gagata Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 I co ? Znowu kawa?? Eee,znudziło mu się, idziemy na Heinekena... Quote
maarit Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cyganku do góry... Ps. Czy ktoś wie jakie on ma ogłoszenia? wątek długi i przeglądac go też zejdzie długo:roll: Quote
BasiaD Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ojej biedny Cyguś, jeszcze bardziej obolały:placz: Niuniu wskakuj na początek prosić cioteczkichociaż o dt...... Quote
maarit Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Trudno-przeszukam do góry Cyganku:multi: Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A może warto na wątkach wrzucać ogłoszenia w 1 post? Quote
SZPiLKA23 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Warto tylko trzeba tego pilnowac bo ogłoszenia traca ważność ;) Quote
maarit Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ufffff:roll: Przekopałam i wygląda że tylko na stronie starszych psów go dodano. Jak sie myle to mnie poprawcie... Quote
maarit Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Mam nadzieję, że autor zdjęć nie będzie miała nic przeciwko,że ich użyję w ogłoszeniach:roll: Quote
maarit Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nie! Dzisiaj już nic sensownego nie stworzę. Jutro - jak umysł mi się zresetuje:roll:. Na razie do góry Cyganku!!! Czy ktoś mu może zrobić Allegro??? Quote
SZPiLKA23 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Raczej zle chociaz w drewniaku chociaz nie ma mozliwosci lezenia na sniegu Quote
maarit Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jak coś źle to dajcie znać, gdzie sie da to zmienię... Cyganek - ma jedno marzenie - dom! Pomóżmu je spełnić! - ogloszenia.e-gratka.info "www.adopcjapsa.pl" "www.zwierzaki.org" "www.eoferty.com.pl" "www.4lapy.pl" "www.nasipupile.pl" po akceptacji: "www.czworonogi.eu" i "www.przygarnijzwierzaka.pl" i "www.adopcje.org" Niech ktoś mu zrobi Allegro -[SIZE=2] Ja nie potrafię!!!:oops: Quote
Neczka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Gonia, wielkie dzięki za ogłoszenia :) gagata napisał(a):A może warto na wątkach wrzucać ogłoszenia w 1 post? Gagatko, to jest strasznie ciężko upilnować... A jak ogłoszenia się zdublują, to tylko zwiększą Cygankowe szanse ;) Gonia13 napisał(a):Ufffff:roll: Przekopałam i wygląda że tylko na stronie starszych psów go dodano. Jak sie myle to mnie poprawcie... Tak, Cyganek jest ogłaszany na starszych psiakach. Kiedyś robiłam mu ogłoszenia na innych portalach, ale już pewnie wszystkie wygasły... tyle Cyganek już czeka... Gonia13 napisał(a):Mam nadzieję, że autor zdjęć nie będzie miała nic przeciwko,że ich użyję w ogłoszeniach:roll: Ani jeden ani 2 autor jest całkowicie za dodawaniem zdjęć Cygankowych w Twoich ogłoszeniach :D:evil_lol: Quote
maarit Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 To dobrze Że nie mają nic przeciwko- wiecie w końcu się rozchodzi o prawa autorskie:evil_lol:. Oby się udało... Niestety Allegro nie potrafię zrobić... Jak się nauczę inne robić to też go dodam;). Pozdrawiam wszystkie "Cygankowe cioteczki":multi: Quote
Neczka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dobranoc Cyganku... zły los musi się w końcu odmienić... :sleep: Quote
Miśka84 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Gonia13']Jak coś źle to dajcie znać, gdzie sie da to zmienię... Cyganek - ma jedno marzenie - dom! Pomóżmu je spełnić! - ogloszenia.e-gratka.info "www.adopcjapsa.pl" "www.zwierzaki.org" "www.eoferty.com.pl" "www.4lapy.pl" "www.nasipupile.pl" po akceptacji: "www.czworonogi.eu" i "www.przygarnijzwierzaka.pl" i "www.adopcje.org" Niech ktoś mu zrobi Allegro -[SIZE=2] Ja nie potrafię!!!:oops: Rewelacja!!! Quote
BasiaD Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cyguś wracaj na początek prosić cioteczki o domek! Quote
gagata Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cyganku, jak było na dworze? Nie zmarzłeś? Quote
Recommended Posts