Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Duffel szaleje za nią z jednego powodu-ma związek z jedzeniem :cool3:[/quote]

To tak jak Lenka :evil_lol:

[quote name='aina155']A to Fiona z innego- da sie ja aportowac :evil_lol:[/quote]

W życiu mojemu psu by to do głowy nie przyszło :evil_lol:

Posted

Ale tu nagadane, ale zdjęcia są parę stron wcześniej nawet, szok! :crazyeye: :evil_lol:

[URL]http://images39.fotosik.pl/173/db7fed676fb5bde3.jpg[/URL]
Jaki skrzywdzony pies :shake: :mad:

I świeczka dla suczki znajomej. Przykro.
[']

Posted

[B]Cavy[/B] Bo ja sie nad nia regularnie znecam :diabloti: Zabieram jej zabawki.

Suczka miala raka- okazalo sie niedawno, ze miala tez przerzuty na watrobe. Wczorja wlascicielka podjela decyzje o zakonczeniu jej cierpienia.

Posted

Niestety też mam doświadczenie z nowotworem i przerzutami...
Współczuję tej osobie doświadczeń i konieczności podjęcia takiej decyzji. Ale.... może lepiej teraz niż czekać i wszelkimi sposobami próbować na siłę przedłużać życie cierpiącej istocie.

Ale smutno tu się zrobiło...

Posted

Juz: otworzylam bazarek. Link do bazarku na watku Swinki.

Ale ja nie ma dzis dobrych wiesci- Fiona ma pchly :angryy::angryy::angryy: Pojecia nie mam czemu- gada miesiac temu pryskalam wiec preparat powinien dzialac jeszcze. A tu dzis patrze jedna po niej skacze :mad::cool1:

Chcialam isc do sklepu- kupic ten, co wczesniej uzywalam, ale pada i nawet jak spryskam to mi wszystko splucze :angryy::angryy::angryy:

Posted

No, ja sie do obrozy przekonac cos nie moge ;) Wiec uzywam taki zakraplaczy w ampulkach (tylko ze ze 4 m-ce temu wylalam ostatnia i ostatnio uzylam, co innego). No bo Fiona pryskajacyh tez sie boi stad te ampulki, a i ja nie mam problemu z zaaplikowaniem tego. No i calego psa nie trzeba pryskac tylko na kark wystarczy.

Posted

Sprobuj koniecznie- naprawde wygodne sa.

No wlasnie- to jest kolejny powod dla ktorego wole krople. A i krople nie splukuja sie z woda, bo przechodza do krwi (ale, niestety, dopiero po 48 godzinach mozna psa kapac, a tu caly czas pada :cool1:)

Az za bardzo- tym razem przegiela :eviltong: