deathgs Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Beżowa puchata sunia o brązowym nosku CUD NATURY (548683074) - Aukcje internetowe Allegro :p Quote
Valeur248 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A Komcia zafundowała sobie dziś swawolną wycieczkę po schronie:diabloti: Quote
deathgs Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Valeur248']A Komcia zafundowała sobie dziś swawolną wycieczkę po schronie:diabloti:[/quote] Po Avie która wyszła ze schronu to moje oczko w głowie czekam na nowe zdjęcia by dorzucić do allegro. po prostu kocham ten noseczek biedny :-( Quote
Charly Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ona na szczęscie ma kaganiec, więc nie ukradnie nic nigdzie, wkoncu zglodnieje i da sie zlapac. jak wyjezdzalysmy ok. 18 to już duzo chętniejsza byla;) Pan Andrzej ją wolal. czeka na nią izoltaka, jedzonko i kolnierz, zeby sobie nie rozwalila lapki,. Ale sluchajcie ludziska, ja ją trzymalam u Magdy jak byla lapka szyta. CO TA SUCZ ROBI W SCHRONIE???????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Najpiękniejszy pies jakiego ja w zyciu widzialam. Ona jest MISS SWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla mnei to taka mieszanka jakiegos owczarka - ale takiego potęznego- z colakiem. Jest przepiękna. Olbrzymie silne lapska, piękne silne cialo. wspaniala kręcona rudobroązowa siersc. Siersc gęsta i ciepla jak u owcy. Ona jest doskonala. CUDO SWIATA:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czemu do anielki nikt jej nie chce??? Quote
Charly Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Pamiętam ją jako szczeniaka- sliczna byla,. potem nie zwracalam na nią uwagi. A teraz jak mialam to cielsko na stole operacyjnym pod sobą-niesamowicie piękna jest. Przewaznie jest tak, ze najfajniejsze są szczeniaki. ale nie w jej wypadku. Ona jest fasynująco piękna..i te oczy. jakies takie brązowo zielone skosne. cud natury Quote
lapisl Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Charly'] CO TA SUCZ ROBI W SCHRONIE???????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Najpiękniejszy pies jakiego ja w zyciu widzialam. Ona jest MISS SWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla mnei to taka mieszanka jakiegos owczarka - ale takiego potęznego- z colakiem. Jest przepiękna. Olbrzymie silne lapska, piękne silne cialo. wspaniala kręcona rudobroązowa siersc. Siersc gęsta i ciepla jak u owcy. Ona jest doskonala. CUDO SWIATA:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czemu do anielki nikt jej nie chce???[/quote] Podpisuję się pod tym. Też się zastanawiam. Jak ją pierwszy raz zobaczyłam (na zdjęciach) to aż dech mi zaparło. Jest piękna i gdybym nie miała psicy w domu pewnie byłaby już u mnie. Quote
deathgs Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Charly']ona na szczęscie ma kaganiec, więc nie ukradnie nic nigdzie, wkoncu zglodnieje i da sie zlapac. jak wyjezdzalysmy ok. 18 to już duzo chętniejsza byla;) Pan Andrzej ją wolal. czeka na nią izoltaka, jedzonko i kolnierz, zeby sobie nie rozwalila lapki,. Ale sluchajcie ludziska, ja ją trzymalam u Magdy jak byla lapka szyta. CO TA SUCZ ROBI W SCHRONIE???????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Najpiękniejszy pies jakiego ja w zyciu widzialam. Ona jest MISS SWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla mnei to taka mieszanka jakiegos owczarka - ale takiego potęznego- z colakiem. Jest przepiękna. Olbrzymie silne lapska, piękne silne cialo. wspaniala kręcona rudobroązowa siersc. Siersc gęsta i ciepla jak u owcy. Ona jest doskonala. CUDO SWIATA:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czemu do anielki nikt jej nie chce???[/quote] Ja zawsze wolałam czarne psy ale właśnie jak zobaczyłam Komę to się zakochałam. Ją najbardziej zapamiętałam ze schronu. I gdyby gdyby gdyby... to nie byłaby w schronie. Dla mnie absolutny cud natury! A co jej się stało bo ja nic nie wiem??? Jak to się stało z łapą? I dlaczego latała po schronie? Quote
Charly Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 miala skaleczoną lapę. skoczyla pewnie na plot i sie zranila no i miala dziure. w glupim miejscu, bo miedzy palcami w lapie, wieć Magda - nasz wet musial ją szyc. Ale ona jest bardzo wystraszona i narwana, no i przy wyjmowaniu z auta uciekla pracownikom. Na cale szczescie ma kaganiec. bo bez kaganca jadla by zarcie np. od Skoczka, a tak prędzej czy pozniej zglodnieje i podejdzie do ludzi. juz wczoraj podchodzila.. Merdala ogonkiem;) zdjecia absolutnie nie oddają jej urody. to niesamowite miec przy sobie jej wielkie cielsko i tą wspanialą kreconą, grubą siersc. Quote
deathgs Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Charly']miala skaleczoną lapę. skoczyla pewnie na plot i sie zranila no i miala dziure. w glupim miejscu, bo miedzy palcami w lapie, wieć Magda - nasz wet musial ją szyc. Ale ona jest bardzo wystraszona i narwana, no i przy wyjmowaniu z auta uciekla pracownikom. Na cale szczescie ma kaganiec. bo bez kaganca jadla by zarcie np. od Skoczka, a tak prędzej czy pozniej zglodnieje i podejdzie do ludzi. juz wczoraj podchodzila.. Merdala ogonkiem;) zdjecia absolutnie nie oddają jej urody. to niesamowite miec przy sobie jej wielkie cielsko i tą wspanialą kreconą, grubą siersc.[/quote] Mam nadzieję, że łapa nie będzie się paprała księżniczce. Kurcze pamiętam jak się przytulały z siostrą :-( A ona teraz sama :-( Quote
Vitka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Komcia dziś na izolatce. ;) Łapka jest ok. Weszłam do niej... skuliła się w legowisku, a ja ją głaskałam... nawet ogonkiem zaczęła machać! :lol: i spojrzała na mnie... tak to zawsze ma wzrok spuszczony. Może da się ją zresocjalizować? :roll: Quote
Charly Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Zapomnialam powiedziec ze Komie trzeba lape przecierac 3 razy dziennie Rivanolem. To co? kto na ochotnika lapac narwańca?:cool3: jesli nie pojde w poniedzialek a ktoras z Was tam będzie przekazcie proszę pani Joli ze jej trzeba do lapki przytknąc watke z Rivanolem. nie trzeba trzec czy cos, tylko przycisnąc i juz Quote
Vitka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Do Komy można spokojnie podejść. Nie trzeba jej łapać. ;) Mnie nie będzie. Quote
Charly Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 no to dobrze ze dziewczynka juz spokojna:) macie jakies zdjęcia jej? Quote
Vitka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Niestety nie wpadłam na zrobienie zdjęć... :roll: Mam dziś mało fotek... na głównym niedługo pojawi się link. ;) Kilka ze spacerków. Quote
Rybc!a Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Ja mam dużo nowych fotek, Vitka je później wklei. Ona jest super, trochę niepewna , ale mimo wszystko, super. Gdy się wejdzie do niej na izolatkę, cieszy się, ale jakby się wstydziła, wygląda to komicznie :) Fajna sunia z niej, tylko potrzebuje człowieka meeeeega cierpliwego i doświadczonego . :) Quote
Miśka84 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Rybc!a'] Gdy się wejdzie do niej na izolatkę, cieszy się, ale jakby się wstydziła, wygląda to komicznie :) Fajna sunia z niej, tylko potrzebuje człowieka meeeeega cierpliwego i doświadczonego . :)[/quote] Taki wstydniś jestem ;) Quote
Rybc!a Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 I co, nie jest zabawna? :D Tu próbowała się czołgać, haha :D Quote
lapisl Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Kochana sunieczko oby dobry domek Ci się trafił :thumbs: Quote
deathgs Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jaka cudowna, jak się łasi :razz: kocham tego misia, nigdy nie widziałam takiego umaszczenia. A charakterek z tego co piszecie da się przystosować. Moja stara sunia też czasem się wstydziła i to jest takie słodkie :loveu: Quote
Recommended Posts