Jump to content
Dogomania

Czarno, buro i wcale nie ponuro ;) - Mutinho i Birma, galeryjka.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya93: Cudo przed chwilą, prawie dorwało się do mojej czekolady :evil_lol:
Cambel&Megi: O, wreszcie dotarłaś :cool3:. Dzięki!
Marta_Ares: Dzięki, dzięki, dzięki :loveu:.
Ewelinka_m: Dobrze to słyszeć (czytać) :).

Mam jeszcze drugą serię tych fot, tylko, że z mojego, starego aparatu ;). Może niedługo wstawię.

Posted

Właśnie ściągnęłam zdjęcia ze starego komputera na laptopa. Znalazłam tam parę wartych uwagi, a raczej nie parę tylko mnóstwo sesji których nie dodałam jeszcze na dogo. W takim razie czas na stare foteczki. Na razie mam dla was parę, jesiennych. Niedługo może coś więcej.

Bo przecież łatwiej przeskoczyć, niż przez straszną wodę przejść ;). Muffik gdzieś tak z końca jesieni.

No to tyle ;). Moim zdaniem on super komponuje się z jesiennym tłem. Więc uwielbiam te zdjęcia.

Pozdrawiam.

Posted

Dzięki wszystkim :loveu:

No dobra, ostatnie 5 fotek i lecę na spacerek z Tajgosławem i Muffikiem. Będą zdjęcia, zamęczę was nimi niedługo :cool3:.

Smutna pogoda (jeszcze z końca jesieni) a Muffik i tak wesoły :loveu:

No i dziwne, bo poważna Tajga :eviltong: :

Tyle.

Ma ktoś do sprzedania Nikona d80 ? :razz:

Posted

[quote name='deer_1987']To nie taki stary aparat to nie sadze zeby ktos sprzeda<wal...
Zawsze można spróbować ;).

Efciq: Dzięki ;).

Posted

Deer, czy ja wiem, czy taki nowy ? Już wycofany z produkcji (od lutego..) :lol:

Agathee, poszukaj na allegro, na forum nikona też czasem są... ;)
świetne te ostatnie 5 fotek :multi: a co to za samoyedka na ostatnim, bo ja nie w temacie ? :lol:
czekam na zamęczenie kolejnymi zdjęciami :P

Posted

[quote name='Agathee']Cambel&Megi: A dlaczego wycofany ? :razz:
Na allegro... Co mi da allegro, jak się boje kupować na nim tak drogiego sprzętu :eviltong:.
Samoyedka to sunia mojej siostry ;).
Czekaj cierpliwie :D.

Ludzie, d50 chociaż, a to już bardzo stary model. :lol:
Wprowadzają coraz to nowsze modele - stare wycofują.
teraz Nikon z tych Dxx produkuje chyba tylko D60 i D90....
Hmm, ja bym się bała bardziej kupić tak jak tu na dogo, bez żadnego zabezpieczenia...:lol:

Posted

Cambel&Megi: A dlaczego wycofany ? :razz:
Na allegro... Co mi da allegro, jak się boje kupować na nim tak drogiego sprzętu :eviltong:.
Samoyedka to sunia mojej siostry ;).
Czekaj cierpliwie :D.

Ludzie, d50 chociaż, a to już bardzo stary model. :lol:

Posted

Hej.
Wstawiam jeszcze zaległą sesję bw, na razie z tych ''domowych'', potem będzie ze spaceru, w której chciałam podkreślić klimat smutniejszy. Zresztą zobaczyć jak kiedyś ją wstawiam, na razie bw domowe.
A humor zrąbany :shake:.

Posted

Byłam dzisiaj z Muffim na takim cudooownym spacerku :loveu: Zrąbanie humoru ze szkoły, chyba chciał mi odpokutować. Na dworze deszczowo, pochmurnie, szaro, mokro, czyli IDEALNIE :loveu: Cały park był nasz. Zero psów, zero dzieciaków, zero kogokolwiek. Wzięłam Muffca na długą linkę, poganialiśmy na łączce, potem na placyk, który był w końcu pusty. Hehe, Muffik pamięta jak się skacze. Potem nad wode, gdzie było super i do domu, bo niestety buty mi przemokły (jedyna wada takiej pogody :eviltong:). Potem w łazience bez problemu dawał się podnosić na ręce i w ogóle był kochaany dzisiaj. Tak się przytulał, kochany mój :wink:

Zdjeć mam malutko. Wzięłam stary aparat, który po chwili mi się rozładował :evil_lol:

Mój pies rozwija prędkości ;)

Posted

I ulubione, bo takie nastrojowe :loveu:

Kocham Go, tak bardzo, że się bardziej nie da. Przyszłam załamana ze szkoły, mój pies przytulił się do mnie, pocieszył i serce mi pękło :oops: nie da się kochać bardziej.

A szara sesja kiedy indziej.
Pozdrawiam.