Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzieeeeekuje:multi:
ciesze sie, ze sie podobaja szczegolnie ze ja nie jestem zachwycona i jak po kazdej takiej imprezie - lapie troche dola sprzetowego:roll:
Zdjecia pokazaly sie rowniez na stronie portalu jezdzieckiego Volta

[B]anetta[/B] o dziwo relacji chyba bylo calkiem calkiem i szukalam siebie gdzies tam z aparatem ale nie widzialam:eviltong:moze to i lepiej:lol:

Posted

czeeeesc:loveu:

[B]LAZY[/B] dziekuje:loveu:
[B]Justa[/B] ja jeszcze sie nie obronilam:eviltong:poki co na nic innego nie mam czasu
:eviltong:
a szelki...taaaki zwykle nie ma co pokazywac ;) bedzie Azula - po obronie;)
w czwaaarteeeekkk mam obrone:placz::placz:jestem przerazona:placz::placz:

Posted

[quote name='Agnes']czeeeesc:loveu:

[B]LAZY[/B] dziekuje:loveu:
[B]Justa[/B] ja jeszcze sie nie obronilam:eviltong:poki co na nic innego nie mam czasu
:eviltong:
a szelki...taaaki zwykle nie ma co pokazywac ;) bedzie Azula - po obronie;)
w czwaaarteeeekkk mam obrone:placz::placz:jestem przerazona:placz::placz:[/QUOTE]

Nie płakaj, ino uwierz, że będzie dobrze :cool3:

Ja już trzymam kciukasy !!!

Posted

[quote name='Justa']Nie płakaj, ino uwierz, że będzie dobrze :cool3:

Ja już trzymam kciukasy !!![/quote]

oj czekaj bo sie zmeczysz:eviltong:beda potrzebne w czwartek od 10 - tylko 30 min:eviltong:
chyba ze bedziesz pracowac:lol:

Posted

[quote name='Agnes']oj czekaj bo sie zmeczysz:eviltong:beda potrzebne w czwartek od 10 - tylko 30 min:eviltong:
chyba ze bedziesz pracowac:lol:[/QUOTE]

idę na 12 :cool1:

Posted

zdałam:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
jestem inzynierem:eviltong:

jedziemy na dzialke swietowac niedlugo biore Azutka, kolezanka bierze swoja sunke i psy tez beda swietowac - beda sie bawic a bawic:eviltong:
tylko kolezanki pies ma katar i mam nadzieje, ze mi Azy nie zarazi...zaczne jej dawac rutinoscorbin na wszelki wypadek:roll:

Posted

[SIZE=7][COLOR=red]G[COLOR=magenta]R[/COLOR][COLOR=yellowgreen]A[/COLOR][COLOR=green]T[/COLOR][COLOR=cyan]U[/COLOR][COLOR=blue]L[/COLOR][COLOR=slategray]A[/COLOR][COLOR=indigo]C[/COLOR][COLOR=sandybrown]J[/COLOR][COLOR=darkslategray]E[/COLOR][COLOR=sandybrown]![/COLOR][COLOR=magenta]![/COLOR][COLOR=darkgreen]![/COLOR][COLOR=red]![/COLOR][COLOR=#000000]![/COLOR]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::sweetCyb::bigcool::sweetCyb::bigcool::laugh2_2::B-fly::klacz::BIG::laola::laola::BIG::beerchug:[/COLOR] :multi: :megagrin::Rose::smilecol::smilecol::sweetCyb:[/SIZE]

Posted

slicznie Wam dziekuje:loveu:
niesamowita ulga ale i troche przerazenie - co potem....wakacje, niedlugo po wakacjach i sie zacznie...ech

Poki co wrocilam z dzialki - Aza zostala z rodzicami ktorzy dzis dojechali. Ale denerwuje sie ta moja psica:roll:od czwartku ma rozwolnienie (nie biegunka) - dzis dostala smecte ktora jej zawsze pomaga nawet przy najwiekszych sensacjach. Ale dzis przy sniadaniu odeszla od miski:crazyeye:zostawiajac chrupki:shake: Nie wiem czy to z powodu drugiego psa ktory byl zamkniety w domku, czy z nia sie cos dzieje:shake:Potem dalam jej suchego tosta - tzn sam chleb - zjadla szybko i generalnie szukala jedzenia - jak zawsze. Dzisiaj jade do znajomych, mama mowi ze jak cos sie bedzie dzialo, przyjedzie chocby w nocy...ale ja sie martwie:placz: Mysle o babeszji:roll:kleszcze nie znalazlam...ale to nic nie oznacza
echhh

Posted

[quote name='anetta']:shake:
Może coś zjadła?[/quote]

bardzo prawdopodobne - i jeszcze bardziej ze to na rannym spacerze z ojcem...w srode:angryy:
ale - to ze odmowila sniadania?
czekam na telefon jak z obiadem - mama ma ugotowac ryz i do tego dodac ciut suchego...zobaczymy

Posted

[quote name='Agnes'] Mysle o babeszji:roll:kleszcze nie znalazlam...ale to nic nie oznacza
echhh[/QUOTE]

Agnes, proszę Cię - to przecież mogą być objawy miliona rzeczy a niekoniecznie bebeszji :mdleje:
Panikujesz !!!
Osowiała jest? Ma problemy z poruszaniem się? Pije więcej niż zwykle/ wogóle nie pije? Ciemny mocz?

Bez paniki, pewnie się czegoś najadła i miała z tego świetną radochę :diabloti:

Posted

juz jest dobrze...
wiesz Justa to nie zawsze jest tak, ze sa typowe objawy. Znajomej suka jednego dnia nie chciala zjesc posilku - i to juz bylo niepokojace - nastepnego juz nie mogla wstac, wiec choroba tak szybko sie rozwinela. A tu dzialka, weekend, problem z wetami
A u nas jak Aza odmowila jedzenia to to byl powod do niepokoju - ze cos sie dzieje...ona przez prawie 5 lat nigdy nie zostawila jedzenia