irenaka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu dla bokserki. Tekila- ma jedenaście lat i chore serce (opakowanie Bemecoru który dostaje zawiera 60 tabletek kosztuje 7 zł i a wystarcza na 120 dni) Wydaje się przypadkiem beznadziejnym do adopcji, a jednak mam nadzieję, że ta śliczna, mądra sunia znajdzie dom. Domu szukam na prośbę właścicieli którzy ze względu na chorobę dziecka muszą się rozstać z Tekilą. Dramat psa ale i ludzi. Mam dwa tygodnie na znalezienie dla Niej domu, później musi trafić do kojca. Nie wiem jak to zniesie przy swojej delikatności i wrażliwości. Jak pogodzi się z tym, że wszystko co ma, traci a zostaje zimny kojec i szczekające obok psy. Dotąd była kochana i rozpieszczana, żyła z ludźmi którzy ją kochali. Już raz straciła dom kiedy zmarła Jej pierwsza właścicielka , teraz traci go ponownie. Tekila jest dobrze ułożona, akceptuje koty i psy gorzej z suczkami. Mimo swojego wieku jest jeszcze energiczna i żywiołowa. Ma aktualne szczepienia i jest wysterylizowana. Kontakt do wolontariuszki w sprawie adopcji: Mail : i[email protected] Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Podrzucamy w górę potrzebująca sunię. :multi: Quote
irenaka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Wybaczcie zwłokę w informacjach o Tekili. Na dzień dzisiejszy jest pewne, że Tekila zostaje w swoim domu. Choroba dziecka nie jest spowodowana alergią. Quote
irenaka Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 :-(Właśnie się dowiedziałam, że Tekila już za TM:-( Nie mogę się pozbyć uczucia, że ta cudna, kochana sunia wiedziała, czuła, że właściciele chcą Ją oddać:-(. Chciała odejść w swoim domku:-( Quote
Recommended Posts