ponka1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Mały trzymaj się, teraz jesteś zdany tylko na ludzi, obyś się nie zawiódł ! Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 przed chwilą, po 2 godzinach akcji rodzenstwo zostalo wyiagniete!!!maluchy natychmiast potrzebuja tymczasu!!!!!!!!!!!pomocy!!!!!!!!!!11 Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 ja je mialam wziac do jutra ale mam naprawde powazne zakazenie....raczej nie mogeeeeeee Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 psy sa w samochodzie bo nie ma nawet gdzie ich przeniesc...po prostu kazdy ma swoje zwierzeta najczesciej nie tolerujace innych albo chore:( Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 powinny znalezc domki sa piekne moze wyrosna z barw na cos w typie Rhodesiana, ale potrzzebujemy DT choc na tydzien!!!!!!!!!! Quote
ponka1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Może na tydzień udałoby się je umieścić w hotelu przy lecznicy. Nie wiem czy szczeniaki przyjmują i czy finansowo da radę ? Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 na koncie mamy dokładnie 0 zł:> tzn wpływają pieniążki z bazarku, ale czy to starczy? a o jakiej lecznicy myslisz? Quote
ponka1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 W Gdyni -Redłowie jest, ale na razie nie mogę się dodzwonić, kurczę , chodzę do pracy i zostaje tylko wolna łazienka, a tam jak zostaną będzie słychać piski w całym pionie. Mimo wszystko spróbuje zapytać tam o cenę. Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 nosz kurcze ja wlasnie jutro pilnie lece do lekarza i to chyba gdzies w Gdyni wiec masakra bo ja nie mam poejcia gdzie to, bylam w Gdyni moze z 5 razy w zyciu:oops: maluch u mnie też siedziałby sam, ponadto ja wiem czy my sobie nie zaszkodzimy...coś moi milczą to podejrzewam, że mogli znalezc rozwiazanie Quote
ponka1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Rozmawiałam, dzisiaj nie ma osoby odpowiedzialnej za grafik w hoteliku. Weterynarz mówił, że przy małym psie ok. 20,00 zł, powinien mieć pierwsze szczepienia / to możnaby na miejscu/, ale niestety trzeba dzwonić jutro ok. 9,00, więc to nic nie da- DT potrzebny dzisiaj. Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 maluchy sa wlasnie w lecznicy, dzowniłam, ale Prezes sie rozlaczyla, bo wniesli jakiegos strasznie pokiereszowanego psa i cos tam sie dzieje ogólnie.... Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 maluchy jadą do mnie na noc, bo kompletnie nie ma co z nimi zrobi...jezuuuuuuu jutro nie wiem co... jest jeden tymczas, ale w Rumii, nie mam jak dowiezc, nie wiem czy Pani namowi meza zeby przyjechali... a drugi szczenior czeka pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!! Quote
aganela Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 wspieram..chociaż duchowo..A co z sunią..też ją złapaliście?? Hop:multi: Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 nie, sunia musi poczekac. teraz jest w szoku, a wystarczajacy problem mamy z maluchami... no juz sa u mnie, chwilowo zasnely....dorzucam zdjecia na 1 stronie Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Hehe jak mnie najdą właściciele mieszkania to bede szukac nowego domu albo chociaz tymczasu... Quote
ponka1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Śliczne te maluchy, małe kluski, jak już są na tym świecie, niechby przeżyły i dobre domki znalazły. Betbet ,DT u mnie może być-dla Ciebie :razz: bo kluski byłyby zagrożone, mój pies instynktu macierzystego nie ma i w dodatku stary i ślepy, to nawet go nie zauroczą. Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 darcie gazety na strzepy to taka suuuuuuper zabawaaaaaaa...i co z tego ze gazeta miala byc na sikanie... siedze i prawie płacze nad nimi...czemu mam wrażenie że nie znajdą domków?i co wtedy? Quote
Betbet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 witamy, nocka za nami, maluchy troche spały ja niestety nie. Tabaka jest przekochana i wlasciwie całą noc spała, niestety nie mozna tego powiedziec o Dżolerze...bo chce byc tak blisko człowieka, że gdy traci go z oczu to troche piszczy. jak maluchy zasypiały, to ja nie mogłam bo od przytulania ich katar i zapuchniete oczy..i tak w koło. Jestem nieprzytomna. Quote
aś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Betbet potrzebujesz transport psiaków do Rumi - nie ma sprawy. Jadę nawet dzisiaj, oczywiście za darmo. Jestem wolna od ok. 15:30. Mam nadzieję że będę miała dzisiaj wiadomości od tych ludzi którzy byliby zaintersowani psiakiem. Jak strasznie biedna musi być ta sunia, która została sama na giełdzie... Dzieciaki jej odebrano, a ją zostawiono... Dramat musi przeżywać... Quote
Betbet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 maluchy przezywają dramat, bo musialam je zamknąć same w siedzibie. Musza tam spedzic dzien. Potem kupie karte bede sie kontaktowac z Tobą i z Rumią. Jeden domek tymczasowy wtedy bedzie, ale jednego jeszcze brakuje... No i tamte sa tylko na tydzien. A co po tygodniu?Ech.......... Quote
Betbet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Dżoler jedzie jutro do nowego, sprawdzonego dmoku:) Quote
Recommended Posts