Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Gdyni -Redłowie jest, ale na razie nie mogę się dodzwonić, kurczę , chodzę do pracy i zostaje tylko wolna łazienka, a tam jak zostaną będzie słychać piski w całym pionie. Mimo wszystko spróbuje zapytać tam o cenę.

Posted

nosz kurcze ja wlasnie jutro pilnie lece do lekarza i to chyba gdzies w Gdyni wiec masakra bo ja nie mam poejcia gdzie to, bylam w Gdyni moze z 5 razy w zyciu:oops:

maluch u mnie też siedziałby sam, ponadto ja wiem czy my sobie nie zaszkodzimy...coś moi milczą to podejrzewam, że mogli znalezc rozwiazanie

Posted

Rozmawiałam, dzisiaj nie ma osoby odpowiedzialnej za grafik w hoteliku. Weterynarz mówił, że przy małym psie ok. 20,00 zł, powinien mieć pierwsze szczepienia / to możnaby na miejscu/, ale niestety trzeba dzwonić jutro ok. 9,00, więc to nic nie da- DT potrzebny dzisiaj.

Posted

maluchy jadą do mnie na noc, bo kompletnie nie ma co z nimi zrobi...jezuuuuuuu jutro nie wiem co...
jest jeden tymczas, ale w Rumii, nie mam jak dowiezc, nie wiem czy Pani namowi meza zeby przyjechali...
a drugi szczenior czeka pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!

Posted

nie, sunia musi poczekac. teraz jest w szoku, a wystarczajacy problem mamy z maluchami...
no juz sa u mnie, chwilowo zasnely....dorzucam zdjecia na 1 stronie

Posted

Śliczne te maluchy, małe kluski, jak już są na tym świecie, niechby przeżyły i dobre domki znalazły. Betbet ,DT u mnie może być-dla Ciebie :razz:
bo kluski byłyby zagrożone, mój pies instynktu macierzystego nie ma i w dodatku stary i ślepy, to nawet go nie zauroczą.

Posted

darcie gazety na strzepy to taka suuuuuuper zabawaaaaaaa...i co z tego ze gazeta miala byc na sikanie...

siedze i prawie płacze nad nimi...czemu mam wrażenie że nie znajdą domków?i co wtedy?

Posted

witamy, nocka za nami, maluchy troche spały ja niestety nie.

Tabaka jest przekochana i wlasciwie całą noc spała, niestety nie mozna tego powiedziec o Dżolerze...bo chce byc tak blisko człowieka, że gdy traci go z oczu to troche piszczy. jak maluchy zasypiały, to ja nie mogłam bo od przytulania ich katar i zapuchniete oczy..i tak w koło. Jestem nieprzytomna.

Posted

Betbet potrzebujesz transport psiaków do Rumi - nie ma sprawy. Jadę nawet dzisiaj, oczywiście za darmo. Jestem wolna od ok. 15:30.

Mam nadzieję że będę miała dzisiaj wiadomości od tych ludzi którzy byliby zaintersowani psiakiem.

Jak strasznie biedna musi być ta sunia, która została sama na giełdzie... Dzieciaki jej odebrano, a ją zostawiono... Dramat musi przeżywać...

Posted

maluchy przezywają dramat, bo musialam je zamknąć same w siedzibie. Musza tam spedzic dzien. Potem kupie karte bede sie kontaktowac z Tobą i z Rumią.
Jeden domek tymczasowy wtedy bedzie, ale jednego jeszcze brakuje...

No i tamte sa tylko na tydzien. A co po tygodniu?Ech..........