Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania!']Jakoś Cię ciągnie do tego odrąbywania :diabloti: Najpierw Fionce łapkę, a teraz to :evil_lol:[/quote]

Wydalo sie- ostane drwalem :eviltong:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DorkaWD']To miałam na myśli [URL]http://images41.fotosik.pl/120/0ffa559870cd5615med.jpg[/URL]
Ale wkleiłam fotkę, którą cytowałam winnym wątku :roll: Ja też coś dzisiaj zakręcona :p

Tak, na Pandziszy nie widać obroży.[/quote]

Ja to bym czasem wolała zeby nie bylo widac- zwlaszcza jak Fiona ja usliczni i obroza przypomina kawalek szmaty :evil_lol:

Posted

No, ale mi sie humorek poprawil. Zalatwilam cos bardzo waznego (tzn. powiedzmy ze zalatwilam, bo oficjalnie musze jeszcze poczekac, ale juz jest na dobrej drodze)

A to jest to, o czym kilka dni temu pisalam

[quote]Sierotka- sierotką, a ja tymczasem sprobuje tez jakos troszke pomoc.[/quote]

Posted

Tyle ze ja do swojej decyzji dochodzilam przez dluzszy czas, a Ty ja podjelas dosyc szybko :diabloti:

Dobra, chyba temat musimy zmienic o sie nikt w tych dziwnych postach nie polapie :evil_lol::eviltong:

Posted

[QUOTE]Tyle ze ja do swojej decyzji dochodzilam przez dluzszy czas, a Ty ja podjelas dosyc szybko :diabloti:
[/QUOTE]
A jakie jest inne wyjście, jeżeli pierwszy wariant nie wypali?

[QUOTE]Dobra, chyba temat musimy zmienic o sie nikt w tych dziwnych postach nie polapie :evil_lol::eviltong: [/QUOTE]

Niedługo się wszystko wyjaśni :evil_lol: