Bursztynka13 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Pytam się w imieniu koleżanki mojej mamy, pytanie jak w temacie;). Z góry dziękuję za odpowiedzi:) Quote
kamila.m Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Witam , polecam Ci tą hodowlę : hodowla Palio, Yorkshire terrier , wejdz na ten adres , tam jest numer telefonu , może akurat bedą jakies szczeniaczki . Nasz luluś pochcodzi z rodziny Palio i jest przepiękny :loveu:. Pozdrawiam Quote
AmiX Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ja osobiście nie znalazłam dla siebie szczeniaka w Szczecinie....jechałam aż do Łodzi:p w Szczecinie cena za suczki zazwyczaj jest 2000zł wiec stosunkowo tanio ale ja nic ciekawego nie znalazłam..... Jeśli miałabym sie ograniczać do hodowli jak najbliżej Szczecin to pewnie wybrałabym Hodowle Lazuryt z Bydgoszczy tu masz linka z hodowlami z zachodnopomorskiego Yorkshire Terrier :: YorkLand.pl - Wpisy / Wybierz > / Hodowle/Breedings / zachodniopomorskie Pozdrawiam Ania :) Quote
kamila.m Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='AmiX']Ja osobiście nie znalazłam dla siebie szczeniaka w Szczecinie....jechałam aż do Łodzi:p w Szczecinie cena za suczki zazwyczaj jest 2000zł wiec stosunkowo tanio ale ja nic ciekawego nie znalazłam..... Jeśli miałabym sie ograniczać do hodowli jak najbliżej Szczecin to pewnie wybrałabym Hodowle Lazuryt z Bydgoszczy tu masz linka z hodowlami z zachodnopomorskiego Yorkshire Terrier :: YorkLand.pl - Wpisy / Wybierz > / Hodowle/Breedings / zachodniopomorskie Pozdrawiam Ania :)...swego nie znacie , cudze chwalicie :) , widocznie słabo szukałaś Koleżanko , hodowla Palio o której wspomniałam istnieje od ponad 20 lat , wtedy jeszcze rasa York w Polsce , bardzo kulała ... . A to że nie znalazłaś to znaczy że słabo szukałaś :) Więc nie zrażaj osób które są zainteresowane zakupem Yorka ! , u siebie w mieście .pozdrawiam . Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='kamila.m']...swego nie znacie , cudze chwalicie :) , widocznie słabo szukałaś Koleżanko , hodowla Palio o której wspomniałam istnieje od ponad 20 lat , wtedy jeszcze rasa York w Polsce , bardzo kulała ... . A to że nie znalazłaś to znaczy że słabo szukałaś :) Więc nie zrażaj osób które są zainteresowane zakupem Yorka ! , u siebie w mieście .pozdrawiam . O bo padne :mdleje: Czy Ty czytać nei umiesz ?? Ania wyraźnie napisała, że nie znalazła DLA SIEBIE [SIZE=2]Yorka w okolicy Szczecina. Ty możesz sobie kupić nawet w hodowli "Kogucik" na moje :cool1: Ania miała ambicje wystawowe i szukała cuda !! Nikogo nie zraża napisała tylko jaką hodowlę poleca! Ludzie musicie na siłę szukać sensacji , kłótni i awantur ?? :shake: Człowiek jest drugiemu życzliwy i w zamian pyskówkę dostaje bo się opinia nie spodobała :cool1: I nie tłumacz się Kamilko, ze nic złego może nie chciałaś powiedzieć. Ton twojej wypowiedzi myślę, że jest dla wszystkich jasny i zrozumiały :mad: Quote
duszek01 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Kochana Kamilo :p wiesz Hodowla Palio moze istniec nawet i 30 lat ,to samo Jantarowa Fuga a i tak bym tam szczeniaka nie kupila.Oczywiscie nie dlatego ze są jakies zle ,po prostu nie moj typ urody:roll: o Hodowli Lazuryt nic nie powiem bo mi nawet glupio;),wiec w tej kwestii sie nie udzialam z wiadomych wzgledow:loveu: I jeszcze jedno jak sie chce super szczeniaka to nikt nie kupuje tam gdzie blisko tylko tam gdzie czesto rodza się ladne szczeniaki.Oczywscie w kazdej Hodowli rodza się lepsze lub gorsze psiaki ale mamy tez przeciez prawo wyboru;) Pozdrawiam Renata Quote
Fibi Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 kamila.m napisał(a):...swego nie znacie , cudze chwalicie :) , widocznie słabo szukałaś Koleżanko , hodowla Palio o której wspomniałam istnieje od ponad 20 lat , wtedy jeszcze rasa York w Polsce , bardzo kulała ... . A to że nie znalazłaś to znaczy że słabo szukałaś :) Więc nie zrażaj osób które są zainteresowane zakupem Yorka ! , u siebie w mieście .pozdrawiam . Kamila, popieram Cie, tez uwazam, ze hodowla Palio to jedna z najlepszych, jestem z Mazowsza i zupelnie jej nie znalam, dopoki nie pojechalam na wystawe na Polnoc Polski, chyba do Sopotu, tam wlasnie zwrocilam uwage na piekne psy, z katalogu wystawowego okazalo sie, ze sa z hodowli Palio, wtedy sie nia zainteresowalam, chcialam z tej hodowli kupic szczeniaczka, ale niestety w owym czasie caly miot byl juz zarezerwowany, hodowczyni bardzo mila, cierpliwa. Polecam. Quote
kamila.m Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='tigrunia']O bo padne :mdleje: Czy Ty czytać nei umiesz ?? Ania wyraźnie napisała, że nie znalazła DLA SIEBIE [SIZE=2]Yorka w okolicy Szczecina. Ty możesz sobie kupić nawet w hodowli "Kogucik" na moje :cool1: Ania miała ambicje wystawowe i szukała cuda !! Nikogo nie zraża napisała tylko jaką hodowlę poleca! Ludzie musicie na siłę szukać sensacji , kłótni i awantur ?? :shake: Człowiek jest drugiemu życzliwy i w zamian pyskówkę dostaje bo się opinia nie spodobała :cool1: I nie tłumacz się Kamilko, ze nic złego może nie chciałaś powiedzieć. Ton twojej wypowiedzi myślę, że jest dla wszystkich jasny i zrozumiały :mad:Nie zamierzam sie tłumaczyć , napisałam to co myślałam , bez zbędnych emocji ( czytaj emotikonów ) , w przeciwieństwie do Ciebie droga koleżanko . Pozatym ja umiem czytać i z treści postu Autorki wynika jasne pytanie :" czy w szczecinie są hodowle Yorków ", a nie czy sa megaidealne i w twoim guscie . Ot po prostu pytanie , ja na nie pierwsza odpowiedziałam i nie zrażałam autorki postu że w Szczecinie nie ma nic ciekawego . A to czy dany piesek spodoba sie przyszłemu włascicielowi czy tez nie , to kwestia gustu . Wspomniał też ktoś wczesniej o psach wystawowych , owszem pieski z rodziny Palio to Chempiony , np tata Lulka ma potrujny chempionat . Pozdrawiam i życze wiecej spokojnosci :) Quote
cardea Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 A ja nie będę komentować z pewnych względów i mam do tego prawo :diabloti: W Szczecinie jest sporo Hodowli i w okolicach również nie tylko ta na którą wskazała kamila.m :p To tak samo jak z repami co z tego, że mamy w zachodniopomorskim sporo :razz: więc no commnts'a walniem :evil_lol: Quote
cardea Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [CENTER]Od siebie dodam, że jestem z zachpom. i piesy mam z wawki :diabloti: na krycia również wolę jechać dalej jak do Szczecina :evil_lol: [/CENTER] Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [SIZE=3]Kamilo i tu Cie zaskoczę :pkiedy kupowałam Yorka w hodowli Pailo były szczeniaki....widziałam je i widziałam także psy i mnie nie zachwyciły :roll:!to zależy od kwestii gustu i przeszłych planów....ja szukałam pięknego psa...bardzo rokującego wystawowo! W hodowli Pailo jak dotąd był jeden ciekawy miot a właściwie to jedna suczka która mi sie podobała po Mł.Mul.Ch. GREATES For Liberi Gaias.:loveu: Jeśli ktoś chce mieć po prostu Yorka to na pewno coś znajdzie ale ja chciałam czegoś więcej....i tyle....takiego o jakim marzyłam:loveu: Chciałam tylko doradzić....dobrze doradzić. A co zrobi autarka pierwszego posta to jej sprawa..... Dodoam jeszcze że szukając reproduktora dla Etienny też pojade w Polske...bo w Szczecinie nie ma nic ciekawego jak dla mnie... a właściwie to dla Eti ;) Z Fasti też jede do Legnicy.... Pozdrawiam i życze powodzenia Ania Quote
grazyna9915 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Przepraszam za offa, ale pilnie potrzebuję pomocy ludzi ze Szczecina. Wczoraj tj. 17 listopada w Szczecinie na ul. Wyszyńskiego 13 zaginęła 11-o letnia sunia adoptowana parę dni wcześniej z tyskiego schroniska (śląsk). Sunia jest wystraszona, może bać się podejść do człowieka. Prawdopodobnie, podąża drogami zdala od ludzi. Zula jest psiakiem krępej budowy do kolan, sierść długa, czarna z odcieniami rudości, puszysty ogon. Na szyi niewielki, biały krawat. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 3056x2292, rozmiar 1112KB. Wątek na zaginionych: http://www.dogomania.pl/forum/f96/szczecin-blagam-o-pomoc-11-o-letnia-wystraszona-sunia-zaginela-125194/#post11266386 Bardzo proszę ludzi ze Szczecina i okoli o pomoc w odnalezieniu wystraszonej suczki. TEL. 502-100-363 Quote
Euro-Emi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Fibi napisał(a):Kamila, popieram Cie, tez uwazam, ze hodowla Palio to jedna z najlepszych, jestem z Mazowsza i zupelnie jej nie znalam, dopoki nie pojechalam na wystawe na Polnoc Polski, chyba do Sopotu, tam wlasnie zwrocilam uwage na piekne psy, z katalogu wystawowego okazalo sie, ze sa z hodowli Palio, wtedy sie nia zainteresowalam, chcialam z tej hodowli kupic szczeniaczka, ale niestety w owym czasie caly miot byl juz zarezerwowany, hodowczyni bardzo mila, cierpliwa. Polecam. Hodowla PALIO juz nie istnieje w Szczecinie. Pani Wincentyna przeprowadziła się na Mazury :D Quote
Euro-Emi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Bardzo przepraszam , za nieporadne poruszanie sie tutaj po forum , ale jakoś sobie na razie nie radze:razz: Chciałabym dopisac swoją hodowle do YORKOWYCH HODOWLI W POLSCE? Jest juz taki temat ? Moja hodowla to Euro-Emi FCI Oddział Szczecin www.euro-emi.pl Jak zrobiłam coś nie tak , prosze o usuniecie tego postu Quote
Recommended Posts