Ewelina.w38 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ale Metro warto zrobić jeszcze raz. o ile sie da bo nie wiem czy można odnawiać? Jeśli to nie pomoże to tym bardziej inna gazeta nie pomoże. Malawaszko trzeba mieć nadzieję! Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Ewelina.w38']czy Tary problemem są tylko te koty?[/QUOTE] koty no i lepiej żeby małych psów nie było bo diabli wiedzą... z dużym psem spokojnie się dogaduje, ludzi lubi... będę próbowała do Metra znowu, ale poszukam też innej gazety żeby spróbować za te 100 zł co mamy na ogłoszenie od Jurmara Quote
ewatonieja Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tara,7191[/URL] Quote
Ewelina.w38 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 jasne trzeba ogłaszać cały czas bo to szansa jedyna dla psa. Trzymam kciuki za psiaka i za resztę Olkuskich bid! Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='ewatonieja'][URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tara,7191[/URL][/QUOTE] no to ma dwa - oby to coś pomogło :kciuki: [quote name='Ewelina.w38']jasne trzeba ogłaszać cały czas bo to szansa jedyna dla psa. Trzymam kciuki za psiaka i za resztę Olkuskich bid![/QUOTE] Tara nie jest z Olkusza - ona z Łodzi [quote name='Ewelina.w38']a Tara to nie sznaucer trochę?[/QUOTE] raczej nie, ludzie, którzy mieli bouviery ją ogladali i mówili że ona bouvierowata jest Quote
Ewelina.w38 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ach to z tym Olkuszem to mi sie wkręciło bo zauważyłam TARĘ w czasie gdy Ty i Missiek żeście z Olkusza psiaki na potęgę wyciągały. Lubie wrócic do tych wątków bo mam do nich jakiś szczególny sentyment.;) Na moje (bardzo niefachowe oko) ona jest sznaucerkowata. Z pewnością nie jest sznaucerem, nie jest też psem w typie rasy. ale mordkę ma bardzo podobną. Warto by dopisać, ze ma futerko zwłaszcza na pyszczku jak sznaucerki. To zawsze sie ludziom bardziej podoba bo znajomi brzmi (niekoniecznie znajomie wygląda). Taki chwyt "reklamowy". A jak ktoś psiaka na prawdę pokocha (a takeigo domku szukamy) to i sznaucera w niej zobaczy!;) Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 no ja ja ogłaszam jako bouvier/sznaucer mix Quote
ciapuś Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 to tara ma trzy ogłoszenia na cafeanimal bo ja ją też tam ogłaszam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 no i niech ma! chociaż tyle jej się należy! :lol: Quote
malawaszka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ciapuś czy Wy jako Fundacja mogłybyście się spróbować skontaktować z Faktem i Super Expressem czy nie zamiesciliby o Tarze ogłoszenia z fotką? Lepiej może zareagują jak Fundacja się zwróci do nich Quote
ciapuś Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Ja już kilka razy pisałam do różnych gazet ,ale niestety jak pies nie umiera nikt go nie katuje i ogólnie ma się dobrze to raczej nie ma szans na artykuł. Quote
malawaszka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 znalazłam cos takiego to w necie - cennik ale czy ktos cos z tego rozumie? :lol: jakby nie mogli po ludzku pisać tylko jakieś szyfry... [url]http://reklama.axelspringer.pl/files/235/109/230/nowy_cennik_ff_axel_online_2__01092009.pdf[/url] Quote
feliksik Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [INDENT][CENTER][B][COLOR=#c00000]Nie ma większej przegranej w życiu niż przegapienie momentu,[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]w którym mamy szansę pomóc drugiej, żywej istocie[/COLOR][/B][/CENTER] Tarusia ma problemy adopcyjne przez łapkę a Loluś przez pieluszki, dlatego chciałabym zaprosić na jeden z najdłuższych wątków na dogo, do jednego z najpięknieszych psów na dogo, a nadal bez swojego domku - LOLUSIA, którego historia naznaczyła na jego życiu duże piętno - złamany kręgosłup - czy to wyrok.? Spójrzcie co daje chęć życia i pomórzcie na dalszej drodze, ponieważ każdy widząc go myśli - taki piękny na pewno znajdzie dom - jednak to nie prawda... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/132968-LoluA-w-pieluszkach-szuka-wyjAE-tkowego-domu"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1329...E-tkowego-domu[/COLOR][/URL][/INDENT] Quote
ewatonieja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 przez łapkę? albo przez niechęc do kotów albo przez to ze jest dużym psem albo ze juz za stara albo ze brązowa podnoszę z nadzieją ze jestes tam człowieku Tary i że przestaniesz zwlekac z adopcją!!! Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Tara nie jest brazowa :lol: teraz jest grafitowa/szara :) a reszta sie zgadza :( nie mam netu chwilowo mam nadzieje Quote
ewatonieja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 chyba mam jakieś dziwne ustawienia na kompie widze dominujący brązowy :/ ale co ?namawiamy może w końcu ktoś się skusi Quote
ewatonieja Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Taro wspinaj sie po dom albo chociaz troche uwagi! Quote
ciapuś Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 jutro ponowię Tarze kilka ogłoszeń bo sie kończą Może tym razem się uda Quote
ewatonieja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 a gdyby tak nie wspominac w ogłoszeniach o łapce? przeciez to nie ma wpływu na zachowanie psa, a wygląd powinien byc na 2 planie Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 no ale wtedy ludzie będą zawracać głowę i rezygnować jak sie dowiedzą... ja wolę jak zadzwoni ktoś kto wie o tym i nie przeszkadza mu to - chyba, ale można spróbować kilka takich zrobić czy będzie wtedy odzew Quote
Ewelina.w38 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ja bym powiedziała ze podstawowy, największy problem to koty. Wyglad i wiek psa nie ma znaczenie gdy sie go na prawdę pokocha. Pokazałabym wam moje "paszczurki" i wtedy będziemy rozmawiać o tym jak wyglada brzydki pies:razz: Jednak powiedzmy sobie szczerze, przeglądając ogłoszenia większość osób zwraca najpierw uwagę na fotki i albo przykuje albo nie. Quote
Ewelina.w38 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 a i jeszcze jedno. Dajcie dziewczyny do 1 postu info jak teraz wyglada Tara, jak się czuje i jak sie zachowuje. Aktualne fotki (albo gdzie je można znaleźć) No i tę historię z kotem trzeba by opisać bo to ważne. Jak ktos nie zna jej watku to w życiu sie informacji nie pozbiera. A moze Ciapus wkleisz tekst do ogłoszeń od razu? Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1936848_skrzywdzona_i_kaleka_tara_bouvier_czy.html[/url] ja mam taki tekst Quote
Recommended Posts