Valeur248 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jej, taka mała, zupełnie bezbronna. A oczka to ma zabójcze:-( Quote
Charly Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 bardzo jest biedna. biedna i zabiedzona. teraz się otworzyla. ale tylko po to zeby dowiedziec się, ze nie, ze nie zostanie zabrana. ze glaszczę ją i tulę a potem odnoszę z powrotem do boksu. ona nie piszczy. ona placze, nie tak sobie wzruszająco jak szczeniaczek. przerazliwie. taki placz trzęsący się caly. taki; ja juz nie mogę, nie moge nie mogę juz:-(:-(:-( [IMG]http://images40.fotosik.pl/65/4a549b980602d679med.jpg[/IMG] Quote
koss Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 W jakim wieku jest ZOSIA, ( ale nie tak na oko), czy jest zdrowa?- dziewczyny jezeli mozecie bardzo prosze sprawdzcie to -tak rzetelnie -to wazne. Quote
koss Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Prosze sprawdz -ale to duzo ..kurcze ...byłby ..domek( i to sprawdzony, recze..) ...ale Pa:shake:ni straciła niedawno piesa -będzie sie bała,ze straci znowu -ale popytaj i wet. -poza tym idealnie pasuje do mojego domku. Quote
Charly Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Zosia jest pod opieką lekarską. Jaka jest diagnoza nie wiem. Te informacje mozna uzyskac u pani kierowniczki. wiek? wedlug mnie 10 na pewno. zapytam weterynarza o jej wiek Quote
koss Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 posty przeskakuja -na poprzedniej stronie piszę o ewn. domku dla Zosi Quote
Charly Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='koss']Prosze sprawdz -ale to duzo ..kurcze ...byłby ..domek( i to sprawdzony, recze..) ...ale Pa:shake:ni straciła niedawno piesa -będzie sie bała,ze straci znowu -ale popytaj i wet. -poza tym idealnie pasuje do mojego domku.[/quote] o jejku. ale zoska dalaby jej tyle uczucia. ona jest bardzo uczuciowa. jak laleczka. cisnie się na kolana. tuli jak dzieciak. nie jest mloda niestety:-( Jednak- Zoska jest energiczna. W lesie bawi się jak szczeniak. Biega, skacze. Na początku nie chodzila wcale. Myslalam, że będzie tylko dreptac. Ale ona jest pelna zycia, tylko jescze nadal wystraszona. Domek który wezmie Zoskę dostanie cudnego psa do "opracowania";). Tzn. ją trzeba duzo tulic, mówic do niej, przebywac z nią:) Wtedy szybciutko się otwiera i jest radosna. Quote
nescca Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Zosia jest słodka...... spij Zosiu .... na pewno jeszcze będziesz miała swojego ludzia. Quote
Charly Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 jadę dzis do Zoski i zobaczę jak się miewa i Koss dopytam o co pytałaś. Quote
Charly Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Więc Zoska ma ok. 8 lat. I ma zmiany skórne, na co jest leczona.Nie będzie wydana przed koncem leczenia. Także gdyby ta pani mogla poczekac i to bylby TEN domek to:lol: Quote
Charly Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Zoska jest coraz fajniejsza. Jest cudna po prostu. Az nie chce się wierzyc, że kilka spacerkow kilka glaskow tyle moze zdzialac. ech- schroniskowe bidy są the best:multi::multi::multi: pewnosc siebie powraca sunieczce. Dzis juz nie w kącie boksu na betonie, tylko w samym srodku na poduszecce sobie siedzi Zosieczka. Macha ogonkiem .Podbiega do krat i wyraz buzinki inny juz. wspaniala metamorfoza. Kto chce byc wspanialym i dumnym czlowiekiem i obserwowac błyskawiczne przemiany tej sunieczki u siebie w domu?:lol: Mysle ze za 2 tyg. sunieczka powinna pokazac takze poprawe stanu skory i wtedy można będzie myslec o ewentualnym wyjsciu. chętne domki, zglaszac się proszę zeby nie ukmnęlo: Zosia ma 8 lat:) Quote
Valeur248 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Wierzyć się nie chce, że aż 8 lat. :diabloti: Quote
Charly Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 hihih no. w lesie biega i zachowuje się jak mysliwski pies:eviltong: Quote
koss Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 SPOKOJNIE -TO NIE JEST PEWNE-ALE OBIECUJE ,POPRACOWAC NAD PANIA -NA RAzIE CZEKAM AZ MINIE PIERWSZE UDERZENIE PO SMIERCI JEJ PIESA...martwi mnie tylko wiek:-(ZOSI . Jak cos bede wiedziała cos konkretnego -odezwę:cool1: sie Quote
Charly Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 8 lat dla psa jej wielkosci to przeciez kwiat zycia. przy dobrej opiece pozyje jeszcze i drugie tyle. moj maly z Krzyczek jaki byl staruszek:evil_lol:- a teraz też go oceniają na jakies 8. Zachowuje się jak mlodziak. energii az nadto:) a poza tym wiadomo w czym rzecz.. Quote
kordonia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Koss,a wjakim miescie byłby to dom? :) Quote
Charly Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 nocną porą o domku śni Zosienka.. [IMG]http://upload.miau.pl/3/181738.jpg[/IMG] Quote
koss Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Z trzech podesłanych piesów -Pani podoba się Zosia:p...ale nie powiedziała jeszcze ..tak ..Jej pieso umarł zaledwie tydzień temu -musze dać jej czas..a domek obok mnie ,ulicę dalej -Gdynia:razz: Quote
Charly Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Dzisiejsza spacerkowa Zoska. Dzięki za super ujęcia Kordonia:loveu: Zoska nie bardzo czai o co chodzi w tych spacerkach. Ona chce być przy "swojej" pańci po prostu i nie rozumie po co te inne psy...po co wracać do boksu z powrotem. Małe oczka patrzą i sie dziwują...:-( Zośka jest z tych psiaków, które w nowym domku wskoczą do swojego koszyczka i będą tam leżeć jakby od zawsze juz były..... A jak na razei Zoska jakby od zawsze juz... -jest w schronisku. I nikt nie interesuje się nią, bo jest " brzydka"...Tak mówią..Nie wiem czy jest brzydka. Mnie osobiscie wydaje się, ze jest sliczna. Slodka, cudowna, kochająca. Pies po przejsciach. Pies z serduszkiem pełnym bólu i miłości. Dla mnie takie są najpiękniesze... [IMG]http://upload.miau.pl/3/183819.jpg[/IMG] Nie bój się Zosiu nie bój się...to tylko Ewcia z aparatem.. [IMG]http://upload.miau.pl/3/183827.jpg[/IMG] Zoska potrafi mówic. wystarczy jej słodzić i ona zaczyna rozmawiać.. Quote
mru Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ojej.... jaka słodziutka :) nie jest brzydka! KOss powiedziała, że tej pani się spodobała, a miała 3 do "wyboru"! :) ha! Quote
Charly Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 wystarczy przykucnąć i Zoska gramoli się na kolana.... (nikus oczywiscie tez chce zawsze;)) [IMG]http://upload.miau.pl/3/183849.jpg[/IMG] Quote
mru Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ona jest tak okropnie smutna i zagubiona. domu domu domu! :( Quote
Recommended Posts