Martali Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Napisałam maila do nowej Pani Zulki. ;) Jestem ciekawa co u malucha. :razz: Quote
Martali Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Dziewczyny! Pani napisała! [B]Zulcia jest bardzo grzeczna,mąż co godzinę wychodzi z nią na dwór.W nocy spała cicho.Jak na razie sika tylko jak się bardzo cieszy i już szczeka noa obcych którzy wchodzą do domu.Fajna sunia. Mam pytanie: Zapytaj się proszę czy mogłabym wykąpac Zulkę jak ma te szwy,bo nie chciałabym żeby jej sie odmoczyły. Drugie pytanie: Czy Zulka ma miec zdjęte te szwy jeszcze przed świętami bo szczerze mówiąc to ja się boję czy rana jej się nie rozejdzie. A z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia równiż życzymy Wam wszystkiego najlepszego oraz Szczęśliwego Nowego 2009 Roku.Pozdrawiam[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Brysio Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: a z tym sikaniem to juz jej to zostanie hehehe moje 2 psiaki jeden ma 10 lat drugi 3 i dalej ze szczescia podsikuja czasami ::::D Quote
Weronia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Martali']Dziewczyny! Pani napisała! [B]Zulcia jest bardzo grzeczna,mąż co godzinę wychodzi z nią na dwór.W nocy spała cicho.Jak na razie sika tylko jak się bardzo cieszy i już szczeka noa obcych którzy wchodzą do domu.Fajna sunia. Mam pytanie: Zapytaj się proszę czy mogłabym wykąpac Zulkę jak ma te szwy,bo nie chciałabym żeby jej sie odmoczyły. Drugie pytanie: Czy Zulka ma miec zdjęte te szwy jeszcze przed świętami bo szczerze mówiąc to ja się boję czy rana jej się nie rozejdzie. A z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia równiż życzymy Wam wszystkiego najlepszego oraz Szczęśliwego Nowego 2009 Roku.Pozdrawiam[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [SIZE=4][B]Wspaniale:loveu: Martali i dogomaniacy- gdyby nie Wy, sunia nie miałaby domu :)[/B][/SIZE] Ze szwami mozna wykąpać, ale myślę, ze szwy lać tylko wodą lekko.. A jeśli chodzi o zdjęcie szwów, to Marta, zadzwoń do Wandy, a najlepiej, niech się swojego weta zapytają.. jak zobaczy ranę, to stwierdzi, czy już można zdejmować. Quote
Martali Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [IMG]http://i41.tinypic.com/2njhnhh.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.tinypic.com/9zvsdi.jpg[/IMG] Kochana sunia. :loveu::loveu: Quote
Martali Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Troszkę nie wyraźne ale są :razz: Quote
Brysio Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ajjjj jaka wspamiała rodzinka:loveu: Zulka musi byc taka szczęsliwa!!!! lepiej nie mogła trafic:multi::multi: Quote
Martali Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [U][SIZE=4][COLOR=red][B]Reportaż o Przyborówku dzisiaj w tvn24 o godzinie 21.00 w programie "Prosto z Polski"!![/B][/COLOR][/SIZE][/U] [U][SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/U] [U][SIZE=4][COLOR=red][B]Oglądajcie koniecznie![/B][/COLOR][/SIZE][/U] Quote
Martali Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Kolejna wiadomość od nowej Pani Zulki: Zulka była juz u weterynarza.Szwy ma zdjęte,jest odrobaczona i dostała środek przeciwko pchłom.Po wypłacie chcę ją zaszczepic na wściekliznę i nosówkę.Pozdrawiam. ;);) Quote
Poker Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 to chyba możemy być spokojne o losy Zulki :evil_lol: Quote
Martali Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Myslę, że tak. Zulka ma super domek. ;) Quote
Recommended Posts