Jump to content
Dogomania

MA DOM Kraków Wilczasty widok nadal w garazu : i zostaje u OLI :)

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zerowy odzew.. nie wiem czemu on się nie podoba... ech..:shake::-(

Posted

Tamten pan się nie odezwał, ale wczoraj zadzwonił fajny telefon. Państwo mieli takiego samego psa: twierdzą, ze to był miks kaukaza z wilkiem i chcą go adoptować. Dom z ogrodem za Starachowicami. Pies gania luzem, śpi gdzie gdzie ma do dyspozycji ciepła kuchnię miedzy innymi, a gdyby nie chciał garaż, :p noa le Widok oczywście wybierze kuchnię. Państwo nas zapewniają, że kochają psy. Jedziamy tam z Olą w przyszłym tygodniu, jeszcze nie wiem kiedy. Kciuki potrzebne, bo jak wiadomo bywają niespodzianki. Patia wielkie dzięki za allegro:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Zawozimy psiaka w srodę rano, a wiec za dnia, więc może mi się uda foty zrobić.. :p

Posted

Niestety ale nie dałyśmy im psa.. cały dzień spędziłam w aucie...ale trudno co robić. Podwórko to było jedno błoto z maszynami rolniczymi, ani skrawka trawy... Pies byłby czarny od razu.. nie miałby gdzie biegać. Poza tym kury i kaczki, podejrzewam, że by go zamknęli w kojcu i tyle by było.. matka Pana. który chciał adoptować psa przyznała, że poprzedni pies czesto byl w kojcu, a czasami tylko w mrozy spał w sieni... Widok to wielka przytulanka, szukamy
dalej domu..
wrażenie z tego domu fatalne.. Widok nasz znów w garażu:-(

Posted

To już druga adopcja, z której wracamy nie dając psa.. Widok byl też w dziennniku i 2 razy w "Kundlu" i nic.. :shake::-(

Posted

Piękne allegro.. jeju żeby przyniosło skutek Ola ma taką czeredę psów na głowie, a ja mam wyrzuty sumienia.. kiedyś ja w to wciągnęłam, a ona jest za dobra osobą po prostu i nikomu nie odmawia pomocy...

• 2 weeks later...
Posted

Widok prosi o p[omoc w ogłoszeniach... wciąż w tym garazu...:shake::shake::shake:

Posted

Wielkie dzięki Fiziu... :loveu::loveu::loveu::loveu: