Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']dziewczyny zamawiam karme ze świata karm i chce dorzucić do koszyka MaCEDY , nie wiem tylko jakie polecacie
prosze piszcie bo zamawiam[/QUOTE]
cześć Ula
u mnie wszystkie Macedy znikają ekspresowo niezależnie od smaku:)

Posted

Ja zamawiałam w świecie karm i przysyłaka była u mnie za dwa dni :)

Cześć Ula:)
[url]http://img593.imageshack.us/img593/1827/dsc3252s.jpg[/url] Mejsi śliczna :loveu:

Posted

dziewczyny mieszkam ok 500 m od ośrodka zdrowia
wyobrażcie sobie że dwa dni temu było tam włamanie
poniszczony sprzęt,kartoteki , drzwi łomem pociachane
luuuuudzieee co na tym swiecie sie wyrabia
jak wieczorem miałam wyjśc z psem to mówie szczerze ciarki mi po plecach przeszły że gdzieś moga obserwować oczy wandala
strach , naprawde

Posted

[quote name='dysia-u']dziewczyny mieszkam ok 500 m od ośrodka zdrowia
wyobrażcie sobie że dwa dni temu było tam włamanie
poniszczony sprzęt,kartoteki , drzwi łomem pociachane
luuuuudzieee co na tym swiecie sie wyrabia
jak wieczorem miałam wyjśc z psem to mówie szczerze ciarki mi po plecach przeszły że gdzieś moga obserwować oczy wandala
strach , naprawde[/QUOTE]

No co Ty mówisz!!!daj spokój co to się teraz wyprawia:shake:

Posted

nikogutkooo niee ma
ale pewnie jak tylko wyłącze kompa i pójde spać na dogo rozszaleją sie dyskusje
dziewczynki czy nie mozna by tak troszke wcześniej tu zaglądać?!!
Bierzecie przykład z Marzki i nocami szalejecie po galeriach
ech!! ide spać, katar mnie męczy to i oczy łzawią
i nikogo kto by pocieszył
buuuuuu

Posted

Cześć Ulu!

Nadrobiłam zaległości, i muszę Ci powiedzieć że super się prezentowałaś na imprezie! :p

I przy okazji przyszłam Cię pocieszyć, i życzyć zdrowia! :multi:

Posted

nooo prosze! jak sie tylko troszke upomnieć to od razu ktos sie znajdzie chętny do pocieszenia
u nas tak pogoda że mozna czuć sie zdezorientowanym ;wiosna to czy co innego
iecie ja to chyba w jakimś kryminalnym swiecie żyje
nigdy tu sie tak nie działo
wczoraj była policja u sąsiada, matkooo te kryminalne sprawy cos za często sie zdarza
sąsiad podżyrował kredyt swojej siostrze a ona nie płaci i juz komornicy za nim latają
no to chłop wezwał policje
no i bądż tu człeku zdrowy

Posted

Ula u nas tez byla wczoraj policja pietro wyzej po dziecko ktore ojciec nie chcial wydac matce mial ja caly tydzien u siebie mieszka z matka swoją i ciagle tam sa awantury bo leser nie pracuje i ta matka go utrzymuje..
i jak mial tą mala to co chwile slyszalam jak ta mala placze nie wiem co oni jej robili ale wczoraj jak slyszalam na klatce awanture o te dziecko nie wytrzymalam i powiedzialam tej matce ze ma zabrac te dziecko bo ciagle slysze placz..
2 sasiadki to jeszcze potwierdzily i matka poleciala po policje i dziecko ma spowrotem a ten nademna poszedl wieczorem sie schlac i w nocy sie awanturowal z matka
ja to dopiero mam zycie majac takim wariatow nad sobą eh..gdybym miala kase to bym szukala innego mieszkania a tak sie musze tutaj meczyc..buuu mnie tez pociesz troche buuu;)

Posted

Daria bardzo ci współczuje bo w takiej sytuacji trudno coś właściwego zrobić
dziecka żal bo ono o swoje sie nie upomni, a matka moze nie zdaje sobie sprawy że dziej mu sie krzywda
a z kolei mieć na pieńku z takim draniem to też nie fajnie
masz domek na działce to zawsze masz odskocznie od wariatkowa

Posted

Wlasnie Ula dlatego czekam z uteskieniem na te te cieple dni by moc tam jechac..
co do matki to masz racje pewnie nie wiedziala ze sie jej krzywda dzieje..
a co do tego wariata to troche mam obawy zeby mojej mlodej cos nie zrobil wiesz z zlosci ze sie wtracilam a bo to czlowiek z nerwach nie wytrzymie a potem po wszystkim zaluje ale znow moze pomoglam temu dziecku zeby byl z matka
byleby nie zaszkodzilam swojemu:roll: sama nie wiem czy dobrze zrobilam..

Posted

No jej wczoraj powiedzialam ze ma ich omijac ..bo to nigdy nie wiadomo co moze mu strzelic do lba..:roll:
a jak wychodze na 10 godzin do roboty to potem czlowiek sie przejmuje..a jeszcze mojego teraz nie ma bo jest w sanatorium to wcale.. mala w zasadzie jest ciagle sama..

Posted

[B]Witanko wiosenne :lol:

Ula[/B], na imprezie wyglądałaś jak 18-stka ;)
Szukałaś sukienki, a wystąpiłaś w tuniczce... i powiem Ci, że lepiej nie mogłaś wybrać ;)

Mejsulkę strzygłaś ostatnio czy tak fajnie odrasta?

Co do takich klatkowych zbirów - trzeba mówić jak widzi się, że coś złego się dzieje - tym bardziej dziecku- ale lepiej robić to "pod ladą"... niestety, taka rzeczywistość:angryy: