Kosmaty Gałganek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='aina155']W cale nie tak zle- tylko nie wyslałam pracy, dzis musze po powrocie do domu wyslac. Wczoraj nie dałam rady jej dokonczyc[/quote] Ale piszesz o pracy licencjackiej? Quote
aina155 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Tak. Najgorsze jest to ze szukalam dzis kabla do aparatu w pracy i nie ma :roll: Nie wiem, czy ja go zgubilam, czy co :roll: Zbieram sie mentalnie zeby wyslac. Boje sie po prostu. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='aina155']Niech to ktos za mnie wysle.[/quote] Ja wyślę, dawaj :eviltong: Nie bój się, wszystko będzie w porządku :buzi: Quote
aina155 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Wysłaalm. Bylam z Fiona na lace- rozwalila jezyk, usialam opatrywac. Wracalam cala upaprana we krwi :roll: Quote
aina155 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Moj pies jest trefny- w kolko sobie cos robi :roll: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='aina155']Moj pies jest trefny- w kolko sobie cos robi :roll:[/quote] To ma coś ze mnie :evil_lol: Nie dość, że mnie ta kostka boli, to zrobiłam dzisiaj taki gwałtowny zwrot, że coś mi w kolanie zatrzeszczało :crazyeye: Do teraz jej czuję Quote
aina155 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [B]Ania![/B] Gratuluje :evil_lol: [B]Darianna [/B]Podejrzewam ze albo patykiem (jak go obdryzala) albo, jak sie pasla to trawa przeciela. W kazdym razie rany nie udalo mi sie znalesc wiec nie wiem skad to cieklo. Quote
aina155 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 To dopiero zdolny piesek. Tata tez zdolny :eviltong: U nas juz powoli przechodzi na szczescie. Quote
bonsai_88 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Mój poprzedni pies kiedyś w pełnym pędzie się potknął i... ugryzł się w język :evil_lol:. Mój tata po "reanimcji" wyglądał jakby z rzeźni wracał :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='bonsai_88']Mój poprzedni pies kiedyś w pełnym pędzie się potknął i... ugryzł się w język :evil_lol:.[/quote] Wywalają zawsze te ozory i potem jest taki skutek :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='aina155']Nie maja co z nimi zrobic[/quote] Może im uciąć? :diabloti: Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Wniosek z tego, ze jeszcze troche i odetniemy im wiekszosc czesci ciala, bo sa zbedne :diabloti: Ale sie denerwuje- po 12 ide do schronu rozmawiac o suni. Trzymaj kciuki zeby wyglad oka byl wynikiem uraz lub wada wrodzona. No, a ewentulanie jesli to jest wynik choroby, to zeby nie przeszlo na drugie oko. Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [B]Bonsai88[/B] nie wkurzaj mnie :mad:Pewnie ze masz trzymac kciuki. Normalnie bardziej sie denerwuje chyba niz przed adopcja Fiony :diabloti: Kciuki od 12-13.30 Bede trzymac. Wreszcie sie Birma ucieszy-jak sie Bianki pozbedzie :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Rozumie, że ja już trzymać nie muszę :diabloti:... A na poważnie - ja będę trzymać kciuki do południa, żeby z sunią wyszło, a ty trzymaj od 17.00, żeby Bianeczka miała dom bez wrednej, tłamszącej ja Birmy :razz: Quote
DorkaWD Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No i jestem :diabloti: Nie bić! I jak adopcja? Mam nadzieję,że wreszcie znalazłaś ten kabelek :evil_lol: Suńki jestem ciekawa ogromnie, oby tylko wujek jej się spodobał :lol: Twojego "potwora" - Fiony coś mało... :mad: Kaszelkiem, katarkiem, wysłaniem pracy u mnie się nie wykpisz :eviltong: Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Dziewczyny sukces :multi::multi::multi: Juz wrocilam- rozmawialam z wetem. I jestem bardzo zadowolona. Sunia bedzie widziec i na pewno jej sie to nie przerzuci na drugie oczko :multi::multi::multi: Jeszcze tylko musze wujka ponformowac, ze juz sobie psa wybral (on nie ja :evil_lol:) i ze na pewno chce tego, a nie inego :diabloti: No ale w tym to juz moja glowa. I dowiedziec sie kiedy zabieramy psiaka. Quote
Recommended Posts