Evelina Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 ... bla, bla, bla, bla ... Teraz wypada tylko czekać, aż kynolodzy siem odezwom :roll: ... i, wspaniale by było gdyby dali jeszcze linki do swoich rozpraw, traktatów ... albo je NAM - Dogomaniakom - udostępnili :modla: :lol: Wiedza nie szkodzi. :lol: Skoro wiedza nie szkodzi daj lepiej definicje jak rozpoznac wartosciowego kynologa haaaa ? :lol: Juz tu wyzej Krytynah sugerowala, ze nie wszystko kynolog co sie nim deklaruje :lol: Dodam tylko 'skromnie' :roll: 8) :D - NAJWSPANIALSZY, NASZ, JEDYNY, WYMARZONY :oops: :roll: :jumpie: A jeśli 'ktokolwiek' tfierdzi inaczej to ... ma :wink: > :stupid: 8) :flop: :HUT012: :lol: A ja sie nie zgadzam 8) Dla mnie kazdy pies jest najwspanialszy i kazdy jest kundlem. Sa jedynie mniej lub bardziej przypominajace jakis tam wymyslony wzorzec :lol: Moj rasowy kundel ma nos tak czarny, ze niejeden "wzorcowy" pies by mu pozazdroscil :lol: Quote
argo Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Skoro wiedza nie szkodzi daj lepiej definicje jak rozpoznac wartosciowego kynologa haaaa ? Definicje kynologii przytoczyłem. Kynolog to homo sapiens, który może udokumentować swoją wiedzę przytaczając tematy, fragmenty SWOICH traktatów, rozpraw. :roll: Argo majac na mysli laby napisał: Dodam tylko 'skromnie' - NAJWSPANIALSZY, NASZ, JEDYNY, WYMARZONY A jeśli 'ktokolwiek' tfierdzi inaczej to ... ma > A ja sie nie zgadzam 8) Gdyby ze wszystkim, wszyscy sie 'zgadzali' to życie byłoby jednym pasmem 'nirwany'? :wink: Dla mnie kazdy pies jest najwspanialszy i kazdy jest kundlem. Pierwsze stwierdzenie jest, i dla mnie, bezdyskusyjne. Drugie 'do przyjęcia' jeśli przyjmie się dodatkowe wyjaśnienia czyli :lol: Sa jedynie mniej lub bardziej przypominajace jakis tam wymyslony wzorzec :lol: BTW. Thally jest ... :modla: :roll: :D A zresztą - :lol: 'taki kram, jaki ... :roll: :lol: :hand: Quote
Evelina Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Przytaczam to co napisalam i podkreslam, ze prosilam o : definicje jak rozpoznac wartosciowego kynologagdyz wprawdzieKynolog to homo sapiens, który może udokumentować swoją wiedzę przytaczając tematy, fragmenty SWOICH traktatów, rozpraw. :roll: Lecz nie kazdego warto czytac :lol: Wiesz jaka to "orka" odsiewanie ziarna od plew ? :-? :lol: Co do wlasnego psa, to kazdy ma takiego jakiego sobie wychowa :wink: :lol: Grunt to byc z niego zadowolonym no i zeby pies mial z tego jakas satysfakcje :lol: Quote
argo Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Co do wlasnego psa, to kazdy ma takiego jakiego sobie wychowa Grunt to byc z niego zadowolonym no i zeby pies mial z tego jakas satysfakcje :lol: Otóż to, otóż to :D :roll: A jeśli chodzi o 'satysfakcję' ... :wink: :hmmmm: :gent: Quote
pepsi Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Moja Pepsi ma nochal różowy (na zimę) i to na pewno dlatego żeby w grudniu, a konkretnie w Wigilię zastapić Rudolfa czyli pierwszego renifera w zaprzęgu Św. Mikołaja. No i wszystko jasne........... :D 8) :x-mas: :D Quote
Water Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 A ja myslalam, ze to huski'e pracuja w zaprzegu. 8) Quote
pepsi Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 A ja myslalam, ze to huski'e pracuja w zaprzegu. 8) Staram się walczyć ze stereotypami 8) Quote
Recommended Posts