Jump to content
Dogomania

Nowy poczatek starej galerii trzech labek i prosiaczka;)

Recommended Posts

Posted

Prosze o przechodzenie do dalszych stron tej galerii,stalo sie tak,ze pousuwalam istniejace tu kiedys zdjecia,lecz za namowa przyjaciol dogomaniakow galeria bedzie pomalu powstawac od nowa a zdjecia mam zamiar uzupelniac i dodawac nowe,Pozdrawiam wszystkich,ja,moje laby i prosiaczek,ktory wkrotce bedzie z nami:)Martitaa

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia']Lepiej wstawiaj zdjęcia bezpośrednio do tego tematu;)
Śliczne sunie;)[/QUOTE]

wlasnie:)chcialabym,ale mi to nie wychodzi,dajcie namiary jak to zrobic,daje kopiuj,wklej i nic...:(dziekuje wam za mile slowa:),fajnie,ze wam sie podobaja:)jestem tu bardzo nowa,ale podoba mi sie juz dawno to miejsce:)

Posted

Witaj Martitaa! Ja tutaj całkiem nowa ale też mam labiszonka. Czarną sunię o imieniu Kenia. Może ci to coś mówi? Twoje dziewczyny są super i jak widzę zero rasizmu ;).
Jak tylko sprawdzę wklejanie zdjątek, to też wystawię naszą Kenię do pooglądania, bo jest tego warta. Pozdrawiam

Posted

[quote name='Genesis']Witaj Martitaa! Ja tutaj całkiem nowa ale też mam labiszonka. Czarną sunię o imieniu Kenia. Może ci to coś mówi? Twoje dziewczyny są super i jak widzę zero rasizmu ;).
Jak tylko sprawdzę wklejanie zdjątek, to też wystawię naszą Kenię do pooglądania, bo jest tego warta. Pozdrawiam[/QUOTE]

Dziekuje:)I widze,ze dogadalyby sie Kenia i Ghana:)a na zdjecia czekam z niecierpliwoscia,tez mam do tej pory problem z wstawianiem ich,zeby byly widoczne od razu w poscie,ale linki juz wstawialam:)tak jak kolezanka mi powiedziala jest opis odnosnie wstawiania fot w dziale administracja:)to czekam na zdjecia Twojej Kenii:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Hej hej, przyszłam was odiwedzić, bo zachwyciły mnie twoje labki :loveu::loveu:

aha, i jeśli chcesz, żeby obrazki było widać to kliknij na ikonkę: [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/insertimage.gif[/IMG] i wklej tam adres linka ze zdjęciem ;) i w jednym poście możesz wstawić 5 zdjęć ;)

Posted

Dzieki,ze nas odwiedziliscie:)i ciesze sie bardzo,choc moja niby galeria podlinkowana:(mam nadzieje,ze bede ekspertem za jakis miesiac z Wasza pomoca,jestem starym dogomaniakiem zyciowo,natomiast nowym na dogomanii:)i gubie sie czasem,przebaczcie:)jest pozno,jutro sprobuje wkleic tak jak podpowiadacie:)Dzieki:)Dobranoc,moje laby juz chrapia a ja nie:(

dzieki,ze nas odwiedziliscie:)

Posted

[quote name='M&T']Hej hej, przyszłam was odiwedzić, bo zachwyciły mnie twoje labki :loveu::loveu:

aha, i jeśli chcesz, żeby obrazki było widać to kliknij na ikonkę: [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/insertimage.gif[/IMG] i wklej tam adres linka ze zdjęciem ;) i w jednym poście możesz wstawić 5 zdjęć ;)[/QUOTE]

JeeeeeZzzz probowalam,choc mialam zasnac rzekomo...niestety dalej link tylko:(POOOOOMOOOOCYYYYY!!!!!spedza mi to sen z powiek:placz:

Posted

Pozdrowionka :) Ciężko mi Ci doradzać, ja wklejam fotki z fotosika, tam dają mi cały kawałek kodu, który się wkleja, żeby zdjęcie było widoczne....

Posted

[quote name='martitaa']mam tez konto na fotosiku:)tyle,ze tych kodow do zdjecia to tam duzo jest:shake:a w sumie to sprobuje jeszcze te wgrac na fotosik i stamtad je tu przeturlac:evil_lol:[/quote]

To jak klikniesz "pobierz pozostałe kody" to wybierasz "[COLOR=#434343]Pełen rozmiar na forum" i to wklejasz do postu :) Wtedy będzie widać fotkę na forum :)[/COLOR]

Posted

Witam! Ostatnie zdjęcie wręcz eksportowe!
mam pytanko, bo ja swoją Kenię (nie radzę sobie ze zdjęciami:shake:) mam dopiero 8 miesięcy. To będzie nasza pierwsza zima i nie wiem, czy spanko na podłodze na grubym kocu to to, "co labki lubią najbardziej" ? Wiem, ze wolą łóżko ale mamy w domciu astmatyka, więc ta opcja odpada. Nie wiem, czy nie będzie jej zimno? Choć parę dni temu biegała szczęśliwa i parująca po lesie, bo mi się w jeziorku pluskała. Ty masz większe doświadczenie ze swoimi suńkami, więc poradź.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Genesis']Witam! Ostatnie zdjęcie wręcz eksportowe!
mam pytanko, bo ja swoją Kenię (nie radzę sobie ze zdjęciami:shake:) mam dopiero 8 miesięcy. To będzie nasza pierwsza zima i nie wiem, czy spanko na podłodze na grubym kocu to to, "co labki lubią najbardziej" ? Wiem, ze wolą łóżko ale mamy w domciu astmatyka, więc ta opcja odpada. Nie wiem, czy nie będzie jej zimno? Choć parę dni temu biegała szczęśliwa i parująca po lesie, bo mi się w jeziorku pluskała. Ty masz większe doświadczenie ze swoimi suńkami, więc poradź.
Pozdrawiam[/QUOTE]

Witam:)Milo mi,ze mnie pytasz:)najlepiej duza skrzynie do rogu pokoju drewniana,lub podest z drewna,jakis majsterkowicz pomoze ci wykonac a byc moze masz takiego w domu?;)lub zrobic ladna u stolarza.Te psy oczywiscie znosza niskie temperatury,ale otoczenia a na podlodze sam kocyk moze byc troszke za malo-a zalezy tez jaka to podloga-jesli z drewna-to wystarczy-jesli plytki musi miec drewniana skrzynie,lub podescik i tam dasz jej swoja podusie,lub kocyk:)a gotowych wiklinowych koszy do spania nie doradzam-raz,ze jak sie wierci pies to strasznie toto skrzypi:evil_lol:a po drugie maja sklonnosci do pogryzania brzegow koszyka i rozplata sie i wyglada malo estetycznie:evil_lol:potem.Tym bardziej,ze laby lubia takie pogryzanki w tym wieku:evil_lol:.Mozna zrobic bardzo ladnie taki podescik i wtedy suczka bedzie wniebowzieta,szczegolnie.gdy ustawisz go w miejscu lub blisko miejsca w ktorym zwykla polegiwac:)))masz gdzies jej zdjecia?daj namiary:)POZDRAWIAM!!!!!!I pisz:)a jesli nie ma pomyslu kto ma wykonac,to na europalecie przybic z gory podloge z deseczek,konstrukcja juz jest,potem mozesz pobejcowac i polakierowac i jest:)tylko lakierem do pomieszczen,innych nie polecam,wydzielaja dlugo przykry dla psa zapach,pozdrawiam!!!!:multi:

Posted

Mam pytanie:)ktoz uczynil mnie szczesliwa i wkleil mi moj bannerek tam gdzie byc on powinien?bardzo sie ucieszylam:multi::multi::multi::multi:a w dodatku dzis dzien zyczliwosci:loveu::loveu::loveu::loveu:kocham Was ludzie!!!!!

Posted

[quote name='jbk']To jak klikniesz "pobierz pozostałe kody" to wybierasz "[COLOR=#434343]Pełen rozmiar na forum" i to wklejasz do postu :) Wtedy będzie widać fotkę na forum :)[/COLOR][/QUOTE]

dziekuje:)fajnie,ze mi podpowiadasz,na pewno w koncu to rozgryze:)Pozdrawiam!!!!mam jeszcze prosbe-moglabys/moglbys mi pozamieniac,lub ktos z was te linki,ktore tu mam na zdjecia widoczne od razu?bo tak glupio to wyglada a nastepne juz naucze sie sama:oops:

Posted

Dzięki za odpowiedź, wreszcie ktoś mi jej udzielił :lol:. Kenia śpi na panelach, a toto się zachowuje jak plastik raczej, niż drewno :shake:. Super pomysł z tym podestem. Mój mąż lubi majsterkować, to go poproszę o prezent dla Kenuchy na mikołajki!
Ale chłodek to ona lubi, wczoraj wieczorkiem to sama z legowiska zeszła i położyła się na panelach, Choć moja córka twierdzi, że Kenia woli marznąć na podłodze blisko nas, niż leżeć na kocyku bez nas. Może coś w tym jest?
A zdjęcia wysłałam wczoraj na galerię i ciągle ich nie ma... kurczę, czemu ja taka atechniczna jestem???
Czochrańce dla Andzi i Ghany!