Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Grapefruit na spacerze
To naprawde cudny pies ale ludzie niestety sie go obawiaja bo jest cały czarny :-/ nasz pierwszy sapcer i nie obawiałam sie go spuscuc ze smyczy- słuchał sie

Piękny ! Jak mozna wierzyć w takie zabobony :shake: Ciemnota :shake:

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, szczenior...
ok. 7-miesięczny przepiękny, duuuży psiak w typie ONka.
Przywieźliśmy go dziś z kierownikiem z Przemyskich działek. Najprawdopodobniej zerwał się komuś z łańcucha...:shake::angryy:
Może głupio to zabrzmi, ale mam nadzieję, że "właściciel" w ciągu 2 tygodni już sobie o nim nie przypomni i psiak znajdzie nowy, DOBRY dom...

Posted

Te czarne cudności...to są poprostu Cudności:loveu::loveu::loveu:I dobrze że ci zaboboniacy go się boją,
To cudo potrzebuje odpowiedzialnego i zakochanego w nim:lol:właściciela :p

Posted

Nowe ONkowate

Piekna suczka Lejdy- około 1,5 roku, przywiezona została z Orzechowcow, włesała sie w okolicach sklepu, schronisko ja przeraza, wielu rzeczy sie boi i potrzebuje odpowiedzialnego przewodnika

Posted

A teraz ONkomixopodobne psie dziecko prawdopodobnie mieszanka z jakims rotkowatym ma około 8 miesiecy nazywa sie Paker i jest prawdziwym pakerem "grubokoscisty" psiak ktory jeszcze troche urosnie, jest uroczy i miły dogaduje sie z innymi psami, prawdopodobnie urwał sie komus z łancucha ale nikt go nie szuka

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Nowe ONkowate

Piekna suczka Lejdy- około 1,5 roku, przywiezona została z Orzechowcow, włesała sie w okolicach sklepu, schronisko ja przeraza, wielu rzeczy sie boi i potrzebuje odpowiedzialnego przewodnika

JAKIE CUDNOŚCI......
Grejfrut jest piękny , moze do belgów napisać....

Posted

aganela napisał(a):
http://www.dogomania.pl/forum/f97/wieliczka-dom-dla-psa-w-typie-129037/
Dziewczyny może któryś onek młody się nada???Ja myślę o tym czarnym długowłosym podrostku miśkowatym.!Już wiem nazywa się Grejfrut!

Angela to ja założyłam temten wątek .
Ta kobieta która szuka psa nie ma komputera, zdjęc nie obejrzy a w ciemno psa wysyłać taki kawął drogi....
Raczej miałam na myśli Wieliczke i Kraków...

Posted

Wiem, teraz rozumiem. Myślałam tylko że psiaki z zakresu samusieńkiego "południa"Polski też można będzie zahaczyć..:oops:
Mam nadzieje Beka ,że znajdziesz jakieś takie cudo:lol: narazie na psich wątkich ja za bardzo np. nie widziałam takich .

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Lejdi jest piękna ! Wygląda na niedużą ONkę czy to tylko złudzenie ?
Grejfrut też wspaniały...

Lejdi jest spora ;) Taka typowa ONka jeśli chodzi o wielkość.
Tylko strasznie chudziutka... w takim stanie trafiła do schroniska...:shake: