Paulinka10 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ale w jedna strone:eviltong:moje zazwyczaj lecą w różne strony...to dopiero wyczyn je łapać:evil_lol:i zawsze jakoś daje rade;) A dziś już śnieg,z naszej wiochy nie da sie wyjechać.... Quote
polok07111991 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='dysia-u']ooo odnalazłeś się masz piesia? tak polok do ciebie mówić to nie tego...jak cię zwą??[/QUOTE] Mnie zwa Krystian :D Piesia mam mam :D [quote name='Paulinka10']Ale w jedna strone:eviltong:moje zazwyczaj lecą w różne strony...to dopiero wyczyn je łapać:evil_lol:i zawsze jakoś daje rade;) A dziś już śnieg,z naszej wiochy nie da sie wyjechać....[/QUOTE] U mnie tez snieg , zimno jak na biegunie. Dla mojego Dinka pierwsza zima i powiem wam nawet lubi spacerowac i biegac po sniegu, ale jak mu zmarznie dupka to sam prowadzi do domu :D Quote
*Jot* Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 http://img97.imageshack.us/img97/6581/p1030039m.jpg a mój ulubieniec gdzie się tam chowa co ? :cool3: :loveu: Cześć Ulcia :) Ktoś tam czeka u mnie na Ciebie :D Quote
Agucha Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='*Jot*']http://img97.imageshack.us/img97/6581/p1030039m.jpg a mój ulubieniec gdzie się tam chowa co ? :cool3: :loveu: Gdyby nie ta blond czupryna to by Go nie było widać :lol: Quote
*Jot* Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Agucha']Gdyby nie ta blond czupryna to by Go nie było widać :lol:[/QUOTE] Dokładnie :evil_lol: Ulka chyba nie planowała rudego zgubić....:mad: :diabloti: Quote
dysia-u Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 cześć Aga, dawno cię nie widziałam zobaczcie jaka Mejsula nieufna, nawet pyszne smaczki jej nie skuszą woli ich nie zjeść żeby tylko nie wejśc do środka ale to jej problem bo musi sie przyzwyczaić, co z tego że już wiekowa hahahah w każdym wieku człowiek sie uczy a co to jest i dla kogo?! nooo chyba nie dla mnie?!!!!! a język to chyba mnie pokazała, człowiek kupi, przywlecze do domu i taaka wdzięcznośc , ech!!! nieee dalej nie wejde, nie ma mowy!!!!! Quote
ania90 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ha ha to teraz mamy takie same;) drzwi jej wyciag to moze sie szybciej przelamie:) Quote
dysia-u Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 ooo widzisz, dobry pomysł jeszcze ani raz nie weszła, małpiszon jeden Quote
dysia-u Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 po 3 godz podchodów wreszcie weszła teraz tam robi drzemke, nie chce wyjść oooo przewrotna naturooo Quote
Pegaza Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ula bo moze kolor jej nie odpowiadal haha moze wolala w roziu? haha Quote
dysia-u Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 no pewnie tak , ale skąd ja jej róz wytrzasne niech sie cieszy tym co ma!!!! mówie wam jaka u nas zimaaaaa sypie taaaki gęsty , gruby śnieg i zaś podjazd do odkurzania ech!!!! Quote
Pegaza Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='dysia-u']no pewnie tak , ale skąd ja jej róz wytrzasne niech sie cieszy tym co ma!!!! mówie wam jaka u nas zimaaaaa sypie taaaki gęsty , gruby śnieg i zaś podjazd do odkurzania ech!!!![/QUOTE] haha trza bylo szukac ... u nas tez sypie.. i ja na szczescie podjazdu nie musze odkurzac ale auto to jutro juz napewno musze;) Quote
dysia-u Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 a ty w czym wozisz swoje pupilki? siedzą ci grzecznie na kolankach? Quote
Pegaza Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='dysia-u']a ty w czym wozisz swoje pupilki? siedzą ci grzecznie na kolankach?[/QUOTE] ja mam w samochodzie taka torbe dla psow..ale masakra bo one w nim nie chca siedziec..mamy koncert Livki darmo;) i szczeze to jzu wole jak w niej nie siedza.. Pipi jezdzi bardzo grzecznie ale Livka ta to potrafi cisnienie dzwignac.. najpierw sa piski.. jęki..potem sie wspina ciagle po mnie..lize mnie a ja ją cigale musze glaskac i uspokajac.. Quote
dysia-u Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 noo to wiesz teraz jak wygląda jazda z atrakcjami dojrzałysmy obie do transporterka Quote
Pegaza Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ale moje i tak jezdza bez..chyba ze jade z nimi sama;)albo moj M juz nerwowo nie wytrzymuje z Liv.. Quote
dysia-u Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 a juz nie daj Bóg jak trzeba wycieraczki włączyć jakiego wtedy szału dostaje to opisĆ TRUDNO Quote
ania90 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 no widzisz musiala obadac co to jest ;) ha ha teraz to ma swoj drogi dom albo buda :eviltong: Quote
Pegaza Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='dysia-u']a juz nie daj Bóg jak trzeba wycieraczki włączyć jakiego wtedy szału dostaje to opisĆ TRUDNO[/QUOTE] Haha wycieraczki to nie ale kazde zatrzymanie auta np na swiatlach to ona juz gotowa do wyjscia.. a Pipi to by mogla w aucie mieszkac..ona spi i nic ją nie obchodzi. Quote
dysia-u Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 ale dzis cichoooo na dogo śnieg was zasypał czy co??!!! Quote
Pegaza Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='dysia-u']ale dzis cichoooo na dogo śnieg was zasypał czy co??!!![/QUOTE] no chyba tak..;) ja ciagle siedze na necie ale szukam ofert na wakacje.. i butow.. Quote
ania90 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Pegaza napisał(a):no chyba tak..;) ja ciagle siedze na necie ale szukam ofert na wakacje.. i butow.. he he ja to nawet jeszcze o wakacjach nie mysle za to M juz mysli Quote
Paulinka10 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Hej Mejsule:) Ula robiłam ostatnio te stripsy,teraz mi dzieci żyć nie dają....ale dobre;) Quote
dysia-u Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 pewnie że pyszne.moje jak wracają do domu to od progu wyniuchają że je robie nooo, ten już będzie prawie Quote
Recommended Posts