Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu dla bokserki.

Tekila- ma jedenaście lat i chore serce (opakowanie Bemecoru który dostaje zawiera 60 tabletek kosztuje 7 zł i a wystarcza na 120 dni)

Wydaje się przypadkiem beznadziejnym do adopcji, a jednak mam nadzieję, że ta śliczna, mądra sunia znajdzie dom.

Domu szukam na prośbę właścicieli którzy ze względu na chorobę dziecka muszą się rozstać z Tekilą.

Dramat psa ale i ludzi.

Mam dwa tygodnie na znalezienie dla Niej domu, później musi trafić do kojca.

Nie wiem jak to zniesie przy swojej delikatności i wrażliwości.
Jak pogodzi się z tym, że wszystko co ma, traci a zostaje zimny kojec i szczekające obok psy. Dotąd była kochana i rozpieszczana, żyła z ludźmi którzy ją kochali.
Już raz straciła dom kiedy zmarła Jej pierwsza właścicielka , teraz traci go ponownie.

Tekila jest dobrze ułożona, akceptuje koty i psy gorzej z suczkami. Mimo swojego wieku jest jeszcze energiczna i żywiołowa. Ma aktualne szczepienia i jest wysterylizowana.

Kontakt do wolontariuszki w sprawie adopcji:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

:-(Właśnie się dowiedziałam, że Tekila już za TM:-(
Nie mogę się pozbyć uczucia, że ta cudna, kochana sunia wiedziała, czuła, że właściciele chcą Ją oddać:-(. Chciała odejść w swoim domku:-(