Agnes Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='deer_1987']Pieknie focisz!!![/quote] o rany:oops: dziekuje:oops::loveu: Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Agnes']o rany:oops: dziekuje:oops::loveu:[/quote] A sama nie uwazasz tak? :D Nikon d50 jak widze po exifie :D u nas w galeri olympus e420 i canon 40d :D zreszta zapraszamy ;) Quote
Agnes Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='deer_1987']A sama nie uwazasz tak? :D [/quote] nie, mam czasami coraz bardziej mieszane uczuciado swoich zdjec:roll: [quote name='deer_1987']Nikon d50 jak widze po exifie :D u nas w galeri olympus e420 i canon 40d :D zreszta zapraszamy ;)[/quote] nikon nikon...staruszek juz biorac pod uwage nowe nikony:roll: czasami do was zagladan:eviltong: tylko ostatnio mniej regularnie:oops: ale nadrobie:lol: Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 no bo czlowiek sam to chyba prawie rzadko jest zadowolony ze zdjec :P ja mialam canon 350d - tez staruszek - ale padl z zuzycia materialu (dal nam ponad 50 tys zdjec) no i zapragnelam miec swoja lustrzanke jak kiedys (byl 350d i 40d) a nie dzielic z tz i padlo na olympusa bo tanszy niz np canon 450d i calkiem fajny wygodny :D Quote
Agnes Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 czasami jestem zadowolona ze zdjec, ale wymagania mam coraz wieksze;) ja slyszalam kiedys, ze olympus ma drogie "dodatki" - szkla itp chociaz nikon niestety tez - w porownaniu do canona mozesz mi podac linka do waszej galerii na dogo? Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Szkla mam na raszie 14-42 i 40-150. kiedys makro chce dla rybek ale to pewnie do canona :D link masz w naszym banerze :D Quote
Agnes Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='deer_1987'] link masz w naszym banerze :D[/quote] ale to jest www a nie masz na dogo? Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Agnes']ale to jest www a nie masz na dogo?[/quote] Ale masz po lewej galeria na dogo a po prawej www :D w sumie bardziej aktualna jest strona jesli chodzi o zdjecia bo na dogo daje zdjecia a potem przenosze na strone i usuwac i puste posty bez zdjec zostaja. Quote
Agnes Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 o faktycznie:oops: to zerkne i tu i tu jak bede miala chwilke;) Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Agnes']o faktycznie:oops: to zerkne i tu i tu jak bede miala chwilke;)[/quote] Zapraszamy i zyczymy milego dnia :D Quote
Agnes Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 odkopie swoja galerie, bo pewnie juz sie zakurzyla:lol: natknelam sie ostatnio na stare zdjecia rodzinnie - brat i siostra + dwa nikony;) [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/turcja_2007115.jpg[/IMG] [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/turcja_2007259.jpg[/IMG] beda zdjecia z gor...kiedys:lol: i moze z dnia jutrzejszego - tym razem konskie z "moim" nakrapianym malutkim konikiem:evil_lol: Odwiedzam go teraz 3 razy w tygodniu i mecze okrutnie:evil_lol: Quote
Agnes Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='deer_1987']No to czekam na zdjecia!![/quote] jeszcze troche poczekasz:evil_lol: gorskie beda ok 23 sierpnia:cool3: chyba ze chodzilo o konskie... jessuuu a potem juz tylko miesiac i uczelnia:placz::placz::placz: ja juz sie nie chce uczyc:placz::placz::placz: Quote
taxelina Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nie wazne jakie, wazne ze beda zdjecia :D Nie marudz, ja ok 13 koncze pracowac i zaraz potem do szkoly i tez wcale nie bedzie latwo.. a dni coraz krotsze i nie ma kiedy focic.. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Agnes'] jessuuu a potem juz tylko miesiac i uczelnia:placz::placz::placz: ja juz sie nie chce uczyc:placz::placz::placz:[/quote] A co chcesz? Pracować? Pzdr. Quote
olekg89 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Fajnie Ci w krótkich włosach:cool3:I nawet nosisz sandałki bez skarpetek jako nieliczna. Kuźwa zostane chyba stylistą:evil_lol::lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='olekg89']Fajnie Ci w krótkich włosach:cool3:I nawet nosisz sandałki bez skarpetek jako nieliczna. Kuźwa zostane chyba stylistą:evil_lol::lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:a kto nosi skarpetki do sandałków :razz: toż to profanacja obuwia :mad: a włoski mam teraz krótsze od Agnes:lol: Chciałam tylko napisać, ze ten psiak znajomych leczony na trzustke ...miał lamblie :diabloti: tak kuźwa u nas weci leczą i robią badania :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agnes Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='deer_1987']Nie wazne jakie, wazne ze beda zdjecia :D Nie marudz, ja ok 13 koncze pracowac i zaraz potem do szkoly i tez wcale nie bedzie latwo.. a dni coraz krotsze i nie ma kiedy focic..[/quote] zdjec nie bedzie...moze ze dwa z dzisiaj:shake: [quote name='Asiaczek']A co chcesz? Pracować? Pzdr.[/quote] tak...chcialabym i to bardzo, chce sie wreszcie ustatkowac w tym zyciu i cos zaczac dzialac...poki sie ucze nie mam motywacji do szukania pracy i takw kolko:roll: [quote name='olekg89']Fajnie Ci w krótkich włosach:cool3:I nawet nosisz sandałki bez skarpetek jako nieliczna. Kuźwa zostane chyba stylistą:evil_lol::lol:[/quote] za wloski dziekuje:cool3: teraz sa dluuugie:evil_lol: takie krotkie byly 2 lata temu i zapuscilam - musialam chodzic co miesiac do fryzjera:evil_lol: z torbami mozna pojsc:shake::evil_lol: a skarpetek - omg po to nosze sandaly zeby nie nosic skarpetek a feee, faceci czesto nosza sandaly + skarpety, no paranoja... [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:a kto nosi skarpetki do sandałków :razz: toż to profanacja obuwia :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] oj nosza nosza:eviltong: [FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Chciałam tylko napisać, ze ten psiak znajomych leczony na trzustke ...miał lamblie :diabloti: tak kuźwa u nas weci leczą i robią badania :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] z lamblia jest problem zeby ja wykryc, ale u mnie to bylo pierwsze badanie wykonane jeszcze przed ustaleniem ze to trzustka....tylko czasami kal trzeba badac i 5 razy, zeby ta lamblia wyszla ----------------------------------- Mam konia kulawego:placz: i na tydzien z glowy jazda...potem wyjezdzam i psia krew sierpien mi minie:placz:jakies fatum nade mna siedzi jak nic:angryy: Quote
olekg89 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ala-np. betty labrador ,Ewelina buck:cool3: .I masa ludzi których spotykam na ulicy:eviltong: Quote
Agnes Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 po to sie nosi sandaly zeby stopa mogla odpoczac i wyglada to fatalnie jak ktos tak zaklada...ale to sprawa tych osob, lustra w domu pewnie maja to chyba widza jak wygladaja:evil_lol: chyba:roll::eviltong: Quote
Bonsai Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='olekg89']Ala-np. betty labrador ,Ewelina buck:cool3: .I masa ludzi których spotykam na ulicy:eviltong:[/QUOTE] Z tego co pamiętam to nie betty była wtedy na zdjęciach tylko jej sąsiadka... Więc nie rzucaj tak oskarżeniami. :p Ale to fakt, że to wygląda okropnie. Quote
olekg89 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wtedy tak ,ale ma zdjęcia gdzie nawet do klapek ma skarpety założone:cool3: Quote
malawaszka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='olekg89']Fajnie Ci w krótkich włosach:cool3:I nawet nosisz sandałki bez skarpetek jako nieliczna. Kuźwa zostane chyba stylistą:evil_lol::lol:[/quote] masakra :lol::lol::lol: Quote
Bonsai Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='olekg89']Wtedy tak ,ale ma zdjęcia gdzie nawet do klapek ma skarpety założone:cool3:[/QUOTE] Szczerze mówiąc, nie przypominam sobie. Zapewniam Cię jednak, że na co dzień jej tak ubraną nie spotkasz. Dlatego nie znasz kogoś = nie wypowiadaj się na jego temat. Gorsze od noszenia skarpet do sandałów jest obsmarowywanie kogoś za jego plecami. :roll: Quote
Recommended Posts