dysia-u Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 kto ?? ja???? hahahahahahhaha czy moja opona???? Quote
dysia-u Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='Pegaza']Be ja tu wpadne nawet jak jestem po 12 godzinach pracy.. ja poprostu wpadlam w nalog :eviltong: a Wy macie widocznie inne nalogi....:evil_lol:[/QUOTE] no ja tez mam jakieś jeszcze inne, ale zawsze wpadam i podążam szlakiem Darii a u niej w galerii to tak zawsze nagadane że specjalny czas musze poświęcić żeby to nadrobić Quote
Pegaza Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='dysia-u']no ja tez mam jakieś jeszcze inne, ale zawsze wpadam i podążam szlakiem Darii a u niej w galerii to tak zawsze nagadane że specjalny czas musze poświęcić żeby to nadrobić[/QUOTE] Widzisz Ula jak ja Ci szlaki przecieram.. bo Ty idziesz tym czarnym najtrudniejszym heheh trza isc na skroty jak Kasia haha Quote
FREDZIU Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Łał, Ula, salon jestem pod wrażeniem:crazyeye:warunki bardzo zachęcające:lol::lol: Quote
Pegaza Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='FREDZIU']Łał, Ula, salon jestem pod wrażeniem:crazyeye:warunki bardzo zachęcające:lol::lol:[/QUOTE] Ja juz salonik widzialam na nk.. sie rozwijasz kobieto..:) Quote
Paulinka10 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='dysia-u']hej Daria , a skąd u ciebie taki coolski baner????[/QUOTE] [quote name='Pegaza']Fajny mam nowy swiateczny dizajn nie:cool1: cora mi zrobila:cool1:[/QUOTE] A jakie Wy jesteście nowoczesne hihi co za teksty, sie uśmiałam Cześć dziewczyny,Ula salonik mega (mówiąc po nowoczesnemu żeby tu do Was pasować)serio jestem pod wrażeniem,zazdroszcze!!! Quote
Karolina. Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Pegaza']Hm..niech pomysle..:razz: czy ja Cie nie mam fb? hehe Ula ale news nie i co Ty na to powiesz? ja to choby detektyw..:cool1: wsio wynucham.. haha wiesz o kogo mi chodzi..;)[/QUOTE] Masz :cool1: A ja mam cię :cool1: Czyli już tak o mnie szybko nie zapomnisz skoro masz mnie na fb? Hehe :evil_lol: De, no podziel się o kogo ci chodzi bo ja nie w temacie, a też bym się w detektywa pobawiła :cool3: [quote name='Yorkomanka']Karola ja pamiętam ;)[/QUOTE] [quote name='FREDZIU']Karolina ja Cię pamietam:lol:[/QUOTE] Miło że jest do kogo wracać ;) [B]Ula[/B], salonik to masz mega profeska! Jakie ładne mebelki, no cudownie :) [QUOTE]Cześć dziewczyny,Ula salonik mega (mówiąc po nowoczesnemu żeby tu do Was pasować)serio jestem pod wrażeniem,zazdroszcze!!! [/QUOTE]Powinno być jeszcze na koniec: Ula, szacun! :evil_lol: Quote
Agucha Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Karolina.'] Powinno być jeszcze na koniec: Ula, szacun! :evil_lol:[/QUOTE] YO! :ylsuper::ylsuper::ylsuper: Swoją drogą - salonu ja też zazdraszczam! Taki metraż, taki komfort... uhhh! [B]Ulcia[/B], może mnie przygarniesz? :evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 dziewczyny tak sie naczytałam miłych słów że chyba nie zasne zresztą tak u nas wieje że to nie bedzie trudne miłe jesteście , naprawde Aga , ciebie przygarnąć?! no przecież ty już prawie ze mną mieszkasz hihihi światełko na gg nie gaśnie , szkoda że z tak daleka Quote
Agucha Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='dysia-u'] Aga , ciebie przygarnąć?! no przecież ty już prawie ze mną mieszkasz hihihi światełko na gg nie gaśnie , szkoda że z tak daleka[/QUOTE] Jeżeli widzisz światełko, znaczy się że jest dobrze :lol: U nas dziś wyjątkowo ciepło było. Quote
Pegaza Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Karola sekretow sie nie zdradza;)lub inaczej sama sie pobaw i moze cos ciekawego znajdziesz..;) Ula no nie wiedzialam ze masz sublokatorke;) Quote
dysia-u Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 jak widze mrugające światełko to sie ciesze nawet jak juz padam to musze zerknąc co tam słychać :multi: wiecie że cos mówią o sniegu na naszym terenie w święta :lol: ale czy można im wierzyć?! :mad: Quote
tigrunia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Oj mają nałogi, mają - różne, przeróżniaste :diabloti: Aaa czyli już wiem o co chodzi z tym salonem :multi: Tam gdzie był poprzedni teraz jest poczekalnia a na nowy wygospodarowałaś nowe pomieszczenie , tak ? :multi: Fajnie masz, fajnie. A ten salon jest w Twoim domu? Quote
dysia-u Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 nie w domu, to w pomieszczeniach firmowych mojego M w domu to nie cudowny interes. Dziś miałam klientów właśnie w domu bo jak mieszkają blisko to wolą tu, ale z tym sprzątaniem to potem siedem światów. Mówie wam jak u nas wieje. Nawet pies nie chciał wyjść, boi się że pewnie go porwie Sąsiad ma na posesji cos przykryte plandeką. Jejku jak wiatr nia szarpie, spać ciężko. sąsiada nie ma , wróci dopiero na swięta to bedziemy się z tym jeszcze mordować Quote
Paulinka10 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Szacuneczek:D U nas też wieje....a o śniegu to ja też słyszałam ale z deszczem...buuuu Quote
Agucha Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='dysia-u']jak widze mrugające światełko to sie ciesze nawet jak juz padam to musze zerknąc co tam słychać :multi: wiecie że cos mówią o sniegu na naszym terenie w święta :lol: ale czy można im wierzyć?! :mad:[/QUOTE] Dziś ciężko z tym mrugającym światełkiem było... eh Śnieg u nas zapowiadają na weekend. Wieje masakrycznie i być może śniegowe chmurzyska przywieje. Sic! Quote
chrupcia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Cześć Ula :) a ja się przyszłam pochwalić że u mnie biało :multi: :loveu: piękny biały krajobraz za oknem, aż chce się wyjść i wytarzać w śniegu :grins: dzisiaj rano jak wstałam lekko padało, a teraz już pięęęęknie :) oby tak już zostało !! Quote
dysia-u Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 kupiłam światełka, w sklepie świeciły , przyszłam do domu i ...nie świecą buuuuuu ale badziojstwo sprzedają buuuuuuuu Quote
Pegaza Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='dysia-u']kupiłam światełka, w sklepie świeciły , przyszłam do domu i ...nie świecą buuuuuu ale badziojstwo sprzedają buuuuuuuu[/QUOTE] Bo padne no czytam to komus swiatelko sie psuja haha znaczy Ula idz z reklamacja w koncu po drodze ich nie zepsulas..;) Quote
dysia-u Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 byłam , a jakże pan powiedział że może uszkodziły sie w transporcie , to znaczy mi sie uszkodziły , ch...a na to ja mu tylko zyczyłam żeby mu rybka nie zaszkodziła niech spada, nie dam se zepsuć nastroju okien co prawda nie umyłam ale spotkało mnie coś bardzo , bardzo miłego nie powiem wam , nawet nie pytajcie hihihi Quote
Pegaza Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 A to Ci h.. niech sie oscia udlawi;) no powiedz powiedz...:eviltong: Quote
Paulinka10 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Haha,lepiej z Ulą nie zadzierać...dobrze że ja tylko filety jem:) Bojowe kobity z Was;) Quote
dysia-u Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 a przecie ja taaak potulnie sie zachowałam aż sie nie mogłam nadziwić hihihi Quote
Paulinka10 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 No tak,tak bardzo swiątecznie,a w święta wszyscy sie mają kochać itd:diabloti: Quote
dysia-u Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/338/p1020921v.jpg/][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/592/p1020921v.jpg[/IMG][/URL] już tak jakby świątecznie pada śnieg huuuurrrraaa Quote
Recommended Posts