Kibaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Więcej foci! Więcej. ;dd Agata dawaj. Foty z lustrzanki są przyjemne dla oczy. :loveu: Dlatego chce więcej. ;d Porobisz kiedyś Leji zdjęcia tym swoim nowym 'dzieckiem' na dworze? ; > Quote
taxelina Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Witamy sie, zapisuje sie i bede odwiedzac ;) Quote
LadyK Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 http://i44.tinypic.com/22ffwk.jpg Śliczność :loveu: Będziemy odwiedzać :multi: Quote
brjagata Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 A witam, witam :) Dziś wyszliśmy na chwilę z nowym aparacikiem. Zmniejszenie popsuło jakość zdjęć, ale jakieś tam są :eviltong: Przepraszam, że pozowane, ale wtedy to było już po spacerku, i byłam zziębnięta, więc robiłam je na szybko. Ale mam nadzieję, że się podobają. Pozdrowionka. Quote
Kibaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ładniucho. :crazyeye: Ja bym zamarzła. :lol: I mój aparat chyba też. :roll: Boszcze fotyy. :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Witamy sie poraz pierwszy :loveu: Troszke zaskoczylo mnie to "20zł z giełdy" ale OK niewtracam sie ;):roll: Widze kolejna osoba posiadajaca lusterko- no ja tez od niedawna posiadam tyle ze ja Olympka a ty Nikona jak widze :razz: Chcialabym sie spytac- czemu on ma takie czerwone pod oczkami czy to moze tylko na fotach tak wychodzi ;) Quote
brjagata Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Dziś dzień spędzony bardzo leniwie. Pobawiliśmy się trochę z Muffim w domu, przypomnieliśmy sztuczki i komendy. Spacerki na `szybkiego` coby się psiak załatwił i trochę obwąchał kwiatki. Krótkie spuszczenie ze smyczy i ganianie, bo mróz okropny. Mam nadzieję, że będzie teraz coraz cieplej niż zimniej, bo ta zima to już tragedia. Zdecydowanie chce już cieplejsze pory roku :eviltong: A i jakby jeszcze tak przypomnieć, to Borysa już nie widujemy spuszczonego ze smyczy. I bardzo dobrze. A co u Tajgi? Rośnie, rośnie, rośnie, mam gdzieś skleję mojej siostry, więc może kiedyś ją tu umieszczę. Suczka ma już 4 miechy i jest coraz grzeczniejsza, choć daleko jej jeszcze do doskonałości :evil_lol: Ostatnio ją widziałam i się porządnie wyhasałam. Mogłabym ją wziąć do siebie na parę dni, ale nie mam zbytnio czasu. No cóż, szkoła. Jedno zdjęcie Muffiego, tak, na zachętę. Quote
brjagata Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Na dobranoc ... Robienie zdjęć na dworze teraz, jest okropne. Nie dość, że bardzo szybko się ciemno robi, to jeszcze zimno jak nie powiem gdzie. Idę spać ;) Quote
Coffee&Nera Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Owszem co do zimnosci sie zgodze ale co do ciemnosci nie- zdjęcia okolo godziny 15-16 wychodzą cudowne ;) Muffi fajnie wyszedl tylko jedno pytanko- on taki 'tlusciutki' czy ma tyle futerka czy moze i jedno i drugie :evil_lol: A i generalnie odpisuje sie w swoim wątku a nie w watku osoby piszacej posta bo nie za bardzo potem widac o co chodzi ;) Lepiej tutaj robic dialogi niz monologi u kogos w temacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 U mnie juz ok 16 jest calkiem ciemno wiec nici z fotek. Quote
Coffee&Nera Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Agathee napisał(a):Nera-: W takim razie, odpisuje tutaj ;) U nas ciemno się robi bardzo szybko. Jeżeli chce zrobić jakieś zdjęcia to muszę je robić gdzieś przy domu bo jak pójdę gdzieś dalej to już jest ciemno (wychodzę na taki na prawdę długi spacer z psem ok. 15 ze względu na szkołę i czas) :eviltong: A Muffik, tak, jest gruby i ma ogrom sierści, więc jedno i drugie :razz: Odchudzamy go od dłuższego czasu, efekty przynosi, bo uwierz mi, był jeszcze grubszy :shake: Teraz, jak dla mnie, mógłby jeszcze zgubić parę kilo, ale i tak jest dobrze. Byliśmy na dłuuugim spacerze i mam ogromną ilość zdjęć :cool3: Potrzeba tylko cierpliwości. Jaka macie diete? czy moze na jakiejs karmie light jedziecie :evil_lol: No to czekamy :multi: Quote
brjagata Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Nera-: W takim razie, odpisuje tutaj ;) U nas ciemno się robi bardzo szybko. Jeżeli chce zrobić jakieś zdjęcia to muszę je robić gdzieś przy domu bo jak pójdę gdzieś dalej to już jest ciemno (wychodzę na taki na prawdę długi spacer z psem ok. 15 ze względu na szkołę i czas) :eviltong: A Muffik, tak, jest gruby i ma ogrom sierści, więc jedno i drugie :razz: Odchudzamy go od dłuższego czasu, efekty przynosi, bo uwierz mi, był jeszcze grubszy :shake: Teraz, jak dla mnie, mógłby jeszcze zgubić parę kilo, ale i tak jest dobrze. Byliśmy na dłuuugim spacerze i mam ogromną ilość zdjęć :cool3: Potrzeba tylko cierpliwości. Quote
brjagata Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 W takim razie, dodaję parę fotek z dzisiejszego spacerku ;) Quote
brjagata Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 W pogoni za kaczuchami ;) Może ktoś zauważy grubą kropkę, na prawym brzegu. Quote
brjagata Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Dogo, zepsuła jakość i nie zdążyłam z rameczkowaniem, ale mam nadzieję, że i tak się podobają. Mam ich na prawdę dużo, więc na pewno niektóre z nich, się tutaj znajdą. Hm, czy myślicie, że Muffi potrzebuję jakieś wdzianko na te mrozy? Zastanawiałam się nad tym ostatnio. Jutro na wyścigi psich zaprzęgów :razz: Quote
Coffee&Nera Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Chcesz go ugotowac w tym wdzianku? :roll:;) Popatrz jakie on ma futro, pozatym jest jeszcze "puszysty z innego względu- tym bardziej byloby mu gorąco. Podszerstek ma napewno fajny wiec nietrzeba nic- my mamy kubrak ale moja sie z niego wyrywa wiec narazie nieuzywamy ;) ale u nas to inna sprawa- sunia jest szczupla, jest jeszcze szczeniakiem siersc nie do konca jeszcze nabrala "barw" jak dorosly pies wiec nasze spacerki to max godzina- bardzo jej zimno i wracamy do domu ;) Quote
brjagata Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Tylko się pytam :D Tak, dla pewności. Zawsze byłam nadopiekuńcza (a raczej od czasu, gdy Muff zachorował) :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Agathee napisał(a):Tylko się pytam :D Tak, dla pewności. Zawsze byłam nadopiekuńcza (a raczej od czasu, gdy Muff zachorował) :eviltong: No ja taka nadopiekuńcza jestem caly czas ale bez przesadyzmow :evil_lol: Quote
LadyK Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [CENTER]Super fotki :loveu::loveu: A jaki ładny niedźwiadek :loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
Pestka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Witam. My tu chyba pierwszy raz :razz: a tu takie cudo. :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mufficzek znalazł kolegę samka :loveu: Fajne zdjęcia Quote
Recommended Posts