Neczka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Diamandzia na zimę w schronisku, święta w schronisku...:-( Jak dobrze, że przynajmniej jest ten wybieg, na którym psisko się wyszaleć może :roll: Quote
Miśka84 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Neczka']Diamandzia na zimę w schronisku, święta w schronisku...:-( Jak dobrze, że przynajmniej jest ten wybieg, na którym psisko się wyszaleć może :roll: W schronie siedzi i się uśmiecha. Kochane psisko:loveu::loveu::loveu: Ah.....:placz::placz::placz: Quote
lunarmermaid Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Dopiero tu trafiłam.Śliczna sunieczka,taka radosna pomimo tego co ją spotkało.Oby jak najszybciej znalazła swój domek!!! Quote
Neczka Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Suniowe wspaniałości nadal samotne...:-(:-( I zero zainteresowania, żadnych pytań, nic...:placz: Quote
Neczka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dzięki wybiegowi sunia ma przynajmniej tyle radości, że może wyszaleć się socjalizując z innymi psiakami... Ale człowieka nadal brak:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Diamenciku dlaczego nikt jeszcze Cie nie przygarna Quote
Miśka84 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Zapomniałam o Diamandzie i wczoraj slicznoty nie zobaczyłam:placz: Quote
SZPiLKA23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 A nie byłas za betoniakami na drewnianych boksach? Tam jest Diamanda Quote
Recommended Posts