Ank@ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wczoraj robiłam wszystkim psiakom z wątku krakowskiego ogłoszenia (w tym Widokowi) - liczę na odzew jakiś, choć jeden telefon. Quote
Patia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wznowione Allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=524394718 Quote
Patia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Odnowiłam Krakowskie zwierzaki Gdzie ten domek ? Quote
AgaG Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Dzwoniła pani z allegro. \dom z ogrodem, jest buda :roll: ale pies może spac w domu i lata luzem. ogrodzenie to siatka, wydają się fajni, ale po pierwsze to za Rzeszowem, po drugie trzeba najpierw zrobić wizytę przedadopcyjną. Wpisze w tytuł, że potrzebny wolonatriusz z rzeszowa Quote
AgaG Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ania prosze napisz do nich, mam piekielna grypę i ledwo zipię :roll: Quote
Ank@ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Wolontariusze Kundelka na Dogo: g_o_n_i_a ewatr matinestka GuniaP agnes_czy Magdalenkl k_c psiulka Moniek193 Kaya93 http://www.dogomania.pl/forum/f28/rzeszow-watki-ogloszenia-psow-ze-schroniska-kundelek-ost-aktualizacja-20-08-a-108791/ Quote
fizia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Coś ostatnio duże zainteresowanie ze strony Rzeszowa :) Quote
Becia66 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 A dokładnie gdzie pod Rzeszowem ??? nie mówcie tylko że Strażów....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 AgaG - bardzo dziekuję za wiadomośc...:buzi:...jutro z pewnościa zadzwonię. Quote
Becia66 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 AgaG napisał(a):Dzwoniła pani z allegro. \dom z ogrodem, jest buda :roll: ale pies może spac w domu i lata luzem. ogrodzenie to siatka, wydają się fajni, ale po pierwsze to za Rzeszowem, po drugie trzeba najpierw zrobić wizytę przedadopcyjną. Wpisze w tytuł, że potrzebny wolonatriusz z rzeszowa Rozmawiałam dzisiaj z Panią długo.....no powiem tak - nie jest to dom moich marzeń....i kupę wątpliwości kłębi sie po głowie.....:shake: Nie sądzę żeby pies mieszkał w domu, były pies tez nie mieszkał i dla tego psa / Widoka / mąz by ocieplił budę styropianem.....czyli rozumiec trzeba że tamten miał nieocieploną....... I teraz gwóżdż do trumny - pies dzień spędzałby na łańcuchu no bo nie może biegać luzem jak ludzie chodzą ale na noc byłby spuszczany. I na spacery też z synem by chodził.....tak twierdzi Pani. Tyle....:shake: Pani miła, może i kocha psy ale inaczej niż my.....:shake: Quote
kiwi Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 nie sądzę, żeby ktokolwiek z nas dał psa w takie miejsce... ja misiura bym nie dała... Quote
Patia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Becia66 dziekujemy bardzo za pomoc ! :loveu: Widok nadal szuka domu ! Quote
Becia66 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='fizia'] Rewelacyjna ta ikonka fiziu i taka wymowna........:placz: Quote
blue.berry Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 na prośbę Patrycji zrobiłam dla pięknego Widoka plakat. Quote
Patia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Blue Berry Wielkie dzięki ! :loveu: Piękny :multi: Quote
Recommended Posts