Sylwia1 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witam wszystkich.Zostałam dziś bardzo pozytywnie zaskoczona podejściem organizatorów.Zgłoszenia wysłałam pocztą i mailem w ostatnim terminie.Dziś rano na wszelki wypadek zadzwoniłam zapytać czy wszystko ok,bo jestem na "niepełnej" liście. Pan po polsku poprosił o nazwisko,numer telefonu i obiecał,że oddzwoni.Podałam wszystkie dane i postanowiłam poczekać tak z godzinę,bo niezbyt cierpliwa jestem :evil_lol:.I tu szok po 15 minutach telefon,pan oddzwonił :multi: i potwierdził,że wszystko jest ok.Jestem mega pozytywnie zaskoczona :lol:. Acha dzwoniłam do nich o 9 rano,i bez problemu dodzwoniłam się za pierwszym razem.Może droga telefoniczna będzie w Waszym przypadku tak skuteczna i pozytywna ja w moim. Do zobaczenia w Bratysławie. Quote
pati1033 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 wlasnie dostalam odpowiedz na maila wyslanego wczoraj :multi::multi: alez maja godziny odpisywania :evil_lol: niby wszystko ok :multi: tylko jakies problemy ze strona maja... wkleje Wam odpowiedz: We would like to confirm that the registration of your dog is alright incl. payment. [B]There is a problem with the updating of the web[/B], so could be you can not see the correct info in the list. We are sorry about it.[B] Next week we are going to send the entries via post[/B]. Best regards, Quote
bargest Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witam moja kolezanka ma do odsprzedania miejsce parkingowe na niedziele.Moze jest ktos kto chcialby je odkupic??? Quote
quadrupedium Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Mam do odstąpienia nocleg dla 2 osób z psami 18 km od Incheby od 8.10 - 10.10.2009 + 1 wjazdówka na 10.10.2009 na parking A. Bliże informacje na priv. Quote
Doginka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Może ktoś ma do odstąpienia wjazdówkę na parking A na 10.10.2009?;) Quote
Bogarka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Czy ktos juz dostł potwierdzenie? Bo ja jeszcze nie a zgłaszałam w marcu. A co to za lista?[URL="http://www.worlddogshow2009.com/fileadmin/Media/Svetova_vystava/doc/wds_katalog_identifikovany.doc"][B]Zoznam majiteľov[/B][/URL], s [B]identifikovanými[/B] údajmi bo jajestem na niej Quote
shirkan Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ja dziś dostałam potwierdzenie:multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='shirkan']Ja dziś dostałam potwierdzenie:multi:[/quote] :-o:-oale ci dobrze Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='PARSONRK']hit dnia ponieważ nie mogłam znaleźć sie ani znajomych na żadnej z list, wysłałam zapytanie, czy wszystko ze zgłoszeniami jest ok ( psy pozgłaszane, zapłacone - dane wysyłałam im pierwszy raz w czerwcu, potem w lipcu i jeszcze raz w sierpniu dla pewności - razem ze skanami rodowodów) dziś dostałam odpowiedź: :flaming::shake:[/quote] matko... załamka... Pzdr. Quote
IraKa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='shirkan']Ja dziś dostałam potwierdzenie:multi:[/QUOTE] Ja ma nadzieję dostać kasę zamiast potwierdzenia:cool1: Ale gratuluję:evil_lol: Quote
RudaPaskuda Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ja nic nie dostałam, nie ma mnie na zadnej liście chociaz jakis czas temu bylam na niekompletnej....Ehhh..:( Quote
Doginka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ja potwierdzenie dostałam na drugi dzień po zgłoszeniu psa na wystawę:p Quote
gregory Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dostałem dzisiaj potwierdzenie. Zgłosiłem 3 psy a dostałem wejściówkę tylko dla 1 osoby. Nigdzie nie mogłem się doczytać jak to jest. Czy ktoś ma tak samo??? Quote
Irviers Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 A ja mam pytanie- czy na wds bedzię BIS szczeniąt? Na stronie są wyszczególnione rózne konkurencje finałowe- BIS junior, Bis weteran itd.. a szczeniąt nie ma. Pisałam do nich maila z takim pytaniem ale nic nie odpisali oczywiście. Quote
rodzice Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='gregory']Dostałem dzisiaj potwierdzenie. Zgłosiłem 3 psy a dostałem wejściówkę tylko dla 1 osoby. Nigdzie nie mogłem się doczytać jak to jest. Czy ktoś ma tak samo???[/quote] dokładnie to samo - 2 psy i 1 wejsciowka Quote
gregory Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='rodzice']dokładnie to samo - 2 psy i 1 wejsciowka[/quote] Ale sknery ci Słowacy!!!! Quote
kaja91 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Też dostałam dziś potwierdzenie listowne.:multi: Ale mam pytanie czy dostaliście numerki startowe czy bedą wydawane dopiero na wystawie?? Quote
martyna. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jestesmy na liscie :multi::evil_lol: W końcu :lol: Teraz czekamy na potwierdzenia, ale nim na nasza wies dojdzie.. to poczekamy :lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 do mnie też już doszło potwierdzenie :multi: Quote
Magi Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='rodzice']wszyscy macie parking A czy tak jak ja trochę dalej . Swoją drogą szkoda ze od razu nie było komunikatu gdzie sie jaki znajduje - ja się zasugerowałam tym ze to sa sektory jednego parkingu .[/quote] Ja tez dzisiaj dostalam potwierdzenie i tez karte parkingowa sektor A. Ale z zamieszczonej mapy wynika ze ten parking najblizszy wystawy. Tylko nie rozumie czy moja Zaplata doszla czy nie,bo widnieje kwota 60 Euro.Bylam na liscie kompletnej.Ja to wyglada u was ? Magi Quote
gregory Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='kaja91']Też dostałam dziś potwierdzenie listowne.:multi: Ale mam pytanie czy dostaliście numerki startowe czy bedą wydawane dopiero na wystawie??[/quote] Na wystawie przy odbiorze katalogu. [B]Magi[/B] mam tak samo, wydaje mi się, że to podają jako opłacone i w jakim terminie (patrz na odwrocie) gdyby nie było opłacone to chyba byłoby "0" Quote
rodzice Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 dostaliscie kartę parkingowa razem z potwierdzeniem ? Ja nic takiego nie dostałam :placz: A ktoś sie orientuje co oznaczaja te wszystkie liczby przy nazwie psa ? Nie chodzi mi oczywiscie o ilościowkę w klasach Quote
Ina&Fun Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Do mnie tez dzisiaj doszło potwierdzenie, o ile dobrze zrozumiałam to karty parkingowe będą wysyłane osobno... orientuje sie ktos czy na tym potwierdzeniu jest gdzieś podany nr startowy? Quote
Musiałek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ja dzisiaj dostałam maila ze moje psy sa wycofane :)) i kase dostane zaraz po wystawie :)) nareszcie :) Quote
Recommended Posts