Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak.

Najgorsze jest to ze szukalam dzis kabla do aparatu w pracy i nie ma :roll: Nie wiem, czy ja go zgubilam, czy co :roll:

Zbieram sie mentalnie zeby wyslac. Boje sie po prostu.

Posted

[quote name='aina155']Moj pies jest trefny- w kolko sobie cos robi :roll:[/quote]

To ma coś ze mnie :evil_lol:

Nie dość, że mnie ta kostka boli, to zrobiłam dzisiaj taki gwałtowny zwrot, że coś mi w kolanie zatrzeszczało :crazyeye:

Do teraz jej czuję

Posted

[B]Ania![/B] Gratuluje :evil_lol:

[B]Darianna [/B]Podejrzewam ze albo patykiem (jak go obdryzala) albo, jak sie pasla to trawa przeciela. W kazdym razie rany nie udalo mi sie znalesc wiec nie wiem skad to cieklo.

Posted

Wniosek z tego, ze jeszcze troche i odetniemy im wiekszosc czesci ciala, bo sa zbedne :diabloti:

Ale sie denerwuje- po 12 ide do schronu rozmawiac o suni. Trzymaj kciuki zeby wyglad oka byl wynikiem uraz lub wada wrodzona. No, a ewentulanie jesli to jest wynik choroby, to zeby nie przeszlo na drugie oko.

Posted

[B]Bonsai88[/B] nie wkurzaj mnie :mad:Pewnie ze masz trzymac kciuki. Normalnie bardziej sie denerwuje chyba niz przed adopcja Fiony :diabloti: Kciuki od 12-13.30

Bede trzymac. Wreszcie sie Birma ucieszy-jak sie Bianki pozbedzie :diabloti:

Posted

Rozumie, że ja już trzymać nie muszę :diabloti:...

A na poważnie - ja będę trzymać kciuki do południa, żeby z sunią wyszło, a ty trzymaj od 17.00, żeby Bianeczka miała dom bez wrednej, tłamszącej ja Birmy :razz:

Posted

No i jestem :diabloti: Nie bić!
I jak adopcja? Mam nadzieję,że wreszcie znalazłaś ten kabelek :evil_lol: Suńki jestem ciekawa ogromnie, oby tylko wujek jej się spodobał :lol:

Twojego "potwora" - Fiony coś mało... :mad: Kaszelkiem, katarkiem, wysłaniem pracy u mnie się nie wykpisz :eviltong:

Posted

Dziewczyny sukces :multi::multi::multi:

Juz wrocilam- rozmawialam z wetem. I jestem bardzo zadowolona. Sunia bedzie widziec i na pewno jej sie to nie przerzuci na drugie oczko :multi::multi::multi:

Jeszcze tylko musze wujka ponformowac, ze juz sobie psa wybral (on nie ja :evil_lol:) i ze na pewno chce tego, a nie inego :diabloti: No ale w tym to juz moja glowa. I dowiedziec sie kiedy zabieramy psiaka.