lapisl Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Postaram się też coś wpłacić w najbliższym czasie. Może nawet jutro. Quote
deathgs Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jak się cieszę, że jest dla niej domek :) Quote
Rybc!a Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Dziewczyny, proszę.. Nie mogę byś sponsorem każdego wyjazdu.. ! Quote
Rybc!a Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Witam.Do Krakowa dojechała spokojnie i bez problemów.Na spacery wychodzi w szelkach,jest jeszcze trochę wystraszona ale za każdym razem jest lepiej.Bez problemu je i z załatwianiem jest coraz lepiej.Uwielbia bawić się na śniegu i jest z niej straszny pieszczoch.Jak na 2 dni to radzi sobie coraz lepiej .pozdrawiam. Wieści z nowego domu :) Quote
Sabina02 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Rybc!a napisał(a):Dziewczyny, proszę.. Nie mogę byś sponsorem każdego wyjazdu.. ! Ja przeleje 100 zl :lol:. Rybc!a, prosze podaj mi na PM imie nazwisko i adres osoby, na ktora mam zrobic przelew. Potrzebuje rowniez nazwe banku, numer konta i SWIFT. Przelewam z zagranicy i koniecznie potrzebuje wszystkie te informacje... ;) Quote
deathgs Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 cudownie! ale koma ma minę poważną, zupełnie nie podobną do siebie. Jeszcze widać, że jest niepewna ale jaka śliczna! Mam nadzieję, że domek będzie dla niej na zawsze! Quote
Vitka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ale ci ludzie mają teraz cudo w domu! Wszyscy sąsiedzi im pewnie zazdroszczą! :loveu: Quote
lapisl Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A ja tu chyba coś przegapiłam, czy są potrzebne jeszcze pieniądzie? Quote
lapisl Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jaki piękniak z niej :loveu: :loveu: :loveu: Tak się zastanawiam kto miał większe szczęście pies czy Państwo :evil_lol: Quote
Charly Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dla mnie jej uroda lezy przede wszystkim w jej zdrowym silnym ciele, wspanialej siersci, wielgachnych lapach. Ma gęsty,podszerstek i slicznie poskręcany włos wierzchni. Wygląda jak taki ...wspaniale zmieszany owczarek podhalański...:)A do tego ten kolor i te oczy. Jest niesamowicie piękna. A przeciez od dzieciaka jest w schronisku. Nie byla kąpana, czesana, nie dostawala mięsa, kości czy warzyw Ciekawa jestem jaki charakter siedzi w tym pięknym psie i jak się rozwinie w mieszkaniu. ile ona "kosztowala"? 50 zl? oddalismy ją za bezcen hihihi Quote
deathgs Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Tak jak w tytule najpiekniejsza. Wiem, że to takie puste, że zachwycamy się jej urodą i pięknem zewnętrznym. Ale no nie da się nie da się nie komentować jej... tak mażyłam, że znajdzie domek i nareszcie ktoś się na niej pozznał tylko dlaczego tak długo. Quote
Izabela124. Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Fantastycznie, ze Koma już w swoim własnym domciu :multi: Chyba już uzbierano te 150zł? Więc trzeba tytuł zmienic :p Quote
Rybc!a Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Niestety, dług nadal jest. Brakuje 50zł . Quote
Recommended Posts