agamika Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Axel, to wilczurek , ma dopiero 4ry miesiące . Większość życia spędził przywiązany do drzewa pod gołym niebem :/ przed "domem" bezdomnych na działkach ... miał do tego założony przy ciasnawy już kagańcem obwiązanym drutem! żeby smyczy na której był uwiązany nie przegryzał - ma taki łysy placek od tego drutu na kufie Będzie wielkim psem , teraz waży już ok 23 kg !!!!! dziś juz nie mam sił pisać więcej , psiak jest juz bezpieczny w hotelu dla psów, bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu i w zfinansowaniu Axelowi hotelu ... (PS. Kojce , budy odpadaja ... Axel szuka DOMU a nie posady :shake: ) Dziękuję karusip ze ze mną poszła :loveu: i Amidze:loveu: za transport i nie wywaliła mnie z Axel;em po drodze :oops: ...z wiadomych przyczyn (PS.Jagienki nie prosiłam o współudział z wiadomych jej przyczyn :diabloti::eviltong: ) Axel 10 stycznia 2009 ralku zamieszkał w nowym domu :multi::loveu: ROZLICZENIE : wpływy 50 ZŁ Bliss bazarek 50 zł irenaka - bazarek 25 zł - gameta - bazarek 25 zł aisak102 - bazarek 10 zł Jo37 bazarek 30 zł ewikS bazarek 20 zł Pucka69 przywieszki 36 zł marysia55 bazarek 37 zł anyszka bazarek 87 zl bazarek liryki 20 zł edit_f bazarek 80 zł Jagienka bazrek 100 zł edit_f (z jej bazarku :) ) ___________________ 570 zł wypływy: koszty : 11.10.08 -10.01.09 91 dni - hotel -15 zł/doba = 1365 zł do spłacenia długu za Axela zostało mi :795 zł:oops::placz: BAZARKI : Quote
agamika Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 strasznie zagubiony był w hotelu :-( psisko wesołe jak to szczeniak, wymaga socjalizacji z psami, bo nawet mały psi staruszek go przeraził :shake: ... z innymi szczeniakami chętnie sie bawi za to :cool1: Quote
AMIGA Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Hahaha a nie mówiłam, że Agamice trzeba znaleźć drugiego Odisia? :evil_lol::evil_lol: Axelek jest słodki! :loveu: Poszalał wczoraj z moją Arią jak zwariowany, a to przeciez całkiem inne gabaryty:evil_lol: Za to w samochodzie........................... no nie powiem co robił przez całą drogę z Krakowa do Wieliczki :shake:;) Quote
Jagienka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 agomikooo już nie długo... (ale do Warszawy to miałaś mnie sumienie targać :eviltong::evil_lol:) a kawaler bomba :lol: Amiga ma racje... się szykuje drugi Odi mam nadzieje, że w krótszym czasie, ale równie wspaniały dom co jego starszy kolega znajdzie :) Quote
karusiap Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 bo Axel to jest mini Odik:multi::multi::multi:jest bossski!!!! 23 kg:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:kawal psa z niego-to wiecej niz dobek Hektor..... Quote
agamika Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 nooo, ja sama nie wierzyłam co waga pokazuje :-o:-o ...ale uwierzyłam jak go do autobusu wnieść musiałam :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
agamika Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 :loveu: jest jest taki brysiu z Niego będzie :loveu::loveu::loveu::loveu: dlatego starannie będziemy szukac, zeby było domowym brysiem :p Quote
AMIGA Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ciekawa jestem, czy maleństwo :evil_lol: już się trochę "zadomowiło" w hotelu?? Quote
AMIGA Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Czyżby Aga została z "maluszkiem" w boksie hotelowym???:eviltong::evil_lol: Quote
agamika Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 ojjjj...miałoby sie ochotę :oops: Quote
AMIGA Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dzisiaj go wymiziamy na dziesiątą stronę:loveu: Quote
agamika Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 w kocu w pocie czoła allegro mamy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=459527345 uffff tyeraz tylko na koleki chętnych czekamy :diabloti: Quote
agamika Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 jest niesamowity :loveu: dzis bidoka wszystkie psy w hotelu chciały zjeść...nawet mała Fionka wariatka :mad: :mad: :mad: jeszcze z ruda sie policzymy, tylko przy karusip tak głupio było Quote
Jagienka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 oj, coś go kobiety nie lubią :roll::evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No jak to?? Aria go baaardzo lubiła, nawet go chciała po kawałku zjeść:evil_lol: Quote
karusiap Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='agamika']jest niesamowity :loveu: dzis bidoka wszystkie psy w hotelu chciały zjeść...nawet mała Fionka wariatka :mad: :mad: :mad: jeszcze z ruda sie policzymy, tylko przy karusip tak głupio było hmm...udam,ze tego nie widzialam....:cool1: Fionka sie nie da....razej o Axelka bym sie martwila:evil_lol: Quote
Asior Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Mam chętną na owczarka tak do 3 lat, do domu z ogrodem. Pies by miał kojec i jeśli by tolerował kota to mógłby wchodzić do domu, ale mieszkał by w kojcu... Może ten maluch by się nadał.. czy nie chcecie go do kojca??? Quote
karusiap Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Asior napisał(a):Mam chętną na owczarka tak do 3 lat, do domu z ogrodem. Pies by miał kojec i jeśli by tolerował kota to mógłby wchodzić do domu, ale mieszkał by w kojcu... Może ten maluch by się nadał.. czy nie chcecie go do kojca??? Agaaa nie da malucha do kojca oj nie damy;) Quote
agamika Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 karusia udawaj udawaj.... z GFionką sie policzymy z Axelem tak czy siak :diabloti: Mam chętną na owczarka tak do 3 lat, do domu z ogrodem. Pies by miał kojec i jeśli by tolerował kota to mógłby wchodzić do domu, ale mieszkał by w kojcu... Może ten maluch by się nadał.. czy nie chcecie go do kojca??? nie do kojca nie .... tak jak pisze w pierwszym poście , kojec czy buda odpada ale dzięki ze pomyślałaś o Nim Quote
AMIGA Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ciiiiiiiiiiiiiiii - jutro będziemy w hotelu bez karusip - to napuścimy Axelka na Fionkę. Ja będę pstrykać zdjęcia :evil_lol: Quote
karusiap Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='AMIGA']Ciiiiiiiiiiiiiiii - jutro będziemy w hotelu bez karusip - to napuścimy Axelka na Fionkę. Ja będę pstrykać zdjęcia :evil_lol: :stormy-sad::olympic: takie rzeczy...takie rzeczy....jeszcze zobaczymy kto wyjdzie zwyciesko:evil_lol: Quote
Recommended Posts