Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą skończył się pierwszy odcinek. Następny za tydzień. Oglądał ktoś może? Fragment nawet nagrałam ;) Co prawda mam mieszane uczucia, ale...:)

[SIZE=1]PS:Jeśli taki wątek już istnieje to proszę mi podać link, bo wyszukiwarka mi nie działa, a mogłam przeoczyć...[/SIZE]

Posted

Ja też to oglądałam najpierw 'top dog' a później to i jakoś bardziej do gustu przypadł mnie ten pierwszy.Ale zobaczymy może dlatego że to pierwszy odcinek i nie do końca wiem o co tam chodzi..:roll:

• 2 weeks later...
Posted

mi się nie podoba :shake: uczestnicy na moje oko chcą zgarnąć tylko nagrodę, błędy robią takie, że nawet ja bym takich nie zrobiła... np. kołtuny na brzuszku facet rozczesywał metalowym zgrzebłem, a później grzebieniem - pies skowyczał, a ten dalej robił to samo. I w ogóle takie dziwne, bardzo nie podoba mi się ta atmosfera :shake:

• 2 months later...
Posted

Ja oglądałam większość odcinków.Ludzie różni i z różnym doświadczeniem.Polubiłam Artista(czarnoskóry chłopak), na początku bardzo się stresował ale widać że miał serce bardzo otwarte na psy i pzrejmował się ich losem i sporo się nauczył podczas trwania programu.Niektóre konkurencje dziwne i mnie zaskakiwały tj strzyżenie psów ze schorniska i ten kto swojemu psiakowi nie znajdzie domu albo znajdzie go ostatni to odpada- to było głupie ale na szczęście się okazało,ze nie było to tak jak miało być i sprawdzało ich serce dla psiaków. Program się juz skończył, lecą teraz powtórki od pierwszego odcinka.
Wygrała osoba za która byłam mimo błedów jakie robiła.Dla mnei program fajny i pozytywny.

Posted

Aha, dzięki :) Tak szczerze to myślałam, że wygra ta, ta...ta pani, hm, z największym doświadczeniem, nie wiem jak to ująć :evil_lol: Blondynka taka, co większość ras czesała nie raz i w sumie często to powtarzała jak dostawała taką czy taką rasę. Ale na początku to kibicowałam temu 'od pudli', potem zaczął mnie denerwować :lol: i zaczęłam temu przy kości co był chyba najbardziej delikatny w stosunku do psów i w ogóle wyglądał całkiem sympatycznie :lol: Ale niestety odpadł :mad:

[quote name='Kisses_xox']Ponawiam pytanie...[/quote]
Skończył się, ale teraz zaczęli puszczać od początku.

Posted

"Nazwałem go trójnóg" :lol::lol::lol: I ten pies był z jednej strony obstrzyżony i pofarbowany a z drugiej nie :lol::lol::lol: Jakby mi takie coś zrobił to bym go chyba z nożem ganiała :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Guest Agata_B
Posted

Ja kibicowałam tej pani z dużym doświadczeniem :)

Posted

Ja też ją lubiłam, byłam pełna podziwu dla jej pracy bo bardzo ładnie robiła psy ale wg mnie Artist zrobił wielkie postępy, ma potencjał i super sobie radził z nowymi sytuacjami.

Posted

[IMG]http://blogs.discovery.com/photos/uncategorized/2008/06/22/three_before_judges.jpg[/IMG]
Artist to jest po prawej, tak? No to on mnie wkurzał :diabloti: Zresztą każdy z tych trzech na focie mnie wkurzał, ale co tam :evil_lol:

Posted

tak Artist ten po prawej, ja go polubiłam ale oni wszyscy galdali tam momentami głupoty to trzeba wybaczyć bo to reality show:evil_lol: Ten w środku mnie wnerwiał bo pomimo tego ze bardzo ładnie robił psy wyniosły i uważał się za najlepszego tam, a ten z lewej tez taki dziwny

Posted

[quote name='Ilka21']tak Artist ten po prawej, ja go polubiłam ale oni wszyscy galdali tam momentami głupoty to trzeba wybaczyć bo to reality show:evil_lol: Ten w środku mnie wnerwiał bo pomimo tego ze bardzo ładnie robił psy wyniosły i uważał się za najlepszego tam, a ten z lewej tez taki dziwny[/quote]

Zgadzam się :razz: On uważał,ze skoro czesze psy "gwiazd" to jest już wogóle naj,naj,naj :roll:

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Dynamique']Zgadzam się :razz: On uważał,ze skoro czesze psy "gwiazd" to jest już wogóle naj,naj,naj :roll:[/quote]
Ja również :cool3: no ale talent miał;)

Posted

Fajnie, że wygrał Artist :lol: Mnie najbardziej się podobał odcinek z psami ze schroniska :loveu: Artist wybrał najbiedniejszego psa, trudnego do doprowadzenia do 'porządku', odesłał swoich ludzi do przeciwnika, bo chcieli suczkę, a on miał psa, mimo że osoba, która jako ostatnia znajdzie dom dla swojego podopiecznego miała odpaść :lol: