kamilka91 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ja dostanę MP jutro, a już nie mogę się doczekać, właśnie ze wzgledu na dalmatyńczyki :loveu: Quote
Fiona2008 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 w lutowym był owczarek belgijski turvueren ;););) Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 uuuuffff - dobrze, ze nie byl bokser :) ale ja bym chciala przeczytac lutowego MP eeehhh dzieki za odpowiedz ;) Quote
Fiona2008 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dawniej numery były dostępne na stronie .... po wysłaniu sms... ale nie wiem jak jest teraz stronka zmieniła się nie do poznania, ale sprawdź, jak nie to może coś innego wykombinujemy ;););););) Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Oki - dzieki za porade posprawdzam :) rozumiem, ze stronka ta, co podana wyzej ;) Quote
Fiona2008 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [url=http://www.psy.pl/archiwum-miesiecznika/go:88/]Psy.pl - strony miesięcznika "Mój pies" / Archiwum / 2/2009 (209)[/url] TO link do numetu lutowego... poniżej artkuły trzeba wysłać sms... O ile sie nie mylę jeden odblokowywuje cały numer, ale doczytaj :):):);););););) Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 dziekuje slicznie ;) zaraz zobacze co i jak a potem doladuje konto i poczytam :) Quote
agaciaaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Fiona2008']ps. Zastanawiam się nad prenumeratą ale słyszałam że numery z prenumeraty są znacznie później niż w kiosku:mad:... Czy ktoś wie coś na ten temat????[/quote] Już tu komuś pisałam, mi prenumerata przychodzi zwykle w ten sam dzień, lub dzień później. Dziś np. nie dostałam więc pewnie będzie jutro. Ale myśle, że to może zależeć od tego gdzie mieszkasz ;) Quote
m@dzi@ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ja już mam :) za miesiąc akita amerykańska artykułów jeszcze nie przejrzałam :) a w pp za miesiac: charaktery - amstaff, opis rasy leonberger, zapamietaj roznice: york i australian silky terrier, a w znanych nieuznanych(ew uznanych nieznanych - roznie sie rubryka nazywa) to nie wiem Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ja chyba sie zcdecyduje na prenumerate bo jak widacx u mnie raz jest a raz niema :angryy: Quote
Fiona2008 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='agaciaaa']Już tu komuś pisałam, mi prenumerata przychodzi zwykle w ten sam dzień, lub dzień później. Dziś np. nie dostałam więc pewnie będzie jutro. Ale myśle, że to może zależeć od tego gdzie mieszkasz ;)[/quote] Dziękuję za informację chyba się zdecyduję ...:p:p:p:p Quote
Luzia15 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ej, a wiecie co mi się wydaje? Że w tym temacie o sztuczkach, oczywiście w nowym numerze, marzec 2009 jest Paula i Wena. ;-) Paula, to wy? ;-) Ale na serio. Fotografowała Marysia, również z poznańskiego klubu Artefakt. ;) Więc pomyslałam, że to Paula. :lol: Jak myślicie? :evil_lol::evil_lol: Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 hmmmmm :):hmmmm: a na ktorej steronie ty to widzisz ???? ja przejrzalam MP i niewidze hmmm ... Quote
Bewarka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nie wiem kto to, nie znam :lol: ale brawo, brawo, bo ładnie im wychodzi :klacz: Ja mam dopiero od kilkunastu minut, wczoraj tylko w sklepie przeglądałam... Quote
Guciek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Luzia, Ty masz jakąś obsesję na punkcie Pauli i Weny, ogólnie całego Artefaktu...? :evil_lol: A tak na serio - jak ktoś mi zeskanuje ten fragment i mi prześle na [email][email protected][/email] to sprawdzę, niestety Pauli nie będzie przy komputerze przez dłuższy czas ;) Z innej beczki - czy ktoś dostał w prezencie od agencji "Wprost" (oni wydają MP) list polecony, a w środku książkę B. Górnego i Z. Mrzewińskiej? Do mnie wczoraj właśnie taka przesyłka przyszła.. :crazyeye: Najlepsze jest to, że nie wysyłałam nigdy nic na konkurs (ani sms, ani foto), nie zamawiałam prenumeraty.. I mam teraz zagadkę po co i dlaczego ją dostałam?:eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 wooow :lol: pisałam kiedyś, że nie dostałam nagrody [udział w głosowaniu na Produkt Roku]. haha..jednak dziś - miłe zaskoczenie. Po 5 miesiącach [emaila z prośbą o adres dostałam w październiku] dostałam książkę 'Sam wychowasz swego psa'. Także kto nie dostał nagrody, niech czeka. :evil_lol: Ja już o tym zapomniałam, a tu taka miła niespodzianka. :) EDIT: [B]Guciek[/B], tak, właśnie dziś dostałam tę książkę. :diabloti: wydaje mi się, że to właśnie z tego głosowania na Produkt Roku, bo z innego źródła nie mają raczej mojego adresu. :lol: Quote
Guciek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Cambel&Megi']wooow :lol: pisałam kiedyś, że nie dostałam nagrody [udział w głosowaniu na Produkt Roku]. haha..jednak dziś - miłe zaskoczenie. Po 5 miesiącach [emaila z prośbą o adres dostałam w październiku] dostałam książkę 'Sam wychowasz swego psa'. Także kto nie dostał nagrody, niech czeka. :evil_lol: Ja już o tym zapomniałam, a tu taka miła niespodzianka. :) EDIT: [B]Guciek[/B], tak, właśnie dziś dostałam tę książkę. :diabloti: wydaje mi się, że to właśnie z tego głosowania na Produkt Roku, bo z innego źródła nie mają raczej mojego adresu. :lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: W życiu bym nie doszła, że to za głosowanie...:diabloti: Nawet nie bardzo pamiętałam, że tam się adres podawało:oops: edit: jesoo.. faktycznie dostałam 9.10.2008 maila z prośbą o podanie adresu...:eviltong: Zapomniałam totalnie ;) Niemniej jednak niespodzianka bardzo fajna;) Quote
Fiona2008 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Gratuluję nagrody... :multi::multi::multi::multi::multi::multi: A książka świetna też ja mam.... doskonały poradnik dla każdego kto chce wychować psiaka:lol::lol::lol: Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Hey ;) pierw - paczki :) [URL]http://img27.imageshack.us/img27/6310/paczkimt5.jpg[/URL] A powiedzcie mi - to jest nagroda dla tych co prenumeruja ??? czy dla kogo ? Te zdjecia to do ktorego dnia miesiaca nalezy wysylac na ich maila ??? Ja je musze jakos podpisac ? ;> niemowie o nazwisku i adresie :) Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 na jakiej to stronie :siara: bo ja ciemna jestem, przewertowalam na szybko wczoraj MP i nima :siara: Quote
Luzia15 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Aga K']hmmmmm :):hmmmm: a na ktorej steronie ty to widzisz ???? ja przejrzalam MP i niewidze hmmm ...[/quote] Tam, gdzie jest sztuczka z wskakiwaniem na stopy. ;-) Tak jakoś myślałam, że to może Paulina. :multi: Gucia, nie mam żadnej obsesji! :eviltong: Po prostu Wena jest ślicznym psiakiem. Lubię Wenę i jej panią. :lol: Pozdrawiamy! Luiza & Marti & Pulpet & Saba ;) Quote
Guciek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Luzia15']Tam, gdzie jest sztuczka z wskakiwaniem na stopy. ;-) Tak jakoś myślałam, że to może Paulina. :multi: Gucia, nie mam żadnej obsesji! :eviltong: Po prostu Wena jest ślicznym psiakiem. Lubię Wenę i jej panią. :lol: Pozdrawiamy! Luiza & Marti & Pulpet & Saba ;)[/QUOTE] Skoro lubisz, to powinnaś wiedzieć, że ma na imię Paula, a nie Paulina...:eviltong: Wskakiwanie na stopy bankowo jest z moją Palłą;) może to jeszcze jest [url=http://www.bandzior-wena.za.pl/semifrispoznan16.jpg]>to<[/url] foto? ;) Aga - okazało się, że to nagroda dla tych, którzy głosowali w konkursie na Produkt Roku. Dostali ją Ci, których głos poszedł na zwycięski produkt (w moim przypadku - piłeczka Gappay'a, rewelka!). Quote
Guciek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Luzia15']Gucia, stronka nie chce się otworzyć. :shake: Trudno, ale chyba wiemy, o którą fotkę chodzi. ;) Jest na stronie 42 najnowszego numeru. Zdjęcie - M. Pajzderska. Czy to Paula? :eviltong:[/QUOTE] Pomyśl - gdybym miała możliwość zobaczenia go na własne oczy, to po co dawałbym link albo prosiła o skan? ;) Quote
Luzia15 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Gucia, stronka nie chce się otworzyć. :shake: Trudno, ale chyba wiemy, o którą fotkę chodzi. ;) Jest na stronie 42 najnowszego numeru. Zdjęcie - M. Pajzderska. Czy to Paula? :eviltong: Quote
Recommended Posts