Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']No to raz raz z psiulą i nikonem na spacer :diabloti:[/quote]

zaaaajeciaaa byly :( jutro tyz sa pol dnia :( w niedziele jade do konia:roll:w poniedzialek i wtorek tez:roll:co najwyzej pojde z Aza na rower, a wtedy ciezko robic zdjecia...echhh ciezkie zycie:eviltong:

ciagle czuje niesamowita ulge:multi: smialam sie z Panem w rejestracji, ze czekajac na wyniki badan to prawie jak matura:eviltong:stres podobny:roll:jeszcze Pani radiolog sie pytala co Azie itp i stwierdzila - to napewno nic powaznego;)

i - ja juz wiem Marysi czemu uczysz Une wskakiwania na stol - bardzo madra rzecz ;) i przydatna w takich sytuacjach...choc na ten stol chyba by nie dala rady wskoczyc

Posted

[quote name='Agnes']co najwyzej pojde z Aza na rower, a wtedy ciezko robic zdjecia...echhh ciezkie zycie:eviltong:
[/QUOTE]

Co Ty mówisz :diabloti: Jedziesz, aparat w jeden ręce i cykasz (a nie, sory nie masz podglądu na żywo :evil_lol: )
Rzecz jasna wszystko na Auto bo po co męczyc się z ustawieniami :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Co Ty mówisz :diabloti: Jedziesz, aparat w jeden ręce i cykasz (a nie, sory nie masz podglądu na żywo :evil_lol: )
Rzecz jasna wszystko na Auto bo po co męczyc się z ustawieniami :diabloti:[/quote]

ty to zlosliwa sie robisz:evil_lol:
ale jest jeden problem - tylko jeden...w jednej rece mam smycz i kierownice - w drugiej kierownice i hamulec - co puscic, zeby robic zdjeca?:evil_lol:

ciekawe ile bedziemy jezdzic, zeby mi suka schudla:roll:
narazie obcielam znowu sniadanie:shake:

Posted

[quote name='Agnes']ty to zlosliwa sie robisz:evil_lol:
ale jest jeden problem - tylko jeden...w jednej rece mam smycz i kierownice - w drugiej kierownice i hamulec - co puscic, zeby robic zdjeca?:evil_lol:

ciekawe ile bedziemy jezdzic, zeby mi suka schudla:roll:
narazie obcielam znowu sniadanie:shake:[/QUOTE]

Robie? Ja zawsze taka byłam :evil_lol: :lol:

Hmmm a po co komu hamulec? :cool1: Zatrzymasz się jak nadarzy się okazja - słup, drzewo, rów - praktykowałam kiedyś jak zostawiłam hamulec na drzewie :diabloti:

Dzisiaj czytałam gdzieś o cudownym sposobie głodzenia psa przez 2 dni :cool1: czego to ludzie nie wymyślą.. :roll:

Posted

[quote name='Agnes']i - ja juz wiem Marysi czemu uczysz Une wskakiwania na stol - bardzo madra rzecz ;) i przydatna w takich sytuacjach...choc na ten stol chyba by nie dala rady wskoczyc[/quote]

No? Dlaczego Twoim zdaniem? :) :) :)

Ja proszę o krzesło, Una wskakuje na krzesło i z krzesła na stół :)

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']No? Dlaczego Twoim zdaniem? :) :) :)

Ja proszę o krzesło, Una wskakuje na krzesło i z krzesła na stół :)[/quote]

dlaczego? bo stol wysoki!:eviltong:strasznie i waski, wiec dosc "trudny"
przed zdjeciem moja miala totalny zakaz skakania - na stol i ze stolu wiec ti krzeslo nie wchodzilo w gre. A stol do tego sliski bardzo, wiec nie wiem czy by wszyscy przezyli:evil_lol:

a zeby jeszcze sie "pochwalic" jaka mam "madra" suke:roll:otoz...
Aza uwielbia rozrywac, rozdzierac, rozgryzac rozne rzeczy - torby, reklamowki, siatki, butelki itp itd. W srode wrocili rodzice z wycieczki i duzo torebek sie walalo po pokoju. Aza dorwala - ale..normalka, wiec olalam sprawe. Nie zwrocilam uwagi ani co zostalo z torebki, ani czy ktos ja sprzatal po zabawie Azy...
na drugi dzien, suka ma problem z zalatwianiem - mysle sobie, najadala sie trawy i teraz ma - tak sie tez zdarza. Ale...ku mojemy zdziwieniu, to nie trawa, a - siatka!! ktora zjadla dzien wczesnie. Wpadlam w panike, ale jakos dalysmy rade...
dzis sie okazalo, ze nadal siatka tkwila w brzuchu, bo tym razem mama musiala interweniowac
poki co, siatka przechodzi...suka w dobrym humorze, bawi sie, je pije, zalatwia. Mam nadzieje, ze tak sie stanie i siatka zostanie wydalona - a ile ona jej zjadla nie mam pojecia:shake:
Ale pomyslowosc Azy nie zna granic - bylam pewna, ze ona wyrosla z takich glupich pomyslow, a tu prosze...ma w tym roku 5 lat jej stuknie i dalej pusto w glowie:roll:

Posted

Mam nadzieję, że Azula już pozbyła się nieproszonej reklamówki ze swego ukłądu pokarmowego ?

Ja mam nawyk chowania wszystkiego co pies może skonsumować.
Choć przez 5 lat na działce nie ruszała kwiatów to teraz jej się odwidziało i w zeszłym tygodniu obskubała :crazyeye:
Oczywiście wszystko wyszło tą samą drogą którą weszło ;)

Posted

[quote name='Justa']Mam nadzieję, że Azula już pozbyła się nieproszonej reklamówki ze swego ukłądu pokarmowego ?

Ja mam nawyk chowania wszystkiego co pies może skonsumować.
Choć przez 5 lat na działce nie ruszała kwiatów to teraz jej się odwidziało i w zeszłym tygodniu obskubała :crazyeye:
Oczywiście wszystko wyszło tą samą drogą którą weszło ;)[/quote]

juz jest oki
ale wiesz Aza nigdy tego nie jadla - nigdy, a bardzo czesto rozrywala reklamowki, bo - lubila;) i lubi rozwalac opakowania po jogurtach z wylizaniem wlacznie itp Ale zawsze zostawiala wszystko, a tu...jej cos "odbilo"

Ale juz jest ok, naszczescie

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Tinka:)']daj swoje zdjęcie, porównamy : P[/quote]

moje sie nie nadaja:eviltong:

[quote name='Tinka:)'] wykończona?[/quote]

oj tak...:shake:

Posted

[quote name='Tinka:)']e tam, sami swoi :diabloti: [/quote]

potem nikt by tu nie przchodzil:shake:
[SIZE=1]a tak generlnie ja ni posiadam za bardzo swoich zdjec:eviltong:[/SIZE]

[quote name='Tinka:)'] a ja już mam wakacje:cool3:[/quote]

:placz::placz::placz:
ja bede miala - od sieprnia...:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Agnes']potem nikt by tu nie przchodzil:shake:
[SIZE=1]a tak generlnie ja ni posiadam za bardzo swoich zdjec:eviltong:[/SIZE][/quote]
ja bym przychodziła :diabloti:
[SIZE=1]to generalnie możesz se zrobić : P[/SIZE]

[quote name='Agnes']
:placz::placz::placz:
ja bede miala - od sieprnia...:placz::placz::placz::placz:[/quote]
do września? :razz:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Ojej, a co robisz tak długo??[/quote]

bronie sie:roll::shake::placz:
kiedys...
narazie siedze 12 h przy kompie konczac wszystko
ale dzieki temu suka zyskala:eviltong:jezdzimy na rowerku bo co za duzo pracy to nie zdrowo ;)
a ja licze na to, ze wreszcie odchudze suke...

a wakacje do...dopoki znajde prace:P
potem w planach od stycznia/lutego dalej studia - mgr...

Posted

[quote name='Tinka:)']broń się, broń :razz: i nie siedź tyle czasu przy kompie bo ci oczy powypadają : P

to teraz jakie studia?[/quote]

niestety komp to podstawa mojej pracy i bez niego ani rusz...
studia - architektura krajobrazu

Posted

[quote name='Agnes']niestety komp to podstawa mojej pracy i bez niego ani rusz...
studia - architektura krajobrazu[/quote]
wiem wiem ;)

ale chodzi mi jak się nazywają te przed magisterskimi, czy się nie nazywają?:razz:

Posted

[quote name='Tinka:)']
ale chodzi mi jak się nazywają te przed magisterskimi, czy się nie nazywają?:razz:[/QUOTE]

Licencjackie ? :eviltong:

Hej Agnes ! :loveu:
Jak Azulki zdrówko?