lothia Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 to one mogą się nie podobać?chyba nie możliwe :wink: Quote
sh_maniak Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Spacer w ciepły dzień, z mojego punktu widzenia :wink: Quote
Agnes Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 iii kolejna dawka zdjec, ale bedzie malutko :( zdjecia robila moja kumpela... ja z Aza :) w trawie ;) portrecik :) pies mysliwski ;) Quote
tajdzi Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Kurcze! Jak tylko wyzdrowieje, to będę musiała podrapać myśliwskiego psa za uchami i zabrać z pańcią do lasu :) Porobie troche wiecej fotek Ale to jak wyleżę to nieszczesne zapalenie płuc. Drapki dla Azulka od nas!!!Pańcia - przekaż :D Quote
Agnes Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 tajdzi - przekazalam! a myslisz, ze czemu tak wypytuje sie o Twoje zdrowie? bo chce, zeby przyjechala do nas w niedziele np na spacerek i zdjecia porobila :lol: teraz brata namawiam, zeby poszedl z nami - ma supcio sprzecik - i porobil fotaski:) moze w niedziele sie przejdzie... Quote
tajdzi Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 No ładnie :-? A ja myślałam, że sie martwisz o moje zdrowie :crazyeye: A tu o aparacik chodzi :cry: Chlip, chlip Quote
Agnes Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 no cos ty! to byl skrot myslowy :D oczywiscie, ze sie martwie o Twoje zdrowie, bo ile mozna trzymac chorobe przy sobie 8) ale z drugiej strony nie moge sie doczekac jak wyzdrowiejesz i sie spotkamy! Quote
Agnes Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 tia..powinnam robic projekt, a co robie? zdjecia! :lol: Azucha tak slodko spi, wiec porobilam jej kilka fotasek :D po poludniu bede miala aparacik na spacerek, oczywiscie wrzuce tutaj:) to jeszcze wczorajsze zdjecie-jakos sie wgramolila na moje kolanka:) Aza uwielbiala tak robic jak byla mala, teraz wazy prawie 30 kg i troszke ciezko:) "czego?" obok Azy lezy pilka, ktora niedawno przyniosla sobie z podworka - po prostu komus zabrala :lol: i zblizenie - ciemne, ale ma cos w sobie - moze przez ten pas slonca? czesto tez tak spi - ze tez potem ja kark nie boli :roll: ojej...obudzili Slonce :P Quote
tajdzi Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Bieeeednaaa Azuuulkaaa! Jak ja ta Pancia męczy, gorzej nawet niż ciotka tajdzi :) Śliczna jest!!! Koniecznie musimy odbyć spacerek jak wyzdrowieje :) Quote
Agnes Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 tajdzi ja jej zrobilam z 5 zdjec, a Ty robisz z 40 :lol: nie przebijesz mnie 8) ale tak jak obiecywalam dodaje zdjecia z dzisiejszego spacerku:) bylo strasznie zimno, ale pies szczesliwe biegal, wiec pancia musiala marznac;) reakcja Azy na widok pieknego Gastona :) a tutaj Gaston - Bernenski Pies Pasterski - cuuudooo :D Aza niesmialo sie wita z kolega ;) zaraz przybiegla dobermanka - sunka jest ze schroniska :) probowala czasem odpedzic Aze Quote
Agnes Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 sliczna dobcia :) zabawa? ojjj...sunka ma juz dosc Azulca portrecik :) "a co tam jest?" Quote
Agnes Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 uwielbiam ta rase...szkoda, ze tak krotko zyja :( "a co ona tam robi??" "chodz - cos Ci powiem na uszko..." niestety Gaston nie chcial sie bawic z Aza to musiala sobie znalezc zajecie - kepek trawy tez jest fajny do zabawy :lol: Quote
Agnes Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 zdjecie z innej perspektywy :) portret w promieniach slonca i...na jednej nodze :lol: nowy kompan do zabawy? labek Lord :) oo butelka! :) Quote
Agnes Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 walki cd dalszy butelke zabrala oczywiscie Aza :) "uciieeekkaaamyyyy" "ooo znowu dobcia :)" tutaj Aza biegla tak szybko, ze ledwo zrobilam zdjecie :) Quote
Agnes Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 buldozek zabral Lordowi pileczke :) aporcik? i nowy labek przyszedl radosny jak kazdy pies tej rasy :) a ta znowu zaczepia... Quote
Agnes Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 i kilka zdjec natury :) i pomyslec, ze mieszkam w Warszawie ;) THE END :P Quote
anetta Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 :D strasznie super zdjecia robisz! :D :kciuki: Psy sa piekne! Aza ma wspaniele towarzycho 8) Quote
Agnes Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 strasznie super zdjecia robisz! dziekuje bardzo :oops: nie ukrywam, ze uwielbiam robic zdjecia, choc niekoniecznie tym aparatem - nie jest moj - ale dzieki niemu moge miec zdjecia Azulca ze spacerow:) co do towarzystwa - fakt, psow u nas nie brakuje;) Quote
tajdzi Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 No to teraz seria PORTRECIKI Pokochały się od pierwszego wejrzenia...Aza i jej Pańcia I taj już zostało. Niezależnie od pogody, od humoru, od oświetlenia...One sie kochają... Na zawsze :multi: Quote
tajdzi Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 A teraz z inne beczki Ponieważ siedzę od ponad tygodnia uwięziona w domu...to się nudzę. A że nie mogę robić tego co lubię najbardziej -łazić po dworzu - pstrykam fotki Zobaczcie co można zobaczyć za oknem: czyli OBCY ATAKUJĄ!!! W zbliżeniu to coś wyglądało tak: Podejżewam, ze to jacyś obcy przylecieli stąd taki ślad. Obcych widać na prawo od śladu na niebie...(mały czarny punkcik) Dziś było widać pięęęęękny zachód słońca: A kto mi powie, co to wyrosło mi w doniczce? Bo ja nie wiem :roll: Quote
Agnes Posted November 17, 2004 Author Posted November 17, 2004 loj...nikt nie oglada naszego topicu i troszke spadl:( niestety nie mam jak robic Azie zdjecia na spacerach (nareszcie dostala pierwsza cieczke:)) to dodam fotki z wczorajszego wieczoru oczywiscie spedzonego w domku:) na tym zdjeciu widac, ze przez cieczke musilismy zwinac dywan... Aza dostala po zjedzeniu przez nas jogurtu pudelko do zabawy:) ach te uchole :D "czego??" rozwalanie pudelka to jest to! :lol: Quote
Agnes Posted November 17, 2004 Author Posted November 17, 2004 i podrzucanie pudelka :) "taaaakkk??' a teraz zmiana zabawki - skradziona pilka :evil: :D mama sie skusila na zabawe z Aza :) ale Aza jeszcze tak latwo nie oddaje zabawek :) Quote
Recommended Posts