Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny! Pani napisała!

[B]Zulcia jest bardzo grzeczna,mąż co godzinę wychodzi z nią na dwór.W nocy spała cicho.Jak na razie sika tylko jak się bardzo cieszy i już szczeka noa obcych którzy wchodzą do domu.Fajna sunia.
Mam pytanie:
Zapytaj się proszę czy mogłabym wykąpac Zulkę jak ma te szwy,bo nie chciałabym żeby jej sie odmoczyły.
Drugie pytanie:
Czy Zulka ma miec zdjęte te szwy jeszcze przed świętami bo szczerze mówiąc to ja się boję czy rana jej się nie rozejdzie.
A z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia równiż życzymy Wam wszystkiego najlepszego oraz Szczęśliwego Nowego 2009 Roku.Pozdrawiam[/B]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martali']Dziewczyny! Pani napisała!

[B]Zulcia jest bardzo grzeczna,mąż co godzinę wychodzi z nią na dwór.W nocy spała cicho.Jak na razie sika tylko jak się bardzo cieszy i już szczeka noa obcych którzy wchodzą do domu.Fajna sunia.
Mam pytanie:
Zapytaj się proszę czy mogłabym wykąpac Zulkę jak ma te szwy,bo nie chciałabym żeby jej sie odmoczyły.
Drugie pytanie:
Czy Zulka ma miec zdjęte te szwy jeszcze przed świętami bo szczerze mówiąc to ja się boję czy rana jej się nie rozejdzie.
A z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia równiż życzymy Wam wszystkiego najlepszego oraz Szczęśliwego Nowego 2009 Roku.Pozdrawiam[/B]

:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

[SIZE=4][B]Wspaniale:loveu: Martali i dogomaniacy- gdyby nie Wy, sunia nie miałaby domu :)[/B][/SIZE]

Ze szwami mozna wykąpać, ale myślę, ze szwy lać tylko wodą lekko..
A jeśli chodzi o zdjęcie szwów, to Marta, zadzwoń do Wandy, a najlepiej, niech się swojego weta zapytają.. jak zobaczy ranę, to stwierdzi, czy już można zdejmować.

Posted

[U][SIZE=4][COLOR=red][B]Reportaż o Przyborówku dzisiaj w tvn24 o godzinie 21.00 w programie "Prosto z Polski"!![/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[U][SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/U]
[U][SIZE=4][COLOR=red][B]Oglądajcie koniecznie![/B][/COLOR][/SIZE][/U]

Posted

Kolejna wiadomość od nowej Pani Zulki:

Zulka była juz u weterynarza.Szwy ma zdjęte,jest odrobaczona i dostała środek przeciwko pchłom.Po wypłacie chcę ją zaszczepic na wściekliznę i nosówkę.Pozdrawiam.

;);)