paulina15 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 dupa nie moge dodac zdjec mam fotki na kompie na dysku i nie wiem jak je dodac galeria stworzona ale bez zdjec niech to szlag dobra pozniej sie za to zabiore bo juz sie zdenerwowalam ide z moim synkiem na rower bo juz marudzi ze mu obiecalam ah te dzieciaki :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Widzę, że szukasz tego psiaka. Ta Misia jest fajna Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Mi sie osobiscie bardziej Malwinka podoba :loveu: Z tym ze jak my odbierzemy psa, ktory jest taki kawal od Wawy? Jak my nawet w Wawie nie mieszkamy tylko jeszcze 50 km od niej :roll: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Może trafi się jakiś transport i będzie można psa gdzieś bliżej podwieźć. Malwinka też fajna i ma taki gruby brzusio Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Malwinka to niesamowicie do Fionowatej podobna. Ale jest sunka ktora jest po prostu sliczna. Na watku do ktorego sie doczepilam, pierwsze zdjecie z trzech. [URL]http://www.zdjecia.adopcje.org/adopcje/25229.jpg[/URL] Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Zkochalam se w niej :loveu: Tylko ze ona pod Poznaniem :placz: I jak ja przywiesc do nas? :hmmmm: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Popytaj o transport, może ktoś pomoże. Może ktoś jedzie w tamtą stronę. Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Na razie muze ja wujkowi pokazac. Oby sie udalo- moze jakims cudem, chociaz boje sie ze szanse sa bardzo nikle. Sunka przecudna. Podobno bardzo zle znois warunki schronu. Ps. Mam zły dzien. Byłam u oklusty- bede miła drugie okulary :roll: Te co teraz nosze zostaja do komputera a na codzien beda drugie Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Może uda się z suńką. Chociaż Twój wujek chyba nie spodziewał się tak szybkich działań :evil_lol: Za dużo się uczysz i oczy psujesz :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='aina155']Zkochalam se w niej :loveu:[/quote] No to teraz musisz zacząć namawiać wujka :cool3: Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Nie ma co czekac- trzeba kuc zelazo poki gorace :diabloti: Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 [quote name='Ania!']No to teraz musisz zacząć namawiać wujka :cool3:[/quote] Mamie sie sunka podoba, babci tez Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 W kazdym badz razie zachacze jeszcze o nasze schronisko (zgroza). Bo jakby co wszelkie komplikacje z transportem wlacznie wtedy odpadaja Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='aina155']Mamie sie sunka podoba, babci tez[/quote] Niech popatrzą w mordkę trochę dłużej to może u Was zamieszka ;) [quote name='aina155']W kazdym badz razie zachacze jeszcze o nasze schronisko (zgroza). Bo jakby co wszelkie komplikacje z transportem wlacznie wtedy odpadaja[/quote] Zawsze to na miejscu. Ale, czy nie lepiej brać psiaka z DT? Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Na pewno znajdzie się jakaś odpowiednia sierotka dla Twojego wujka :loveu: Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Na razie nie chce sobie robic nadziei. To jest plus duzy, ze na miejscu. Z Dt to moze byc ciezko- nasze schornikso srednio na jeza wspolpracuje z wolontariuszami z tego co sie orientuje. W kazdym razie jutro jak bede to zaniose: ryz (1,5 opakowania), makaron (1,5 opakowania) , platki owsiane(?), dwie smycze, suchy chleb. Przynajmniej cos pomoge nawet jesli nie wezme psiaka. Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Sierotka- sierotką, a ja tymczasem sprobuje tez jakos troszke pomoc. Bo szkoda mi tych psiakow chociaz schronisko mnie przeraza. Najgorsze ze jak tam pojde to sie jak zwykle poplacze :placz: Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 A mi sie serce kroi. Zebralam cala torbe rzeczy- i tak to kropla w morzu ale zawsze sie przyda psiakom. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Zaniesiesz torbę rzeczy, a wrócisz z jakimś biedakiem ;) Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Na pewno nie. Bo wiem ze nie moge. Ale moze moge cos innego (na razie ciiii, powiem jak mi sie powiedzie) Quote
DorkaWD Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Wpadłam poznać tego krwiożerczego królika, który musi chodzić w kagańcu :diabloti: Trafiłam na rozmowę o adopcji... WOW! :multi: Trzymam kciuki za to by był to ten wymarzony psiak i by było wam razem jak w bajce ;) Fionka i Pandzisz (moja) mają wspólną przypadłość - złodziejstwo :diabloti: Pandzisz też ciągle podkradała Kluskowi (kicak) żarcie a w zasadzie to marchewkę :evil_lol: Nasz Kicak - Kluske w grudniu wykicał zaTM, pewnie miał już Pandzisza powyżej swych długaśnych uszu. Miło było wreszcie zobaczyć z kim to sie plotkuje u pewnej Briardki :loveu: Drapki dla sierściuchów;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='aina155']Na pewno nie. Bo wiem ze nie moge. Ale moze moge cos innego (na razie ciiii, powiem jak mi sie powiedzie)[/quote] Powiedz, powiedz :cool3: [quote name='DorkaWD'] Miło było wreszcie zobaczyć z kim to sie plotkuje u pewnej Briardki :loveu:[/quote] Miło będzie poplotkować w trójkę :evil_lol: Quote
aina155 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Krolika nie ma- odszedl 02 listopada. Ewentulana adopcja to juz wujek- bo psiak ma byc dla niego. Ja na razie zostaje przy Fionie. Pies krolikowi ziarenka i bulke wcinal. A to milo, ze zajrzalas. Zapraszamy jak najczesciej [B]Ania![/B] Na razie nie powiem ;) Quote
Recommended Posts