Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

IMO = In My Opinion, poszukaj sobie googlem jakiegos slownika skrotow internetowych.

a pomysl dobry, tylko, ze osoby wymienione przez ze mnie juz takie "kartki" maja - tylko rozdawac.

Posted
Tufi, sorki, ze w tym topic'u, ale skoro tu jestes, to zapytam, umiescilas juz gdzies prace o imionach? Bom ciekawa wnioskow :D

Jeszcze nie - ale juz niebawem :)

Zeby nie bylo OT ;)

Widok psiego penisa moze byc demoralizujacy dla malych dzieci - mozna nadopiekunczym matkom opowiedziec, co sie dzieje z podnieconym psem ;) To juz tak w ostatecznosci

Posted
A ja sie jeszcze zapytam, bo chcialam w sumie nowy temat zrobic ale tez nie wiem czy tu czy na psach w potrzebie (moze doradzisz) odnosnie statystyki, "ile średnio psów jest adoptowanych, ile uśmiercanych, ile ginie z przyczyn mniej lub bardziej naturalnych, a ile średnio miesięcznie przybywa do naszych schronisk".

Taysha - takich rzeczy się nie dowiesz prawdziwych - bo takie usypianie psów w schroniskach jest nielegalne aczkolwiek to jest tajemnica poliszynela i wszyscy wiedzą że to się ciągle odbywa w niektórych... :( Bardzo polecam kontakt z ARKĄ - Ona ma chyba najlepsze rozeznanie w tych tematach

Posted

@Taysha

Moje serduszko sie raduje kiedy czytam Twoje tematy-posty na temat kastracji/sterylizacji... :)

Ale ile nerwów mnie kosztowalo...to moje :wink:

Kiedys zrobilam takie "kartki" :( Pracujac w sklepie zoologicznym chcialam je dawac ludziom, ale róznie reagowali, a szefostwo patrzylo spod byka, wiec pozostalo mi uswiadamianie slowne i bardzo sie ciesze jak chociaz do 1 na 15 osób cokolwiek dotrze :)

Mam wtedy taki maly osobisty sukcesik, i wiem ze np suka "rasowa" nie bedzie kryta "zeby sie zwrócila", ale "sklepowego" kastrowanego psa mam na swoim koncie chyba tylko 1 :(