Victoria Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Czyli w sumie przede wszystkim się te dwa wielkością różnią. CHyba większy wole ;p Przede wszystkim do nauki łapania żeby się nadawał :) To chyba przy hero xtra zostane, skoro większe, to się pewnie i rzuca latwiej i łapie xD Możecie jakieś linki dać?? :D Quote
motyleqq Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Victoria']Czyli w sumie przede wszystkim się te dwa wielkością różnią. CHyba większy wole ;p Przede wszystkim do nauki łapania żeby się nadawał :) To chyba przy hero xtra zostane, skoro większe, to się pewnie i rzuca latwiej i łapie xD Możecie jakieś linki dać?? :D[/QUOTE] do czego linki? do sklepu? tu np: [URL="http://www.whippy.pl/latajace-dyski-dogfrisbee-c-16.html"]whippy[/URL] są też na allegro, ale na whippy jest taniej, a teraz jest promocja na niektóre kolory :) Quote
madziulik_13 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Gdyby ktoś chciał 3 fastbacki i hero xtra - w komplecie - zapraszam na pw ;) Quote
evel Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='madziulik_13']Gdyby ktoś chciał 3 fastbacki i hero xtra - w komplecie - zapraszam na pw ;)[/QUOTE] Masz zatkaną skrzynkę, a ja bym się chciała zorientować, jaka cena Cię interesuje, i czy zestaw to 3 fastbacki + 1 hero xtra? :cool3: Quote
madziulik_13 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) Nie mam czasu oczyścić jej - napisz na gadu 3554674 :) ed; już powinno być ok ed2 ; NIEAKTUALNE ;) Edited June 5, 2012 by madziulik_13 Quote
WhyI? Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ja trenuję z moim psem już jakiś czas dogfrisbee i teraz mamy dysk gumowy z trixie. Jak pisali już inni - jest bardzo fajny do przeciągania, trochę gorzej lata. Teraz chcialabym kupić kolejne dyski, troszkę twardsze, ale żeby nie zrobily psu krzywdy, bo ma delikatną szczękę. Zastanawiam się nad Fastback i CS, co lepsze? Quote
evel Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Jeśli pies nie okaże się krokodylem ;) to ja polecam Fastback Flex. Quote
WhyI? Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dzięki, chodzi o taki : [URL]http://dogfrisbee.pl/pl/p/FASTBACK/74[/URL] ? Quote
Victoria Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [B]WhyI[/B] a w ogóle możliwe jest tak rzucic trixi zeby pies złapal?? ;> mowie o takim normalnym rzucie, gdzie pies goni talerzyk, a nie najpierw biegnie a dopiero potem rzucamy xd Quote
WhyI? Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Tak, da się :) Normalnie, pies biegnie, a ja mu wtedy rzucam i lapie :) Mówię o trixie gumowym :) Quote
Victoria Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 a to ja jakaś ułomna jestem xDD Chyba się na te fastbacki skusze - cena zachęca ;] Wiecie może jakie one mają wymiary..?chodzi o te: [url]http://dogfrisbee.pl/pl/p/FASTBACK-MISPRINT/75[/url] (nawet nie wiem czy sie czyms roznia od tych co WhyI pokazywała.. xP Quote
WhyI? Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ogólnie to są te same co ja pokazywalam, ale mają jakieś bledy w nadruku (pewnie inne napisy i tyle) :-) :-) Quote
Victoria Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 a no to ok :) bo jest tam jeszce jeden wyraz w nazwie i to mnie zmyliło xD powinny one być dobre dla 10kg?? Quote
Victoria Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 są do tego sklepu jakies kody rabatowe?? ;> :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='Victoria']a to ja jakaś ułomna jestem xDD Chyba się na te fastbacki skusze - cena zachęca ;] Wiecie może jakie one mają wymiary..?chodzi o te: [url]http://dogfrisbee.pl/pl/p/FASTBACK-MISPRINT/75[/url] (nawet nie wiem czy sie czyms roznia od tych co WhyI pokazywała.. xP[/QUOTE] te dyski mają średnicę 23-24 cm Quote
Victoria Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ooo to akurat :) zamówiłam 4 :D pomarańczowych już nie ma :( Quote
HexaWHWT Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='WhyI?']Ja trenuję z moim psem już jakiś czas dogfrisbee i teraz mamy dysk gumowy z trixie. Jak pisali już inni - jest bardzo fajny do przeciągania, trochę gorzej lata. Teraz chcialabym kupić kolejne dyski, troszkę twardsze, ale żeby nie zrobily psu krzywdy, bo ma delikatną szczękę. Zastanawiam się nad Fastback i CS, co lepsze?[/QUOTE] Csy szybko się psują ale fakt, dobrze latają. Niedawno zakupiłam 3 fastbacki i jestem bardzo zadowolona. Może nie są to super wytrzymałe dyski ale świetnie latają. Z CSów już zrezygnowałam, bo mój pies je zbyt szybko niszczył. Quote
motyleqq Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ostatnio była mowa o Hero Pup i Hero Atom. więc dla zainteresowanych-dyski [B]nie[/B] zostały wycofane z produkcji, tylko czasowo wstrzymane. być może Hero Atom pojawi się na lato/jesień, ale nie jest to nic pewnego Quote
HexaWHWT Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='WhyI?'][B]HexaWHWT -[/B]dzięki, a gdzie kupowałaś?[/QUOTE] CSy czy fastbacki? ;) CSy zamawiałam na dummik.pl polecam stronkę. Odbierałam dyski osobiście i kobieta na prawdę świetna. Szybko wszystko i w ogóle. A fastbacki kupiłam na DCDC we Wrocławiu. Można je również nabyć na dogfrisbee.pl w atrakcyjnej cenie. Quote
Victoria Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 no wlasnie wyzej jest link do dogfrisbee. Teraz są tańsze z błędami w nadruku.. Kurcze nie moge sie doczekac kiedy przyjda ;] Quote
HexaWHWT Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='Victoria']no wlasnie wyzej jest link do dogfrisbee. Teraz są tańsze z błędami w nadruku.. Kurcze nie moge sie doczekac kiedy przyjda ;][/QUOTE] Tak, mam 3 takie z błędnymi nadrukami jednakże ten nadruk który jest pokazany na stronie nieco się różni od tych, które mam. Ale to nieistotne ;) fajne dyski, świetnie latają i kolory ładne. Szczególnie niebieski. :loveu: Quote
Victoria Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 wzielam 2 zolte, niebieski i czerwony ;p pomaranczu juz nie bylo.. ojtamojtam nie liczy sie napis ;] Quote
HexaWHWT Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='Victoria']wzielam 2 zolte, niebieski i czerwony ;p pomaranczu juz nie bylo.. ojtamojtam nie liczy sie napis ;][/QUOTE] pomarańcz fajny całkiem był. Dokładnie. ;) Quote
Recommended Posts