Justa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Agnes']Tamten wet to...inny z innego gabinetu, do ktorego chodze tylko na szczepienie, a teraz juz nawet nie na to - bo zeby przed szczepieniem nawet psa nie osluchac to...zastrzyk i do domu. To co podal wet to mialo wlasnie pomoc w tym, zeby sie wchlonelo...mozliwe, ze to bzdura jakas, na to sie zgodzilam, raczej na zasadzie ze nie zaszkodzi. Pewnie teraz bym byla bardziej czujna ;) Tak szerokosc idealna i kto by pomyslal, "balam" sie tych 4 cm, bo to jednak sporo, a tu prosze ;) Szkoda, ze niewiele firm ma takie szerokosci[/QUOTE] Oj to szkoda, że nie wiesz, bo zaciekawiło mnie to, ale poszukam może to jak czegoś się dowiem to Cię uświadomię ;) ROGZ ma 4cm :diabloti: Quote
Agnes Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='Justa']Oj to szkoda, że nie wiesz, bo zaciekawiło mnie to, ale poszukam może to jak czegoś się dowiem to Cię uświadomię ;)[/QUOTE] chetnie sie dowiem;) [quote name='Justa']ROGZ ma 4cm :diablotin:[/QUOTE] tia...i kosztuje ok 100 zl:evil_lol: Quote
Justa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Agnes']chetnie sie dowiem;) tia...i kosztuje ok 100 zl:evil_lol:[/QUOTE] To może jeszcze smyczkę do tego? Bo obciach chodzić w smyczy nie do kompletu :diabloti: Quote
Agnes Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 pffff ja mam jedna smycz do wszystkiego:diabloti: az tak nie zwariowalam:evil_lol: Quote
Justa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Agnes']pffff ja mam jedna smycz do wszystkiego:diabloti:[/QUOTE] Wstyd.. :diabloti: Quote
Agnes Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Tak wiem...moge obiecac poprawe ([SIZE=1][COLOR=Silver]krzyzujac palcem[/COLOR][/SIZE]) :diabloti: Quote
zaba14 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 to ja mam na odwrót 3 smycze i jedną obroże ... :D dwie jeszcze za duże, a tą co używamy robi się już brzydka, więc czekamy na paczuszkę od Marty :) Quote
Unbelievable Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Agnes'] tia...i kosztuje ok 100 zl:evil_lol:[/QUOTE] na pm ostatnio była promocja i kosztowały coś koło 50 :diabloti: Quote
Agnes Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='Unbelievable']na pm ostatnio była promocja i kosztowały coś koło 50 :diabloti:[/QUOTE] Swietnie:diabloti: Tylko, ze mi sie przestaly podobac te kolorowe rogzy:evil_lol: Czyli wrocilam do tego co bylo kiedys:eviltong: Jeszcze fajna skorka mi sie marzy:cool3: Sucz miala dzisiaj debiut na Polach Mokotowskich, w miedzy czasie troche poskakala przeszkody niedaleko PM, potem poplywala w parku:cool3: Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 I jak się podobało na PM? Ja tam bywam, ale rano; mniej ludzi, mniej psów... Pzdr. Quote
Agnes Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Ja tam bylam od 12 ;) Fajnie bardzo fajnie, ale...ja nie chodze na "psia polane" i unikam biegajacych wielkich psow:lol: Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ja chodze alejkami, troszkę jestem na psiej polanie i wokól największego stawiku. Któregoś dnia weszłam na PM od strony Al.Niepodległości, ale już nigdy tamtędy nie będę chodziła. Tyle smieci, że musiałam wziąć baski na sznurek, bo inaczej to bym nigdy ich z miejsca nie ruszyła, brrrrrr..... Pzdr. Quote
anetta Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 A mi sie jakoś nigdy rogzy nie podobały tak żeby kupić dla swojego:eviltong: Bardzo dobrze jej w tych szerokich :) Quote
Agnes Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Mi sie podobaly jakis czas...teraz mam jednego ktorego bardzo lubie i tyle ;) Azowa coraz wiecej biega za pilka, co mnie cieszy teraz zamowilam dla niej inna pilke moze atrakcyjniejsza ;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Zazdroszczę psa lubiącego piłkę ;) Mój olewa, raz pobiegnie i tyle... Czasem tylko jest chętny do zabawy, jak obok są inne psy i wtedy nawet broni zabawek, głupek jeden :D Będziecie jutro na polach ? Zastanawiam się, czy się z Dufflem nie wybrać... Quote
Agnes Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Z ta pilka to 6 lat ciezkie pracy! ;) Zaczelo sie od linki, a sa momenty ze musze sie niezle naskakac zeby latala ;) Pobiec pobiegnie i coraz lepiej ale potem roznie. Ona nie jest i nie bedzie pileczkowym psem, ale biegac musi... Co do pol to nie wiem musze sie dogadac z delph ;) Mialysmy sie wybrac po weekendzie, jak nie jutro to sroda - zalezy od pogody. Tylko my w ciagu dnia jestemy, nie wiem czy Ty mozesz? Quote
Justa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ja sobie nie wyobrażam jak można mieć niepiłeczkowego psa ;) Ale coś za coś - moja się nie bawi z innymi psami, a piłkę ubóstwa. Quote
Ewa&Duffel Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ja bym bardzo chciała mieć zabawkowego psa, a niestety... Od 2 lat próbuję Duffla przekonać do piłki, niestety, nawet jak robię z siebie idiotkę, żeby go zachęcić, to on mnie olewa. W domu to jeszcze jakoś idzie, poszarpiemy się sznurem czy maskotką, piłkę parę razy poprzynosi...Ale już na ogrodzie interesuje go tylko sznur, piłka nie istnieje. A na spacerach nawet sznur olewa... Teraz Duffel w zasadzie rzadko bawi się z innymi psami, a ja chciałabym, żeby biegał trochę i nie wiem, jak go zachęcić ;) Mogę w ciągu dnia, cały tydzień mam wolny, bo maturki są ;) Quote
Agnes Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Justa']Ja sobie nie wyobrażam jak można mieć niepiłeczkowego psa ;) Ale coś za coś - moja się nie bawi z innymi psami, a piłkę ubóstwa.[/QUOTE] moja JUZ tez sie z psami nie bawi:evil_lol:wiec...albo bede sie wydurniac i "meczyc" zeby za pilka ganiala albo...:roll: [quote name='Justa']Mogę w ciągu dnia, cały tydzień mam wolny, bo maturki są ;)[/QUOTE] aaa takie buty ;) delph sie nie odzywa do mnie nie wiem czy jutro da rade sie umowic...ja bezbiletowa na jazdy codzienne a i tak mialysmy isc na pola... a kiedy sa jeszcze matury? ;) Quote
Agnes Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 ze co...ze wolne? bom sie pogubila:placz::evil_lol: ja tez mam wolne:diabloti: Quote
Justa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Agnes']ze co...ze wolne? bom sie pogubila:placz::evil_lol: ja tez mam wolne:diabloti:[/QUOTE] Nie, chodzi o to, że źle zacytowałaś - to co napisała Ewa&Duffel wyszło, ze ja napisałam - czyli, że mam maturę :lol: Quote
Agnes Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 hahahaha to dogo tak zacytowalo:diabloti: ja tam nic nie zmienialam:evil_lol: Quote
Justa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Agnes']hahahaha to dogo tak zacytowalo:diabloti: ja tam nic nie zmienialam:evil_lol:[/QUOTE] Może to znak z niebios :mdleje: Quote
Agnes Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Justa']Może to znak z niebios :mdleje:[/QUOTE] to ja nie wiem czy bym sie cieszyla:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts