Kosmaty Gałganek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Lenka to ta, która na pierwszym zdjęciu zagryza leżącą Bezę, na drugim ma dziwnie rozwianą grzywę, a Bezka pokazuje zębiska, a na trzecim to ta, która bardziej odznacza się w trawie, z racji swojego grubego brzucha. Bezka leży płasko, bo to chudzielec :evil_lol: Quote
aina155 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Nie no, bez przesady ;) Lenka wcale nie jest gruba ona ma duzo futra po prostu :evil_lol: A Beza ma malo :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='aina155']Nie no, bez przesady ;) Lenka wcale nie jest gruba ona ma duzo futra po prostu :evil_lol: A Beza ma malo :diabloti:[/quote] No w końcu ktoś się poznał :evil_lol: One są teraz takimi czupurkami, bo są ciachnięte. Zawdzięczamy to mojej mamie. :mad: Ale w sumie Lenka podoba mi się w takiej długości i chyba jest jej wygodniej, bo robi przewroty w trawie, czego przy długim włosie nie robi. Tylko, że fryzjer, do którego jeździmy ma inne zdanie i jakoś nie był zadowolony z krótkiej fryzurki Luśki. Ale nas to wcale nie obchodzi :eviltong: Quote
aina155 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Ale jesli sie dobrze orientuje... to w koncu Wam ma byc bardziej wygodnie a nie fryzjerowi :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Anita! fajne kudłatki :loveu: Macie jaskąś galerię ?? A ty pańcia sie nie obijaj tylko fotki wklejaj bo coś tu pusto :razz: Quote
aina155 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Żeby nie bylo ze nie- prosze oto zdjecia Fiony [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/115/0d382e0f50671fbfmed.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/119/402ab5964da5932fmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
aina155 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Anita! fajne kudłatki :loveu: Macie jaskąś galerię ?? A ty pańcia sie nie obijaj tylko fotki wklejaj bo coś tu pusto :razz:[/quote] One nie maja galerii-one skolonizowaly moja :eviltong::evil_lol: No przeca wkleilam, malo? :evil_lol: Wiecej nie mialam sumienia psu robic. I tak sie patrzyla na mnie jakbym jej conajmniej matke i ojca wymordowala :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [quote name='aina155']One nie maja galerii-one skolonizowaly moja :eviltong::evil_lol:[/quote] Dokładnie i nie mamy najmniejszego zamiaru odchodzić :eviltong: Tylko dwa zdjęcia ? :mad: Przyszła wiosna to uszy trzeba wywietrzyć. Chyba ją tymi zdjęciami obudziłaś :evil_lol: Quote
aina155 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 A i ja ich nie wyrzucam :evil_lol: No pewnie ze dwa- tyle wystarczy :diabloti: Uszy czesto wietrzymy, zeby byly czyste. Wolimy wietrzyc niz czyscic :diabloti: A to akurat norma- ona zawsze spi jak ja na komputerze siedze Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Żeby uszyska Lenki mogły się trochę wywietrzyć to muszę je wiązać gumką. Trzeba od czasu do czasu, bo uszy ma ciężkie i owłosione ponad miarę :evil_lol: A i czyścić ich jakoś specjalnie nie lubi, brudas jeden. Quote
aina155 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Moja tez do czysciszkow nie nalezy jesli o uszy chodzi. Quote
aina155 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Juz praiw skonczylam, jutro bede drukowac. W soboet mam oddac. W sobote mam tez egzamin, ktory ma podobno duza niezdawalnosc. A jak nie zdam to sie okaze ze niepotrzebnei przez ostatnie kilka dni siedzalam i pisalam :placz: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [quote name='aina155']Moja tez do czysciszkow nie nalezy jesli o uszy chodzi.[/quote] Bo to brudasy są :diabloti: Jak idzie z pisaniem pracy? Ile czasu jeszcze masz? Sesja się zbliża to i obrona za chwilę. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zdasz, nic się nie martw. A jak nie to będzie poprawka :diabloti: Zawsze masz wrzesień :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Oj tak, 2 psy to błogosławieństwo... ja sobie idę spacerkiem, a dziewczynki robią kółka wokół mnie z prędkością 100 km/h :evil_lol:... tylko jak ktoś "nowy" z nami spaceruje to zawsze ma odruch rozdzielania dziewczyn, bo "przecież Birma ją atakuje" :diabloti:. Jak ja mam ludziom wytłumaczyć, że one najbardziej lubią się bawić w "ja ciebie morduję, a ty uciekasz" :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 I jeszcze te dźwięki przy tym zagryzaniu :evil_lol: U nas oprócz "zaraz przegryzę ci aortę", jest zaganianie, oczywiście owcą jest Beza, a ulubiona rozrywka mojej Lenki jest wtedy gdy Beza biega za dyskiem. Beza ma frisbee, a Lenka Bezę. Tak ją goni i podszczypuje, że czasami w psysku zostaje jej dowód zbrodni, w postaci wyrwanej sierści. Wtedy ma gadzina największą radochę. :diabloti: I jak tu tłumaczyć, że one tak lubią i krzywdy sobie nie zrobią :niewiem: Quote
aina155 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='Ania!']Zdasz, nic się nie martw. A jak nie to będzie poprawka :diabloti: Zawsze masz wrzesień :evil_lol:[/quote] Nie ma to jak czowieka pocieszyc :evil_lol: No wlasnie- czasem obcy ludzie jak puszczam Fione z labem kolezanki patrza sie nas jak na glupie. NO bo Fionka wisi na labku, albo potrafi ciagnac go za ucho :evil_lol: Kiedys tak dzielnie "zagryzala" nowo poznanego kolege ze az mijajacy nas ludzie patrzyli sie z potepieniem w oczach na mnie :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ja już widzę co to za element ta Fionka :evil_lol: No ale jak to się mówi - jaki pan taki ... pies :diabloti: Quote
aina155 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='Ania!']Ja już widzę co to za element ta Fionka :evil_lol: No ale jak to się mówi - jaki pan taki ... pies :diabloti:[/quote] No wiesz. Ja nikogo za ucho nie ciagam :evil_lol: [B]Efcig [/B]a jak fajnie uszyska stają na wietrze :diabloti: Quote
Efciq Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 hej :multi: [url]http://images37.fotosik.pl/115/0d382e0f50671fbfmed.jpg[/url] słodko :loveu: haha :evil_lol: co za uszy Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [quote name='aina155']No wiesz. Ja nikogo za ucho nie ciagam :evil_lol:[/quote] To się tak mówi, a jak jest naprawdę to nikt nie widzi :evil_lol: W końcu Fionka na niektórych zdjęciach wygląda na mocno rozciągniętą :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [quote name='aina155']Wydało sie :evil_lol: Na tym zdjęciu: [URL]http://images47.fotosik.pl/112/375a1d18538e37a4med.jpg[/URL] Ciaglam ja za ogon :diabloti:[/quote] Właśnie o to zdjęcie mi chodziło :evil_lol: Quote
aina155 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Wydało sie :evil_lol: Na tym zdjęciu: [URL]http://images47.fotosik.pl/112/375a1d18538e37a4med.jpg[/URL] Ciaglam ja za ogon :diabloti: Quote
aina155 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 No a biedna psina probowala sie lapami i pyskiem utrzymac :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Znęca się nad psem. Najpierw chciała jej obciąć chorą łapkę, potem obciąć wszystkie i moczyć ogon, żeby mogła się nim odpychać. A teraz wyszało na jaw, że jest jeszcze gorzej :placz: I jeszcze chce kupić drugiego. :evil_lol: Quote
Recommended Posts