gagata Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Czganek powinien poczuC posła Suskiego i we własnym zakresie ciachnąc mu klejnoty...żeby głupot w TVN nie opowiadał...:angryy::angryy::angryy: Quote
ewatr Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Chore stawy + siwy pyszczek= wyrok? Cygan.... (549551413) - Aukcje internetowe Allegro Szpileczko ja Cygana tez cały czas wystawiam : Cyganek 8- letni pies z miłością w oczach ... to ze nie pisze to poprostu brak czasu ....:oops: ale jak juz jakiegos psa zaczynam wystawiac to robie to ze tak powiem do skutku :eviltong: ale jak Ty przejmujesz go to daj znac ...wystawie inna bide... Quote
BasiaD Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cyganek na 1 prosić cioteczki o domek! Quote
SZPiLKA23 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='ewatr']Szpileczko ja Cygana tez cały czas wystawiam : Cyganek 8- letni pies z miłością w oczach ... to ze nie pisze to poprostu brak czasu ....:oops: ale jak juz jakiegos psa zaczynam wystawiac to robie to ze tak powiem do skutku :eviltong: ale jak Ty przejmujesz go to daj znac ...wystawie inna bide... Ooooooooo dobrze:) narazie u mnie allegro mu sie skonczyło Quote
matinestka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 CYGANKU gdziez to Szczęście Twoje???? :bluepaw: Quote
Neczka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cyganek na wybiegu robi coraz to nowe podkopy :roll: Chyba szukamy domku, który ma ogród z podmurówką, albo mieszkanka :evil_lol: ...z koleżanką Agacią na spacerze :roll: Quote
Neczka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Cygankowi już się nawet z budy wychodzić nie chce... Właściwie to itak nie ma po co :-( Dlaczego tak jest ? Quote
Miśka84 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 .............................................................. Quote
SZPiLKA23 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Cyganek siedzi w budzie nie podoba mu sie ta wilgotna pogoda Quote
Lionees Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Cyganek siedzi w budzie nie podoba mu sie ta wilgotna pogoda Mi tez nie podoba sie taka zgniła pogoda...:shake: Quote
Recommended Posts