klaudia&Manta Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Tutaj też wstawię , wstepną stawkę - w miarę napływu "przecieków" , będzie uzupełniona ;-) PSY Szczeniąt : SOLON Z Hambalek Busin młodzieży: ? - nieznany pośrednia: Canaveral-staff VIGOR z domysłów p.Kasi - Canaveral - Staff SZALONY SZAMAN ( ?) SZOGUN Dinky Dogs Human Dogs SALVADOR DALI +2 nieznanych otwarta : ATOMIC BOY Penn- Staff Canaveral - Staff SZALONY SZOGUN VERSUS Dynstia Bulli championów : Human Dogs LEONARDO DA VINCI ASPEN Staff-Star MAGNETIC BOY Buldożer +1 nieznany SUKI : Szczeniąt : AD EXEMPLUM JAKARD WEJHERSTAFF MY LOVE Monn in Staff FCI młodzieży: Bull Hunter ORMANTA Canaveral - Staff CARMEN SANTANA Family Buldożer SZANDII AGAMORRE ARRPATRE Staff-ka FCI + 3 nieznane pośrednia: SZYMI Dinky Dogs CZANDA Harpagon Human Dogs SALMA HAYEK Otwarta : Solar Wings EARABESQUE MIDNIGHT DANCER COCO CHANEL Buldożer BELLA BLUE - BELL Harpagon Championów: VIKTORIA Port Erin PENNY LANE Port Erin ( ?) +3 nieznane .. weteranów : OFF SPRING Buldożer Osobiście , mam nadzieję że wkrótce poznamy i te " nieznane" :) 06.11.08 - uzupełnione .. Quote
sortis Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Halo, dzień dobry! Trzy championki nieznane... Może łatwiej będzie ustalić stawkę jak się zameldują Ci, których nie będzie. Więc nie zgłaszaliśmy naszej Buby, bo "zaplanowała" na ten czas cieczkę... :razz: Quote
wera99 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 buziaki kochani - nie zabijajcie mnie jeszcze ;) Quote
Olynda Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 o bożeee:evil_lol: się uśmiałam :eviltong::grin: swoją drogą dobre momenty na fotkach :razz: Quote
Biutka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Hahaha:grin::grin::grin: Ale wy mieliście na tej wystawie wesoło :mdrmed: Quote
Dagula Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Super! Naprawdę świetne pomysły na teksty ahahaha! Nie miałam pojęcia, że tak fajnie jest na wystawach! :multi:Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Biutka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Zawsze jest fajnie i śmiesznie na wystawach. Szczególnie w ringach gdzie są TTB :eviltong: W dobrym towarzystwie...:cunao: Quote
Vorph Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Bosz, tu tez jestem :evil_lol: I się wszystko wydało, hehehehe :evil_lol: Moje dzieło uwiecznione - chwała Ci za to :modla: Quote
Vorph Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 No a ba! Ja już zbieram nowe przepisy, hehe :lol: Pieczenie, pieczeniem... Żebym nie ominęła terminu i nie zapomniała zgłosić moich potworków na tą wystawę w Rzeszowie :evil_lol: Quote
Recommended Posts