Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lenka to ta, która na pierwszym zdjęciu zagryza leżącą Bezę, na drugim ma dziwnie rozwianą grzywę, a Bezka pokazuje zębiska, a na trzecim to ta, która bardziej odznacza się w trawie, z racji swojego grubego brzucha. Bezka leży płasko, bo to chudzielec :evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aina155']Nie no, bez przesady ;) Lenka wcale nie jest gruba ona ma duzo futra po prostu :evil_lol: A Beza ma malo :diabloti:[/quote]

No w końcu ktoś się poznał :evil_lol:

One są teraz takimi czupurkami, bo są ciachnięte. Zawdzięczamy to mojej mamie. :mad:
Ale w sumie Lenka podoba mi się w takiej długości i chyba jest jej wygodniej, bo robi przewroty w trawie, czego przy długim włosie nie robi. Tylko, że fryzjer, do którego jeździmy ma inne zdanie i jakoś nie był zadowolony z krótkiej fryzurki Luśki.
Ale nas to wcale nie obchodzi :eviltong:

Posted

Żeby nie bylo ze nie- prosze oto zdjecia Fiony

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/115/0d382e0f50671fbfmed.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/119/402ab5964da5932fmed.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Anita! fajne kudłatki :loveu: Macie jaskąś galerię ??

A ty pańcia sie nie obijaj tylko fotki wklejaj bo coś tu pusto :razz:[/quote]

One nie maja galerii-one skolonizowaly moja :eviltong::evil_lol:

No przeca wkleilam, malo? :evil_lol: Wiecej nie mialam sumienia psu robic. I tak sie patrzyla na mnie jakbym jej conajmniej matke i ojca wymordowala :diabloti:

Posted

[quote name='aina155']One nie maja galerii-one skolonizowaly moja :eviltong::evil_lol:[/quote]

Dokładnie i nie mamy najmniejszego zamiaru odchodzić :eviltong:

Tylko dwa zdjęcia ? :mad:

Przyszła wiosna to uszy trzeba wywietrzyć.
Chyba ją tymi zdjęciami obudziłaś :evil_lol:

Posted

A i ja ich nie wyrzucam :evil_lol:

No pewnie ze dwa- tyle wystarczy :diabloti:

Uszy czesto wietrzymy, zeby byly czyste. Wolimy wietrzyc niz czyscic :diabloti:

A to akurat norma- ona zawsze spi jak ja na komputerze siedze

Posted

Juz praiw skonczylam, jutro bede drukowac. W soboet mam oddac. W sobote mam tez egzamin, ktory ma podobno duza niezdawalnosc. A jak nie zdam to sie okaze ze niepotrzebnei przez ostatnie kilka dni siedzalam i pisalam :placz:

Posted

Oj tak, 2 psy to błogosławieństwo... ja sobie idę spacerkiem, a dziewczynki robią kółka wokół mnie z prędkością 100 km/h :evil_lol:... tylko jak ktoś "nowy" z nami spaceruje to zawsze ma odruch rozdzielania dziewczyn, bo "przecież Birma ją atakuje" :diabloti:. Jak ja mam ludziom wytłumaczyć, że one najbardziej lubią się bawić w "ja ciebie morduję, a ty uciekasz" :eviltong:

Posted

I jeszcze te dźwięki przy tym zagryzaniu :evil_lol:

U nas oprócz "zaraz przegryzę ci aortę", jest zaganianie, oczywiście owcą jest Beza, a ulubiona rozrywka mojej Lenki jest wtedy gdy Beza biega za dyskiem.
Beza ma frisbee, a Lenka Bezę. Tak ją goni i podszczypuje, że czasami w psysku zostaje jej dowód zbrodni, w postaci wyrwanej sierści. Wtedy ma gadzina największą radochę. :diabloti:

I jak tu tłumaczyć, że one tak lubią i krzywdy sobie nie zrobią :niewiem:

Posted

[quote name='Ania!']Zdasz, nic się nie martw.

A jak nie to będzie poprawka :diabloti: Zawsze masz wrzesień :evil_lol:[/quote]

Nie ma to jak czowieka pocieszyc :evil_lol:

No wlasnie- czasem obcy ludzie jak puszczam Fione z labem kolezanki patrza sie nas jak na glupie. NO bo Fionka wisi na labku, albo potrafi ciagnac go za ucho :evil_lol:

Kiedys tak dzielnie "zagryzala" nowo poznanego kolege ze az mijajacy nas ludzie patrzyli sie z potepieniem w oczach na mnie :diabloti:

Posted

[quote name='Ania!']Ja już widzę co to za element ta Fionka :evil_lol:

No ale jak to się mówi - jaki pan taki ... pies :diabloti:[/quote]

No wiesz. Ja nikogo za ucho nie ciagam :evil_lol:

[B]Efcig [/B]a jak fajnie uszyska stają na wietrze :diabloti:

Posted

[quote name='aina155']No wiesz. Ja nikogo za ucho nie ciagam :evil_lol:[/quote]

To się tak mówi, a jak jest naprawdę to nikt nie widzi :evil_lol:
W końcu Fionka na niektórych zdjęciach wygląda na mocno rozciągniętą :diabloti:

Posted

Znęca się nad psem.

Najpierw chciała jej obciąć chorą łapkę, potem obciąć wszystkie i moczyć ogon, żeby mogła się nim odpychać.
A teraz wyszało na jaw, że jest jeszcze gorzej :placz:

I jeszcze chce kupić drugiego. :evil_lol: