Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zastanawiamy sie mocno czy nie wziasc jej na Dt tylko jezeli doszloby to do skutku prosilibysmy o pomoc w oglaszaniu malej jest mloda i nie chcemy zeby sie za mocno do nas przywiazala!!!!bo rozstanie bedzie straszne. Dawno nie widzialam tak radosnego i slodkiego pieska. Cudo chlopak sie w niej zakochal:loveu:

Posted

biore ja:multi:mam teraz sznaucera jutro ide z nim do weta dostal strasznego uczulenia odwoze go do rodzicow i dom jest pusty. Bierzemy malenka do siebie pracujemy wiec bedzie musiala 7 godz sama byc ale chyba lepsze to niz schron.Ale w Czwartek bysmy mogli ja dopiero zabrac ale tak mniej wiecej liczylam to kwarantanna sie konczy.

Posted

Fredziu super :loveu::loveu::loveu: - ja wierzę , że mała szybko pójdzie ! Jest śliczna , młoda ,zdrowa - zrobimy jej dobrą reklamę i nie ma mocnych - ktoś się zakocha !

Posted

jak DT jest w Wrocławiu , a kwarantanna zbliża się ku końcowi to mogą wydać tzw. warunkowo - czyli wpisują , że gdyby cudem znalazł się właściciel to trzeba oddać psa. Takie cuda tez są możliwe , więc ;):razz:

Posted

Zuziu kochana, jeszcze tylko troszkę i będziesz mogła odpoczywać w cieplutkim domku:loveu:

A nowy domek znajdzie się równie szybko, takie radosne słoneczko na niego zasługuje:loveu:

Posted

tamta pani mowila ze mozemy ja wziasca teraz byla inna:(do piatku nie moge wziasc zadnego psa bo musze z moim chodzic codziennie do weta nie moze miec stycznosci z pasmi w weeked ide do schronu jak nie bede miec szkoly i jak zuzia bedzie to:mad:

Posted

Czyli co - ktoś sobie "zarezerwował " Zuzię i jutro odbierze ?
No zobaczymy , oby ! Bo już były przypadki rezerwacji i potem w międzyczasie ktoś się chętny zgłaszał i odchodził z kwitkiem , a ten co rezerwował okazywał się niepoważny ! :shake: