Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dupa nie moge dodac zdjec mam fotki na kompie na dysku i nie wiem jak je dodac galeria stworzona ale bez zdjec niech to szlag dobra pozniej sie za to zabiore bo juz sie zdenerwowalam ide z moim synkiem na rower bo juz marudzi ze mu obiecalam ah te dzieciaki :eviltong:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi sie osobiscie bardziej Malwinka podoba :loveu: Z tym ze jak my odbierzemy psa, ktory jest taki kawal od Wawy? Jak my nawet w Wawie nie mieszkamy tylko jeszcze 50 km od niej :roll:

Posted

Malwinka to niesamowicie do Fionowatej podobna. Ale jest sunka ktora jest po prostu sliczna. Na watku do ktorego sie doczepilam, pierwsze zdjecie z trzech.
[URL]http://www.zdjecia.adopcje.org/adopcje/25229.jpg[/URL]

Posted

Na razie muze ja wujkowi pokazac.

Oby sie udalo- moze jakims cudem, chociaz boje sie ze szanse sa bardzo nikle.

Sunka przecudna. Podobno bardzo zle znois warunki schronu.

Ps. Mam zły dzien. Byłam u oklusty- bede miła drugie okulary :roll: Te co teraz nosze zostaja do komputera a na codzien beda drugie

Posted

[quote name='aina155']Mamie sie sunka podoba, babci tez[/quote]

Niech popatrzą w mordkę trochę dłużej to może u Was zamieszka ;)

[quote name='aina155']W kazdym badz razie zachacze jeszcze o nasze schronisko (zgroza). Bo jakby co wszelkie komplikacje z transportem wlacznie wtedy odpadaja[/quote]

Zawsze to na miejscu. Ale, czy nie lepiej brać psiaka z DT?

Posted

Na razie nie chce sobie robic nadziei.

To jest plus duzy, ze na miejscu. Z Dt to moze byc ciezko- nasze schornikso srednio na jeza wspolpracuje z wolontariuszami z tego co sie orientuje.

W kazdym razie jutro jak bede to zaniose: ryz (1,5 opakowania), makaron (1,5 opakowania) , platki owsiane(?), dwie smycze, suchy chleb. Przynajmniej cos pomoge nawet jesli nie wezme psiaka.

Posted

Sierotka- sierotką, a ja tymczasem sprobuje tez jakos troszke pomoc. Bo szkoda mi tych psiakow chociaz schronisko mnie przeraza. Najgorsze ze jak tam pojde to sie jak zwykle poplacze :placz:

Posted

Wpadłam poznać tego krwiożerczego królika, który musi chodzić w kagańcu :diabloti:

Trafiłam na rozmowę o adopcji... WOW! :multi:
Trzymam kciuki za to by był to ten wymarzony psiak i by było wam razem jak w bajce ;)

Fionka i Pandzisz (moja) mają wspólną przypadłość - złodziejstwo :diabloti: Pandzisz też ciągle podkradała Kluskowi (kicak) żarcie a w zasadzie to marchewkę :evil_lol:
Nasz Kicak - Kluske w grudniu wykicał zaTM, pewnie miał już Pandzisza powyżej swych długaśnych uszu.
Miło było wreszcie zobaczyć z kim to sie plotkuje u pewnej Briardki :loveu:
Drapki dla sierściuchów;)

Posted

[quote name='aina155']Na pewno nie. Bo wiem ze nie moge. Ale moze moge cos innego (na razie ciiii, powiem jak mi sie powiedzie)[/quote]

Powiedz, powiedz :cool3:

[quote name='DorkaWD']
Miło było wreszcie zobaczyć z kim to sie plotkuje u pewnej Briardki :loveu:[/quote]

Miło będzie poplotkować w trójkę :evil_lol:

Posted

Krolika nie ma- odszedl 02 listopada.

Ewentulana adopcja to juz wujek- bo psiak ma byc dla niego. Ja na razie zostaje przy Fionie.

Pies krolikowi ziarenka i bulke wcinal.

A to milo, ze zajrzalas. Zapraszamy jak najczesciej

[B]Ania![/B] Na razie nie powiem ;)