Cavalierkaa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Strasznie nam przykro :( Fuksiu [*] Olu trzymaj się :* Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [CENTER]Ola tak mi przykro :-( Mój mały, wiecznie wesoły Fuksiu :placz:kompan porannych spacerów i wyborowy pływak... Miałam go okazję poznać, ale znaliśmy się bardzo krótko, tak mi przykro :-( Moje serduszko przestało istnieć... [/CENTER] [CENTER][IMG]http://niepoprawni.pl/files/images/znicz%20olejowy.gif[/IMG] [B] "Psia dusza" To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki czlowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza ..."[/B] [/CENTER] Quote
Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Jeju Fuksiu, chłopczyku kochany...:( Jest mi strasznie przykro...['] Quote
Foxowa Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Dopiero 3 godziny minęły, a mi się wydaje że wiecznosć.. Moje skarby w aucie do rana muszą leżeć... Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Nie mogę uwierzyć....:( [*] Trzymaj się ;* Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Foxowa']Dopiero 3 godziny minęły, a mi się wydaje że wiecznosć.. Moje skarby w aucie do rana muszą leżeć...[/QUOTE] Znałam go tak krótko ale ryczeć przestać nie mogę... A tych wszystkich twoich wetów, to bym zabiła DOSŁOWNIE !! :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Ulka18 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Jeden wet, nasz schroniskowy dr Koziol, ratowal Fuksika, ale bylo juz za pozno. Foxowa nie mogla zadnego weta w Mielcu zlapac, dopiero schronisko pomoglo. Niesamowita strata Przyjaciela, do tego tak szybko i nagle :-( Trzymaj sie Foxowa :glaszcze: Quote
Foxowa Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Ehh.. Nadal do nikogo nie dociera, że Fuksik nie wróci... Quote
Ulka18 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Dla nas psiarzy zaloba po psie jest taka sama jak po zmarlym z rodziny.... jedyna roznica- ten, kogo nie ma, mial dwie lub cztery nogi. Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Ulka18']Jeden wet, nasz schroniskowy dr Koziol, ratowal Fuksika, ale bylo juz za pozno. Foxowa nie mogla zadnego weta w Mielcu zlapac, dopiero schronisko pomoglo. [/QUOTE] wiem... :-( [quote name='Foxowa']Ehh.. Nadal do nikogo nie dociera, że Fuksik nie wróci...[/QUOTE] i jeszcze długo nie będziesz mogła się przyzwyczaić do życia bez Fuksia, tak naprawdę ten ból nie mija nigdy, tylko z czasem uczymy się z nim żyć, ale nigdy nie jest to łatwe. Jestem z tobą Ola, wiem co to znaczy stracić przyjaciela bo straciłam już kilku... wiem że teraz żadne słowa otuchy ci nie pomogą, ale pamiętaj - nie jesteś sama, łączymy się z tobą w bólu :-( Quote
Kashdog Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Nie wiem co napisać aby Cię pocieszyć, bo nigdy aż tak wielkiej straty nie miałam i nie wiem dokładnie co czujesz, ale spodziewam się, że jest to coś strasznego....gdy przyjaciel odejdzie tak nagle, a ty nie możesz mu nawet pomóc. Nadal nie mogę uwierzyć w to, że już nigdy w tej galerii nie pojawią się jakieś zdjęcia z Waszych wspólnych spacerów czy frizbujący Fox. Naprawdę strasznie mi przykro :-(:-(:-( (*)(*)(*) Quote
Avaloth Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ola, nie wiem co powiedzieć. Trzymaj się, nie wiem jak ale się trzymaj. :placz: Fuksiu [*] Quote
przeszlus Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [B]Wierny kudłaty przyjacielu swym odejściem zasmuciłeś tak wielu łzy podetrzeć trzeba bo przyjaciel odszedł do psiego nieba choć cięszko ci może być to pamiętaj on zawsze w w twym sercu będzie zyc dla Fuxa i Fuxowej przeszlus trzymaj się :(:((:( [*][/B] Quote
Ciapkowa. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='NightQueen']Znałam go tak krótko ale ryczeć przestać nie mogę... A tych wszystkich twoich wetów, to bym zabiła DOSŁOWNIE !! :angryy::angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] Ehh, cały czas chce mi się płakać, nie wierzę w to... :-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Jak to, że ŻADEN wet nie mógł Fuksia przyjąc... :mad::mad::mad: Nie... Nie dociera do mnie, że Fuksia nie ma, że nie zobaczę juz nigdy jego zdjęć... :-(:-( Quote
cockermaister Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Nie moge w to uwierzyć :( Bardzo mi przykro:( trzymaj się :buzi: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Strasznie mi przykro :-( Trzymaj się jakoś. Wiem jak to jest gdyż niedawno byliśmy zmuszeni uśpić naszego Amiczka:-( Quote
C&B Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Co? :placz: Dla Fuksia (*) :placz: Trzymaj się kochana :-( Quote
*anusia&ajlu* Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 nie wierze :( :( FUKS (*) (*) :( Ola trzymaj się!!! Quote
Foxowa Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Ja nadal w to nie wierze... Dzisiaj jak go chowaliśmy, trzymałam go na rękach, przytulałam.. Był taki prawdziwy, otwarte oczy i pysk uśmiechnięty... Gdyby nie to że zimny i sztywny to każdy pomyślałby że on odpoczywa... Kolejny dzień przeryczałam, szybko się pewnie nie pozbieram.. Aud próbuje mnie pocieszać, ale jest zupełnie inny niż Fuks. Nawet nie chce się przytulić... Ostatnie chwile Fuksa: [*] [img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs892.ash1/180062_162084450506647_100001152782111_313731_350408_n.jpg[/img] Quote
kaskaSz Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Normalnie szok! Nie znałam Was osobiście, ale mam łzy w oczach ;( Trzymaj się! [*] Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Wiem z FB, że Fuksa juz nie ma... Bardzo mi smutno... Dla Fuksa ["] Pzdr. Quote
Recommended Posts