Pegaza Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='dysia-u']nooo, mnie od wczoraj jeszcze trzyma coś dobrego bym zjadła ale nie bardzo jest co dobrego uuuu[/QUOTE] a co takiego remontujesz? a ja hmm mam rodzynki w czekoladzie ale na jutro sobie zostawie jak sie bede slodko lenic;) Quote
dysia-u Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 mama robi generalny remont uchchchch mam wiejsk,a kiełbase , pewnie z musztardą ją wszamam aaaa mam jeszcze ptysie z bita śmietana myslisz że po tej wiejskiej kiełbasie i ptysiach przeżyje? Quote
Pegaza Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='dysia-u']mama robi generalny remont uchchchch mam wiejsk,a kiełbase , pewnie z musztardą ją wszamam aaaa mam jeszcze ptysie z bita śmietana myslisz że po tej wiejskiej kiełbasie i ptysiach przeżyje?[/QUOTE] Hm ja mysle ze po ptysiach moze byc Ci mdlo hehe Quote
FREDZIU Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Bo my Polskie baby już tak mamy, musimy sie nacharać przed świętami:evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 zawsze sobie powtarzam ,że czy ja te okna umyje czy nie to święta i tak przyjdą no to właściwie po co je zawsze myje?! ech! może faktycznie kto by te baby zrozumiał Quote
Pegaza Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Zebys snieg widziala i pierwsza gwiazdke przez nie.. to musza czyste hehe Quote
Agucha Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ja się zagapiłam, a teraz jest już za zimno i w nosie mam :lol: I tak wyjeżdżamy na święta, więc kto to będzie oglądał :) Quote
dysia-u Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 ale jak wrócisz to miała bys juz czyste aaaaa właściwie to masz racje tylko tam się nie zasiedz za długooooo Quote
tigrunia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Cześć Ula :multi: A co to za nowy salonik na nk widziałam?? :cool3: No i co w tej pace było byś pokazała ! :multi: Quote
dysia-u Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 A któż tooo???? Be????? no popiołu!!!!! a gdzieś ty sie podziewała dziewczyno? nie widziałaś gdzie Jolki?? zaginęła bez wieści! Quote
Pegaza Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 dysia-u napisał(a):A któż tooo???? Be????? no popiołu!!!!! a gdzieś ty sie podziewała dziewczyno? nie widziałaś gdzie Jolki?? zaginęła bez wieści! Ula jak widzisz one bez trudu znjaduja droge na dogo tylko im checi zwyczajnie brak by tu z nami pobyc..;) Quote
dysia-u Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 hej Daria , a skąd u ciebie taki coolski baner???? Quote
Pegaza Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 dysia-u napisał(a):hej Daria , a skąd u ciebie taki coolski baner???? Fajny mam nowy swiateczny dizajn nie:cool1: cora mi zrobila:cool1: Quote
FREDZIU Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 No co to za goście u Ulki????:crazyeye: Quote
dysia-u Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 sama nie mogłam poznać i uwierzyć nadal taka wiosenna pogoda i aż kusi jednak umyc te okna , ale zawzięłam sie i...nie umyje świat jeszcze przez nie widać Quote
Pegaza Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 dysia-u napisał(a):sama nie mogłam poznać i uwierzyć nadal taka wiosenna pogoda i aż kusi jednak umyc te okna , ale zawzięłam sie i...nie umyje świat jeszcze przez nie widać Dzisiaj o 5:30 slyszalam kosa..jak pieknie spiewal..na ogol slysze te ptaki rankiem i wieczorem wiosna..a tu grudzien i rano kos spiewajacy:) swiat sie zmienia..;) Quote
Karolina. Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='dysia-u']sama nie mogłam poznać i uwierzyć nadal taka wiosenna pogoda i aż kusi jednak umyc te okna , ale zawzięłam sie i...nie umyje świat jeszcze przez nie widać :evil_lol: I to mi się podoba :evil_lol: A mnie to jeszcze ktoś pamięta?! Quote
Pegaza Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Karolina. napisał(a)::evil_lol: I to mi się podoba :evil_lol: A mnie to jeszcze ktoś pamięta?! Hm..niech pomysle..:razz: czy ja Cie nie mam fb? hehe Ula ale news nie i co Ty na to powiesz? ja to choby detektyw..:cool1: wsio wynucham.. haha wiesz o kogo mi chodzi..;) Quote
tigrunia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 dysia-u napisał(a):A któż tooo???? Be????? no popiołu!!!!! a gdzieś ty sie podziewała dziewczyno? nie widziałaś gdzie Jolki?? zaginęła bez wieści! Ano Be :multi: Widziała Jolkę :p Jolka ma lenia ostatnimi czasy :roll: Pytałam o salonik Ula :mad: Pegaza napisał(a):Ula jak widzisz one bez trudu znjaduja droge na dogo tylko im checi zwyczajnie brak by tu z nami pobyc..;) Oj tam, oj tam :eviltong: Zaraz chęci brak - czasu raczej ;) Quote
FREDZIU Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='dysia-u']sama nie mogłam poznać i uwierzyć nadal taka wiosenna pogoda i aż kusi jednak umyc te okna , ale zawzięłam sie i...nie umyje świat jeszcze przez nie widać Ula:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz silną wolę, a czy w utrzymaniu diety też jesteś taka silna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Karolina ja Cię pamietam:lol: Quote
dysia-u Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 diety mówisz?....hahahahah a co to dieta??? hahahhahaha a moje ptysie a pyszny kabanosik na kolacje??? opna rośnie ale pocieszam sie że to dodatek do latek aha jeszcze słówko do Be bo pytała o mój salonik http://salonpupil.weebly.com/ Quote
Pegaza Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Be ja tu wpadne nawet jak jestem po 12 godzinach pracy.. ja poprostu wpadlam w nalog :eviltong: a Wy macie widocznie inne nalogi....:evil_lol: Quote
Recommended Posts