Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli w sumie przede wszystkim się te dwa wielkością różnią. CHyba większy wole ;p
Przede wszystkim do nauki łapania żeby się nadawał :) To chyba przy hero xtra zostane, skoro większe, to się pewnie i rzuca latwiej i łapie xD

Możecie jakieś linki dać?? :D

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Victoria']Czyli w sumie przede wszystkim się te dwa wielkością różnią. CHyba większy wole ;p
Przede wszystkim do nauki łapania żeby się nadawał :) To chyba przy hero xtra zostane, skoro większe, to się pewnie i rzuca latwiej i łapie xD

Możecie jakieś linki dać?? :D[/QUOTE]

do czego linki? do sklepu? tu np: [URL="http://www.whippy.pl/latajace-dyski-dogfrisbee-c-16.html"]whippy[/URL]
są też na allegro, ale na whippy jest taniej, a teraz jest promocja na niektóre kolory :)

Posted

[quote name='madziulik_13']Gdyby ktoś chciał 3 fastbacki i hero xtra - w komplecie - zapraszam na pw ;)[/QUOTE]

Masz zatkaną skrzynkę, a ja bym się chciała zorientować, jaka cena Cię interesuje, i czy zestaw to 3 fastbacki + 1 hero xtra? :cool3:

Posted

Ja trenuję z moim psem już jakiś czas dogfrisbee i teraz mamy dysk gumowy z trixie. Jak pisali już inni - jest bardzo fajny do przeciągania, trochę gorzej lata. Teraz chcialabym kupić kolejne dyski, troszkę twardsze, ale żeby nie zrobily psu krzywdy, bo ma delikatną szczękę. Zastanawiam się nad Fastback i CS, co lepsze?

Posted

[B]WhyI[/B]
a w ogóle możliwe jest tak rzucic trixi zeby pies złapal?? ;>
mowie o takim normalnym rzucie, gdzie pies goni talerzyk, a nie najpierw biegnie a dopiero potem rzucamy xd

Posted

a to ja jakaś ułomna jestem xDD

Chyba się na te fastbacki skusze - cena zachęca ;]

Wiecie może jakie one mają wymiary..?chodzi o te: [url]http://dogfrisbee.pl/pl/p/FASTBACK-MISPRINT/75[/url] (nawet nie wiem czy sie czyms roznia od tych co WhyI pokazywała.. xP

Posted

[quote name='Victoria']a to ja jakaś ułomna jestem xDD

Chyba się na te fastbacki skusze - cena zachęca ;]

Wiecie może jakie one mają wymiary..?chodzi o te: [url]http://dogfrisbee.pl/pl/p/FASTBACK-MISPRINT/75[/url] (nawet nie wiem czy sie czyms roznia od tych co WhyI pokazywała.. xP[/QUOTE]

te dyski mają średnicę 23-24 cm

Posted

[quote name='WhyI?']Ja trenuję z moim psem już jakiś czas dogfrisbee i teraz mamy dysk gumowy z trixie. Jak pisali już inni - jest bardzo fajny do przeciągania, trochę gorzej lata. Teraz chcialabym kupić kolejne dyski, troszkę twardsze, ale żeby nie zrobily psu krzywdy, bo ma delikatną szczękę. Zastanawiam się nad Fastback i CS, co lepsze?[/QUOTE]

Csy szybko się psują ale fakt, dobrze latają. Niedawno zakupiłam 3 fastbacki i jestem bardzo zadowolona. Może nie są to super wytrzymałe dyski ale świetnie latają. Z CSów już zrezygnowałam, bo mój pies je zbyt szybko niszczył.

Posted

ostatnio była mowa o Hero Pup i Hero Atom. więc dla zainteresowanych-dyski [B]nie[/B] zostały wycofane z produkcji, tylko czasowo wstrzymane. być może Hero Atom pojawi się na lato/jesień, ale nie jest to nic pewnego

Posted

[quote name='WhyI?'][B]HexaWHWT -[/B]dzięki, a gdzie kupowałaś?[/QUOTE]

CSy czy fastbacki? ;) CSy zamawiałam na dummik.pl polecam stronkę. Odbierałam dyski osobiście i kobieta na prawdę świetna. Szybko wszystko i w ogóle. A fastbacki kupiłam na DCDC we Wrocławiu. Można je również nabyć na dogfrisbee.pl w atrakcyjnej cenie.

Posted

[quote name='Victoria']no wlasnie wyzej jest link do dogfrisbee. Teraz są tańsze z błędami w nadruku.. Kurcze nie moge sie doczekac kiedy przyjda ;][/QUOTE]

Tak, mam 3 takie z błędnymi nadrukami jednakże ten nadruk który jest pokazany na stronie nieco się różni od tych, które mam. Ale to nieistotne ;) fajne dyski, świetnie latają i kolory ładne. Szczególnie niebieski. :loveu:

Posted

[quote name='Victoria']wzielam 2 zolte, niebieski i czerwony ;p pomaranczu juz nie bylo..

ojtamojtam nie liczy sie napis ;][/QUOTE]

pomarańcz fajny całkiem był. Dokładnie. ;)