Saphira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Grapefruit na spacerze To naprawde cudny pies ale ludzie niestety sie go obawiaja bo jest cały czarny :-/ nasz pierwszy sapcer i nie obawiałam sie go spuscuc ze smyczy- słuchał sie Piękny ! Jak mozna wierzyć w takie zabobony :shake: Ciemnota :shake: Quote
Neczka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 No właśnie, szczenior... ok. 7-miesięczny przepiękny, duuuży psiak w typie ONka. Przywieźliśmy go dziś z kierownikiem z Przemyskich działek. Najprawdopodobniej zerwał się komuś z łańcucha...:shake::angryy: Może głupio to zabrzmi, ale mam nadzieję, że "właściciel" w ciągu 2 tygodni już sobie o nim nie przypomni i psiak znajdzie nowy, DOBRY dom... Quote
halcia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Wstalismy,czekamy na zdjęcia nowych pięknosci,cudnej Onki i małego-duzego szczeniora Onka . Quote
aganela Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Te czarne cudności...to są poprostu Cudności:loveu::loveu::loveu:I dobrze że ci zaboboniacy go się boją, To cudo potrzebuje odpowiedzialnego i zakochanego w nim:lol:właściciela :p Quote
SZPiLKA23 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nowe ONkowate Piekna suczka Lejdy- około 1,5 roku, przywiezona została z Orzechowcow, włesała sie w okolicach sklepu, schronisko ja przeraza, wielu rzeczy sie boi i potrzebuje odpowiedzialnego przewodnika Quote
SZPiLKA23 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A teraz ONkomixopodobne psie dziecko prawdopodobnie mieszanka z jakims rotkowatym ma około 8 miesiecy nazywa sie Paker i jest prawdziwym pakerem "grubokoscisty" psiak ktory jeszcze troche urosnie, jest uroczy i miły dogaduje sie z innymi psami, prawdopodobnie urwał sie komus z łancucha ale nikt go nie szuka Quote
beka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Nowe ONkowate Piekna suczka Lejdy- około 1,5 roku, przywiezona została z Orzechowcow, włesała sie w okolicach sklepu, schronisko ja przeraza, wielu rzeczy sie boi i potrzebuje odpowiedzialnego przewodnika JAKIE CUDNOŚCI...... Grejfrut jest piękny , moze do belgów napisać.... Quote
aganela Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f97/wieliczka-dom-dla-psa-w-typie-129037/ Dziewczyny może któryś onek młody się nada???Ja myślę o tym czarnym długowłosym podrostku miśkowatym.!Już wiem nazywa się Grejfrut! Quote
beka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 aganela napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/f97/wieliczka-dom-dla-psa-w-typie-129037/ Dziewczyny może któryś onek młody się nada???Ja myślę o tym czarnym długowłosym podrostku miśkowatym.!Już wiem nazywa się Grejfrut! Angela to ja założyłam temten wątek . Ta kobieta która szuka psa nie ma komputera, zdjęc nie obejrzy a w ciemno psa wysyłać taki kawął drogi.... Raczej miałam na myśli Wieliczke i Kraków... Quote
aganela Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Wiem, teraz rozumiem. Myślałam tylko że psiaki z zakresu samusieńkiego "południa"Polski też można będzie zahaczyć..:oops: Mam nadzieje Beka ,że znajdziesz jakieś takie cudo:lol: narazie na psich wątkich ja za bardzo np. nie widziałam takich . Quote
halcia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Hop onki i Onkowate,,w Lejdi można sie od razu zakochac,taki spojrzenie,tyle smutku,człowiek wymieka od razu.....Mały -duzy też super! Quote
*Gajowa* Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Lejdi jest piękna ! Wygląda na niedużą ONkę czy to tylko złudzenie ? Grejfrut też wspaniały... Quote
Neczka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 *Gajowa* napisał(a):Lejdi jest piękna ! Wygląda na niedużą ONkę czy to tylko złudzenie ? Grejfrut też wspaniały... Lejdi jest spora ;) Taka typowa ONka jeśli chodzi o wielkość. Tylko strasznie chudziutka... w takim stanie trafiła do schroniska...:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A reszta czeka??? podesłałam cioci 2 psiaki Quote
halcia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Frytka,Grapefruit,Mońka....i reszta do góry hop! Quote
Recommended Posts