iwa77 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja na pewno pomogę w ogłoszeniach , na mnie możesz liczyć. Byłoby cudownie gdyby trafiła do ciebie na DT ! Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 zastanawiamy sie mocno czy nie wziasc jej na Dt tylko jezeli doszloby to do skutku prosilibysmy o pomoc w oglaszaniu malej jest mloda i nie chcemy zeby sie za mocno do nas przywiazala!!!!bo rozstanie bedzie straszne. Dawno nie widzialam tak radosnego i slodkiego pieska. Cudo chlopak sie w niej zakochal:loveu: Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 biore ja:multi:mam teraz sznaucera jutro ide z nim do weta dostal strasznego uczulenia odwoze go do rodzicow i dom jest pusty. Bierzemy malenka do siebie pracujemy wiec bedzie musiala 7 godz sama byc ale chyba lepsze to niz schron.Ale w Czwartek bysmy mogli ja dopiero zabrac ale tak mniej wiecej liczylam to kwarantanna sie konczy. Quote
iwa77 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Fredziu super :loveu::loveu::loveu: - ja wierzę , że mała szybko pójdzie ! Jest śliczna , młoda ,zdrowa - zrobimy jej dobrą reklamę i nie ma mocnych - ktoś się zakocha ! Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 jednak jutro jak zdazymy po pracy jedziemy do schronu dopytac sie czy ma kwarantanne jak nie idzie z nami Quote
iwa77 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 jak DT jest w Wrocławiu , a kwarantanna zbliża się ku końcowi to mogą wydać tzw. warunkowo - czyli wpisują , że gdyby cudem znalazł się właściciel to trzeba oddać psa. Takie cuda tez są możliwe , więc ;):razz: Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Jutro chlopak jedzie po nia po pracy jak to jest jak zabiera sie psa na Dt czy oplate rowniez sie placi?? Quote
Poker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ja czasem płaciłam, a czasem nie.Raz po 2. dniach znalazła się właścicielka i odwiozłam go. Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 do góry malutka musisz szybko domek znalezc zebys sie do nas nie przywiazala Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 i na Dobranoc do góry jutro juz bedziesz spala w domku Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 witam malenka juz nie dlugo o 15 cie zabieramy i szukamy domku stalego Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Cioteczki jak to jest jak biore na Dt psa czy oni mi ja wysterelizuja jak to wogole wyglada?? Quote
iwa77 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Fredziu oczywiście schronisko zrobi zabieg , musisz tylko się umówić ! Czekamy kiedy maleńka będzie już u Ciebie w domku ! Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 tez chcialam jechac po nia ale musze isc z moim do weta bo jakies uczulenie ma. Dzwonila do chlopaka zeby podpytal z ta sterylka i odrazu jak mozna na zabiego sie umówił Quote
martama Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Zuziu kochana, jeszcze tylko troszkę i będziesz mogła odpoczywać w cieplutkim domku:loveu: A nowy domek znajdzie się równie szybko, takie radosne słoneczko na niego zasługuje:loveu: Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 nie mamy zuzi:( jutro niby ktos ma po nia przyjechac i pani nie wydala zuzi w szczeniakarni bylo zamieszanie i pani nie udzielila informacji o innych:( Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 tamta pani mowila ze mozemy ja wziasca teraz byla inna:(do piatku nie moge wziasc zadnego psa bo musze z moim chodzic codziennie do weta nie moze miec stycznosci z pasmi w weeked ide do schronu jak nie bede miec szkoly i jak zuzia bedzie to:mad: Quote
iwa77 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czyli co - ktoś sobie "zarezerwował " Zuzię i jutro odbierze ? No zobaczymy , oby ! Bo już były przypadki rezerwacji i potem w międzyczasie ktoś się chętny zgłaszał i odchodził z kwitkiem , a ten co rezerwował okazywał się niepoważny ! :shake: Quote
Recommended Posts