Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam maila od znajomej właścicielki jorczki, która zaopiekowała się porzuconym psem. Szuka mu domu, o mało co nie oddała go do domu zupełnie nieciekawego faceta, ale na szczęście coś ją tknęło, jak nie chciał pozwolić na wizytę przedadopcyjną.

Przedstawiam Wam Wigorka :p

Oto treść maila od Pani Marzeny:

"Zgodnie z naszą rozmową przesyłam foto pieska, którego nazwałam Wigor - chyba od jego wspaniałego usposobienia i pogody ducha. Jest to mieszaniec, cały czarny z białymi skarpetkami na przednich łapkach.
Ma ok. 2 lat ale nie więcej. Waży ok. 7-8 kg.
Zrobiłam mu pełną morfologię i został obejrzany przez weterynarza(jest super zdrowy), został profilaktycznie zaszczepiony na wściekliznę. Dowód przeprowadzonych badań jest oczywiście do przekazania przyszłemu właścicielowi.
Znalazłam go przy ul. Modzelewskiego w Warszawie na Mokotowie blisko sklepu sieci Biedronka w dniu 29.09 b.r. Lekarz Weterynarii po zachowaniu ocenił go raczej, jako porzuconego niż uciekiniera.
Piesek, jak już wspomniałam jest b. pogodny, brak w nim agresji, b. lubi się bawić, zaobserwowałam, że lubi dzieci. Był już przez nas dwukrotnie wykąpany i wygląda ślicznie po przeprowadzonej toalecie.
Mam nadzieję, że tak cudowne stworzenie znajdzie prawdziwy dom i dobrych ludzi, którzy dadzą mu wiele miłości, bo na nią z pewnością zasługuje.

Mój tel. 502778890.
Późno wracam więc lepiej kontaktować się ze mną przez telefon."

Posted

No cudo wspaniałe, a tu nikt nie zajrzał :shake:
Jest wspaniały, radosny, pełen wigoru nomen omen :p
Zamęczył dziś na spacerze labradora, małemu jęzor wisiał do ziemi, a labek padł ze zmęczenia :cool3:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...