koło [B]Opola[/B]. Ojcem był biszkoptowy [B]Inujasha Górska Fantazja[/B] Matką, czarna Tequila czyli [B]Rising Sun z Grogu Hrabiego Malmesbury[/B] Boa wraz z pozostałą ósemką urodziła się [B]25 listopada 2007 roku[/B]. :p[/QUOTE] Sprobuje ci pomoc znalezc-dalam na Andzi profilu opis,ze szukam kogos z tej hodowli,ma tam mnostwo znajomych labow:)Moze sie uda?;) Quote
martitaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='cholinka']Boa chce szukać... Za niedługo urodzinki, byłby fajny prezent. :)[/QUOTE] a moze sie w hodowli Czar Labradoru czegos dowiesz od pani Soni,mozesz mailem spytac.na pewno ma jakies adresy szczeniat oddanych... mail/ [email][email protected][/email] Quote
cholinka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='martitaa']Boszeeee:roll:,wiesz co?Widzialam,ze Norge,ale jakos tak wystrzelilam z tym spotkaniem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:jak idio....a:loveu::loveu::loveu::loveu:az sie sama usmialam:)Ale ze mna to mialabys latwiej,bo wyjezdzam co jakis czas do Norwegii,dokladnie do Vallset:)Moze w przyszlym roku:)A Ty ze swoja slicznota tam na stale?[/quote] Nie no spoko - chwilowe zaćmienie umysłu i tyle ;) Szkoda, że Vallset jest tak daleko od nas ;(, fajnie by było się spotkać. My mieszkamy w Rogaland koło Bryne. Czy na stałe?! Tego nikt nie wie. Z pewnością nie wrócimy do Polski. Pierwotnie planowaliśmy kupić tu dom ale chyba najpierw jeszcze przysiądziemy na dłużej w Szwecji, a potem się zobaczy. :) [quote name='martitaa']Sprobuje ci pomoc znalezc-dalam na Andzi profilu opis,ze szukam kogos z tej hodowli,ma tam mnostwo znajomych labow:)Moze sie uda?;)[/quote] WIELKIE DZIĘKI KOCHANA! :calus: [quote name='martitaa']a moze sie w hodowli Czar Labradoru czegos dowiesz od pani Soni,mozesz mailem spytac.na pewno ma jakies adresy szczeniat oddanych... mail/ [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] No niby bym mogła ale hodowca chyba raczej nie powinien rozpowszechniać danych osobowych kupujących - to chyba nawet nie zgodne z prawem :roll: A jak się ludzie znajdą sami to będzie i wilk syty i owca cała :D Quote
martitaa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 no wlasciwie tak:))))choc moze powiedzialaby do jakich miast trafily i juz byloby latwiej:) a do Vallset my tylko na miesiac:(jak cos bede o braciszkach jej juz wiedziec dam znac;) Quote
cholinka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Wiem do jakich miast trafiły psiaki - w galerii jest napisane, tylko że jakoś nie wiem jak z tej informacji skorzystać. Może podsuniesz jakiś pomysł? Jak będziesz kiedyś w Norwegii w okolicach Stavanger to daj znać. :cool1: Quote
martitaa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='cholinka']Wiem do jakich miast trafiły psiaki - w galerii jest napisane, tylko że jakoś nie wiem jak z tej informacji skorzystać. Może podsuniesz jakiś pomysł? Jak będziesz kiedyś w Norwegii w okolicach Stavanger to daj znać. :cool1:[/QUOTE] hmmm,nie wiem,moze daj tu post w tytule:Laby np.Wroclaw,Lodz itp a dopiero w tresci wpisz nazwe hodowli i ze szukasz i date urodz tego miotu,bedzie o tyle latwiej,ze wejda w ten post wlasciciele labkow z tych wlasnie miast,albo jeszcze lepiej od razu wtytule wpisac nazwe hodowli.Na razie nic sie nie dowiedzialam ,nie odezwal sie nikt.A jesli bede to na tysiac procent sie odezwe:)przed wyjazdem dam namiary:)ale to bardzo daleko od Vallset:(nikle szanse,ze uda mi sie tak daleko dotrzec,tym bardziej,ze jade tam pracowac:(Pozdrawiam,zaglaszcz ode mnie Boe:) Quote
martitaa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witam,wiadomo cos juz moze o rodzenstwie?Ja niestety na razie nic sie nie dowiedzialam.Pozdrawiam! Quote
Andevil Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 proponuje zalogować sie na [URL="http://www.labradory.info"]www.labradory.info[/URL] i tam pytać. To najwiekszy portal miłosników labów, a tu niewiele osób sie pojawia. Quote
martitaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 i to pewno najlepsze wyjscie:)popieram.Pozrawiam,chwilke mnie nie bylo.ale mamy trzecia labke i to nam zajmuje wiekszosc czasu:) Quote
Recommended Posts