Agnes Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 [quote name='Justa']No to raz raz z psiulą i nikonem na spacer :diabloti:[/quote] zaaaajeciaaa byly :( jutro tyz sa pol dnia :( w niedziele jade do konia:roll:w poniedzialek i wtorek tez:roll:co najwyzej pojde z Aza na rower, a wtedy ciezko robic zdjecia...echhh ciezkie zycie:eviltong: ciagle czuje niesamowita ulge:multi: smialam sie z Panem w rejestracji, ze czekajac na wyniki badan to prawie jak matura:eviltong:stres podobny:roll:jeszcze Pani radiolog sie pytala co Azie itp i stwierdzila - to napewno nic powaznego;) i - ja juz wiem Marysi czemu uczysz Une wskakiwania na stol - bardzo madra rzecz ;) i przydatna w takich sytuacjach...choc na ten stol chyba by nie dala rady wskoczyc Quote
Justa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Agnes']co najwyzej pojde z Aza na rower, a wtedy ciezko robic zdjecia...echhh ciezkie zycie:eviltong: [/QUOTE] Co Ty mówisz :diabloti: Jedziesz, aparat w jeden ręce i cykasz (a nie, sory nie masz podglądu na żywo :evil_lol: ) Rzecz jasna wszystko na Auto bo po co męczyc się z ustawieniami :diabloti: Quote
Agnes Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 [quote name='Justa']Co Ty mówisz :diabloti: Jedziesz, aparat w jeden ręce i cykasz (a nie, sory nie masz podglądu na żywo :evil_lol: ) Rzecz jasna wszystko na Auto bo po co męczyc się z ustawieniami :diabloti:[/quote] ty to zlosliwa sie robisz:evil_lol: ale jest jeden problem - tylko jeden...w jednej rece mam smycz i kierownice - w drugiej kierownice i hamulec - co puscic, zeby robic zdjeca?:evil_lol: ciekawe ile bedziemy jezdzic, zeby mi suka schudla:roll: narazie obcielam znowu sniadanie:shake: Quote
Justa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Agnes']ty to zlosliwa sie robisz:evil_lol: ale jest jeden problem - tylko jeden...w jednej rece mam smycz i kierownice - w drugiej kierownice i hamulec - co puscic, zeby robic zdjeca?:evil_lol: ciekawe ile bedziemy jezdzic, zeby mi suka schudla:roll: narazie obcielam znowu sniadanie:shake:[/QUOTE] Robie? Ja zawsze taka byłam :evil_lol: :lol: Hmmm a po co komu hamulec? :cool1: Zatrzymasz się jak nadarzy się okazja - słup, drzewo, rów - praktykowałam kiedyś jak zostawiłam hamulec na drzewie :diabloti: Dzisiaj czytałam gdzieś o cudownym sposobie głodzenia psa przez 2 dni :cool1: czego to ludzie nie wymyślą.. :roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Agnes']i - ja juz wiem Marysi czemu uczysz Une wskakiwania na stol - bardzo madra rzecz ;) i przydatna w takich sytuacjach...choc na ten stol chyba by nie dala rady wskoczyc[/quote] No? Dlaczego Twoim zdaniem? :) :) :) Ja proszę o krzesło, Una wskakuje na krzesło i z krzesła na stół :) Quote
Agnes Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy']No? Dlaczego Twoim zdaniem? :) :) :) Ja proszę o krzesło, Una wskakuje na krzesło i z krzesła na stół :)[/quote] dlaczego? bo stol wysoki!:eviltong:strasznie i waski, wiec dosc "trudny" przed zdjeciem moja miala totalny zakaz skakania - na stol i ze stolu wiec ti krzeslo nie wchodzilo w gre. A stol do tego sliski bardzo, wiec nie wiem czy by wszyscy przezyli:evil_lol: a zeby jeszcze sie "pochwalic" jaka mam "madra" suke:roll:otoz... Aza uwielbia rozrywac, rozdzierac, rozgryzac rozne rzeczy - torby, reklamowki, siatki, butelki itp itd. W srode wrocili rodzice z wycieczki i duzo torebek sie walalo po pokoju. Aza dorwala - ale..normalka, wiec olalam sprawe. Nie zwrocilam uwagi ani co zostalo z torebki, ani czy ktos ja sprzatal po zabawie Azy... na drugi dzien, suka ma problem z zalatwianiem - mysle sobie, najadala sie trawy i teraz ma - tak sie tez zdarza. Ale...ku mojemy zdziwieniu, to nie trawa, a - siatka!! ktora zjadla dzien wczesnie. Wpadlam w panike, ale jakos dalysmy rade... dzis sie okazalo, ze nadal siatka tkwila w brzuchu, bo tym razem mama musiala interweniowac poki co, siatka przechodzi...suka w dobrym humorze, bawi sie, je pije, zalatwia. Mam nadzieje, ze tak sie stanie i siatka zostanie wydalona - a ile ona jej zjadla nie mam pojecia:shake: Ale pomyslowosc Azy nie zna granic - bylam pewna, ze ona wyrosla z takich glupich pomyslow, a tu prosze...ma w tym roku 5 lat jej stuknie i dalej pusto w glowie:roll: Quote
Justa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Mam nadzieję, że Azula już pozbyła się nieproszonej reklamówki ze swego ukłądu pokarmowego ? Ja mam nawyk chowania wszystkiego co pies może skonsumować. Choć przez 5 lat na działce nie ruszała kwiatów to teraz jej się odwidziało i w zeszłym tygodniu obskubała :crazyeye: Oczywiście wszystko wyszło tą samą drogą którą weszło ;) Quote
Agnes Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Justa']Mam nadzieję, że Azula już pozbyła się nieproszonej reklamówki ze swego ukłądu pokarmowego ? Ja mam nawyk chowania wszystkiego co pies może skonsumować. Choć przez 5 lat na działce nie ruszała kwiatów to teraz jej się odwidziało i w zeszłym tygodniu obskubała :crazyeye: Oczywiście wszystko wyszło tą samą drogą którą weszło ;)[/quote] juz jest oki ale wiesz Aza nigdy tego nie jadla - nigdy, a bardzo czesto rozrywala reklamowki, bo - lubila;) i lubi rozwalac opakowania po jogurtach z wylizaniem wlacznie itp Ale zawsze zostawiala wszystko, a tu...jej cos "odbilo" Ale juz jest ok, naszczescie Quote
Agnes Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 zyjemy... [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/3317/azaen2.jpg[/IMG] ja ledwo, Aza lepiej Quote
Unbelievable Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 daj swoje zdjęcie, porównamy : P wykończona? Quote
Agnes Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Tinka:)']daj swoje zdjęcie, porównamy : P[/quote] moje sie nie nadaja:eviltong: [quote name='Tinka:)'] wykończona?[/quote] oj tak...:shake: Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Agnes']moje sie nie nadaja:eviltong:[/quote] e tam, sami swoi :diabloti: [quote name='Agnes'] oj tak...:shake:[/quote] a ja już mam wakacje:cool3: Quote
Agnes Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Tinka:)']e tam, sami swoi :diabloti: [/quote] potem nikt by tu nie przchodzil:shake: [SIZE=1]a tak generlnie ja ni posiadam za bardzo swoich zdjec:eviltong:[/SIZE] [quote name='Tinka:)'] a ja już mam wakacje:cool3:[/quote] :placz::placz::placz: ja bede miala - od sieprnia...:placz::placz::placz::placz: Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Agnes']potem nikt by tu nie przchodzil:shake: [SIZE=1]a tak generlnie ja ni posiadam za bardzo swoich zdjec:eviltong:[/SIZE][/quote] ja bym przychodziła :diabloti: [SIZE=1]to generalnie możesz se zrobić : P[/SIZE] [quote name='Agnes'] :placz::placz::placz: ja bede miala - od sieprnia...:placz::placz::placz::placz:[/quote] do września? :razz: Quote
Agnes Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy']Ojej, a co robisz tak długo??[/quote] bronie sie:roll::shake::placz: kiedys... narazie siedze 12 h przy kompie konczac wszystko ale dzieki temu suka zyskala:eviltong:jezdzimy na rowerku bo co za duzo pracy to nie zdrowo ;) a ja licze na to, ze wreszcie odchudze suke... a wakacje do...dopoki znajde prace:P potem w planach od stycznia/lutego dalej studia - mgr... Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 broń się, broń :razz: i nie siedź tyle czasu przy kompie bo ci oczy powypadają : P to teraz jakie studia? Quote
Agnes Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Tinka:)']broń się, broń :razz: i nie siedź tyle czasu przy kompie bo ci oczy powypadają : P to teraz jakie studia?[/quote] niestety komp to podstawa mojej pracy i bez niego ani rusz... studia - architektura krajobrazu Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Agnes']niestety komp to podstawa mojej pracy i bez niego ani rusz... studia - architektura krajobrazu[/quote] wiem wiem ;) ale chodzi mi jak się nazywają te przed magisterskimi, czy się nie nazywają?:razz: Quote
Justa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Tinka:)'] ale chodzi mi jak się nazywają te przed magisterskimi, czy się nie nazywają?:razz:[/QUOTE] Licencjackie ? :eviltong: Hej Agnes ! :loveu: Jak Azulki zdrówko? Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Justa']Licencjackie ? :eviltong:[/quote] o, właśnie :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Agnes Ciebie też zapytam cy znasz kogoś z Solca koło Mostu Poniatowskiego? potrzebuję wizytę przedadopcyjną :modla: Quote
Recommended Posts