Miśka84 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Krzywe łapki Cyganka :-(:-(:-( Jak on patrzył na Neczkę :-(:-(:-( Quote
BasiaD Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cyguś takie mrozy to zabójstwo dla Ciebie. Myślałam, że ktoś się ulituje... Hopaj Niuniu na początek prosić o domeczek, niech Ci się poszczęści pliss... Quote
BasiaD Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 CYguś nie spadaj, wracaj na początek prosić cioteczki o domek! Quote
SZPiLKA23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cyganku moze Cie wreszcie ktos zabierze do domu Quote
gagata Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Otrzep się Cyganku z tego śniegu...może ktoś cię wypatrzy... Quote
BasiaD Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cyguś biedactwo wracaj na początek prosić cioteczki, żeby Cię zabrały do ciepełka... Quote
Miśka84 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 BasiaD napisał(a):Cyguś biedactwo wracaj na początek prosić cioteczki, żeby Cię zabrały do ciepełka... Prosimy :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
albiemu Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 wpatrzony w człowieka wciąż czeka na swoją szansę ... Quote
gagata Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Takie mrozy na takie stare kosteczki....:shake: Quote
Miśka84 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 gagata napisał(a):Takie mrozy na takie stare kosteczki....:shake: :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Neczka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Coraz częściej nachodzą mnie myśli, że wiele naszych staruszków się nie doczeka...:shake: Patrząc na te ciągnące się w nieskończoność wątki, brak jakiegokolwiek zainteresowania, żadnych maili, telefonów, nic...:-(:-( Cyganku, jak jeszcze możemy pomóc... ? :placz: Quote
elmira Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Neczka napisał(a):Coraz częściej nachodzą mnie myśli, że wiele naszych staruszków się nie doczeka...:shake: Patrząc na te ciągnące się w nieskończoność wątki, brak jakiegokolwiek zainteresowania, żadnych maili, telefonów, nic...:-(:-( Cyganku, jak jeszcze możemy pomóc... ? :placz: Neczko, nie załamuj się. Wiem, ze Wam najciężej, bo Wy na te psiaki patrzycie. Zawsze jest szansa. Tylko tak bardzo żal tych dziadków marznących. Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Neczka napisał(a):Coraz częściej nachodzą mnie myśli, że wiele naszych staruszków się nie doczeka...:shake: Patrząc na te ciągnące się w nieskończoność wątki, brak jakiegokolwiek zainteresowania, żadnych maili, telefonów, nic...:-(:-( Cyganku, jak jeszcze możemy pomóc... ? :placz: :glaszcze::glaszcze::glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
BasiaD Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cyganku wracaj na początek, niech się któryś domek nad Tobą zlituje... Quote
Recommended Posts