Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Axel, to wilczurek , ma dopiero 4ry miesiące .

Większość życia spędził przywiązany do drzewa pod gołym niebem :/ przed "domem" bezdomnych na działkach ... miał do tego założony przy ciasnawy już kagańcem obwiązanym drutem! żeby smyczy na której był uwiązany nie przegryzał - ma taki łysy placek od tego drutu na kufie

Będzie wielkim psem , teraz waży już ok 23 kg !!!!!

dziś juz nie mam sił pisać więcej ,

psiak jest juz bezpieczny w hotelu dla psów, bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu i w zfinansowaniu Axelowi hotelu ...

(PS. Kojce , budy odpadaja ... Axel szuka DOMU a nie posady :shake: )

Dziękuję karusip ze ze mną poszła :loveu: i Amidze:loveu: za transport i nie wywaliła mnie z Axel;em po drodze :oops: ...z wiadomych przyczyn
(PS.Jagienki nie prosiłam o współudział z wiadomych jej przyczyn :diabloti::eviltong: )

Axel 10 stycznia 2009 ralku zamieszkał w nowym domu :multi::loveu:

ROZLICZENIE :

wpływy
50 ZŁ Bliss bazarek
50 zł irenaka - bazarek
25 zł -
gameta - bazarek
25 zł aisak102 - bazarek
10 zł Jo37 bazarek
30 zł ewikS bazarek
20 zł Pucka69 przywieszki
36 zł marysia55 bazarek
37 zł anyszka bazarek
87 zl bazarek liryki
20 zł edit_f bazarek
80 zł Jagienka bazrek
100 zł edit_f (z jej bazarku :) )

wypływy:

koszty :
11.10.08 -10.01.09 91 dni - hotel -15 zł/doba = 1365 zł

do spłacenia długu za Axela zostało mi
:
795 zł:oops::placz:

BAZARKI :

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strasznie zagubiony był w hotelu :-(

psisko wesołe jak to szczeniak, wymaga socjalizacji z psami, bo nawet mały psi staruszek go przeraził :shake: ...

z innymi szczeniakami chętnie sie bawi za to :cool1:

Posted

Hahaha a nie mówiłam, że Agamice trzeba znaleźć drugiego Odisia? :evil_lol::evil_lol:

Axelek jest słodki! :loveu: Poszalał wczoraj z moją Arią jak zwariowany, a to przeciez całkiem inne gabaryty:evil_lol:
Za to w samochodzie........................... no nie powiem co robił przez całą drogę z Krakowa do Wieliczki :shake:;)

Posted

agomikooo już nie długo... (ale do Warszawy to miałaś mnie sumienie targać :eviltong::evil_lol:)
a kawaler bomba :lol: Amiga ma racje... się szykuje drugi Odi mam nadzieje, że w krótszym czasie, ale równie wspaniały dom co jego starszy kolega znajdzie :)

Posted

jest niesamowity :loveu:

dzis bidoka wszystkie psy w hotelu chciały zjeść...nawet mała Fionka wariatka

:mad: :mad: :mad: jeszcze z ruda sie policzymy, tylko przy karusip tak głupio było

Posted

[quote name='agamika']jest niesamowity :loveu:

dzis bidoka wszystkie psy w hotelu chciały zjeść...nawet mała Fionka wariatka

:mad: :mad: :mad: jeszcze z ruda sie policzymy, tylko przy karusip tak głupio było
hmm...udam,ze tego nie widzialam....:cool1:
Fionka sie nie da....razej o Axelka bym sie martwila:evil_lol:

Posted

Mam chętną na owczarka tak do 3 lat, do domu z ogrodem. Pies by miał kojec i jeśli by tolerował kota to mógłby wchodzić do domu, ale mieszkał by w kojcu...
Może ten maluch by się nadał.. czy nie chcecie go do kojca???

Posted

Asior napisał(a):
Mam chętną na owczarka tak do 3 lat, do domu z ogrodem. Pies by miał kojec i jeśli by tolerował kota to mógłby wchodzić do domu, ale mieszkał by w kojcu...

Agaaa nie da malucha do kojca oj nie damy;)

Posted

karusia udawaj udawaj.... z GFionką sie policzymy z Axelem tak czy siak :diabloti:

nie do kojca nie ....

tak jak pisze w pierwszym poście , kojec czy buda odpada

ale dzięki ze pomyślałaś o Nim

Posted

[quote name='AMIGA']Ciiiiiiiiiiiiiiii - jutro będziemy w hotelu bez karusip - to napuścimy Axelka na Fionkę. Ja będę pstrykać zdjęcia :evil_lol:
:stormy-sad::olympic:
takie rzeczy...takie rzeczy....jeszcze zobaczymy kto wyjdzie zwyciesko:evil_lol: