Jump to content
Dogomania

Nowy poczatek starej galerii trzech labek i prosiaczka;)

Recommended Posts

Posted

To się nazywa porządna galeria, fotek sporo, pieseczki można obejrzeć z każdej strony :) Swoją drogą - śliczne :)

PS. a jeszcze chciałam powiedzieć, że jak wklejasz kod z fotosika, to już nie musisz używać [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/insertimage.gif[/IMG] :)

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewno ten sam rozmiar nosimy ja i ona:evil_lol:tylko rekawy ciut za dluuuugie:evil_lol:.Musze szafy przerzucic swoje bo z przypadku ja ubralam a jaka wazna sie poczula:loveu:i wyglada na to,ze czasem musze ja ubierac,w koncu dziewczyna,lubi sie stroic.A Ghana patrzy na nia jak na aliena:evil_lol:i pewnie wcale sie jej do ciuszkow nie spieszy:lol:Pozdrawiamy!!!

Posted

Świetne zdjęcia! Rzeczywiście Andzia ewidentnie pozuje. Ale chyba mi nie powiesz, że strzela z tej fuzji?:lol:
No, no, ciekawa jestem tej niespodzianki....
Pozdrawiam!

Posted

[quote name='martitaa']:multi:udalo sie!Tobie jbk,super:)ja bym nie doszla z tym do konca:evil_lol:teraz juz banner moj dziala:evil_lol:[/quote]

Nie ma za co :) Zanim mój zadziałał też się nagimnastykowałam :) Teraz jestem mądrzejsza :)

Posted

[quote name='martitaa']tak,uwielbiala tam lezec,dodam,ze na wprost jest piec a byla to zima:loveu:,ale wyglada na to,ze pojadla za duzo w ten dzien:loveu:kochalam te chwile jak takie oburzone miny robila jak chcialam jej sjeste przerwac robieniem zdjec:loveu:och,szczeniaki.Teraz mam ogromne dwa cielska kochane:diabloti:i nijak to zmiescic na kolana:diabloti:[/quote]

A ile ważą dziewczyny?