zdrojka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dostałam maila od znajomej właścicielki jorczki, która zaopiekowała się porzuconym psem. Szuka mu domu, o mało co nie oddała go do domu zupełnie nieciekawego faceta, ale na szczęście coś ją tknęło, jak nie chciał pozwolić na wizytę przedadopcyjną. Przedstawiam Wam Wigorka :p Oto treść maila od Pani Marzeny: "Zgodnie z naszą rozmową przesyłam foto pieska, którego nazwałam Wigor - chyba od jego wspaniałego usposobienia i pogody ducha. Jest to mieszaniec, cały czarny z białymi skarpetkami na przednich łapkach. Ma ok. 2 lat ale nie więcej. Waży ok. 7-8 kg. Zrobiłam mu pełną morfologię i został obejrzany przez weterynarza(jest super zdrowy), został profilaktycznie zaszczepiony na wściekliznę. Dowód przeprowadzonych badań jest oczywiście do przekazania przyszłemu właścicielowi. Znalazłam go przy ul. Modzelewskiego w Warszawie na Mokotowie blisko sklepu sieci Biedronka w dniu 29.09 b.r. Lekarz Weterynarii po zachowaniu ocenił go raczej, jako porzuconego niż uciekiniera. Piesek, jak już wspomniałam jest b. pogodny, brak w nim agresji, b. lubi się bawić, zaobserwowałam, że lubi dzieci. Był już przez nas dwukrotnie wykąpany i wygląda ślicznie po przeprowadzonej toalecie. Mam nadzieję, że tak cudowne stworzenie znajdzie prawdziwy dom i dobrych ludzi, którzy dadzą mu wiele miłości, bo na nią z pewnością zasługuje. Mój tel. 502778890. Późno wracam więc lepiej kontaktować się ze mną przez telefon." Quote
nika28 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jakie cudo na czterych łapach :loveu: :loveu: :loveu: Podnoszę ! :lol: Quote
zdrojka Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 No cudo wspaniałe, a tu nikt nie zajrzał :shake: Jest wspaniały, radosny, pełen wigoru nomen omen :p Zamęczył dziś na spacerze labradora, małemu jęzor wisiał do ziemi, a labek padł ze zmęczenia :cool3: Quote
zdrojka Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Będą nowe zdjęcia, ale Marzena ma kłopot z zalogowaniem się na dogo... Quote
zdrojka Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Jest wspaniały, spotkałam go wczoraj na spacerze z mężem p. Marzeny. Skakał, cieszył się jak szczeniak :loveu: Quote
nika28 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dlaczego nikt nie odwiedził Wigorka ? :mad: Quote
nika28 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Izabela124, dziękujemy za banerek :loveu: Ja już niestety nie mam gdzie wstawić :oops: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Polecam się na przyszłośc;) Ja też już nie mam gdzie wstawic, ale może ktoś znajdzie u siebie kawałek miejsca Quote
nika28 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Założycielka wątku ma dużo miejsca w podpisie....:cool3: Quote
zdrojka Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Aż mi głupio, już się poprawiam, banerek wstawiony, podziękownia wielkie! Muszę się jutro dowiedzieć, co tam u małego... Quote
zdrojka Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Dawno Wigorka nie widziałam, muszę zadzwonić i zapytać, bo może już znalazł nowy dom... Nie mam ostatnio na nic czasu :shake: Quote
Recommended Posts